Beyoncé - B'Day (2006)

9. Irreplaceable (3:47)
  10. Resentment (4:40)
  11. Check on It (3:31)

met Bun B en Slim Thug

12. Encore for the Fans (0:39)
  13. Listen (3:37)
  14. Get Me Bodied [Remix] (6:00)
  15. Creole * (3:53)
  16. Lost Yo' Mind * (3:47)
  17. Back Up * (3:26)
  18. World Wide Woman (WWW) * (3:51)
  19. Beautiful Liar * (3:18)

met Shakira

20. Flaws and All * (4:10)
  21. Still in Love (Kissing You) * (4:35)
  22. Hollywood * (4:20)

23. Amor Gitano * (3:47)

met Alejandro Fernandez

24. Oye (Listen in Spanish) * (3:40)
  25. Imprescindible (Irreplaceable in Spanish) * (3:47)
  26. Bello Embustero * (3:20)
  27. Beautiful Liar [Remix] * (3:01)
  28. Beautiful Liar [Spanglish Version] * (3:21)

met Shakira

29. Imprescindible [Nortena Remix] * (3:50)
Khalid.. schreef:

Denk je nu anders over het album dan gister.. Dit album is gewoon niet normaal.. Het is Gewoon Echt Goed.. Ik Had het Al verwacht, Want eerlijk is eerlijk, Alles wat Met Beyonce Te Maken Heeft Is Gewoon Goed.. trouwens kan je ook in nederland cd bestellen via I-tunes, want die cd van beyonce bij I-tunesm zitten veel extra's bij..

Het vorige album vind ik nog steeds beter. Dit album zal m'n top 10 denk ik niet halen. Klinkt allemaal wel lekker. Maar het is niet speciaal ofzo, het klinkt allemaal wat hetzelfde. Maar wat ik hoor klinkt wel allemaal goed, jammer dat er deze keer niet zo'n mooie ballad op staat als op het vorige album.

3,5* Heeft denk ik wat meer luisterbeurten nodig.

dollie
Waar kan je het luisteren?

OOw.. nja vind haar clips wel vet! .. sommige liedjes ook wel, maar dit album is best slecht.. ze heeft het veel te snel gemaak ddenk ik, zoveel nummers lijken op elkaar.. .. 2,5:(.. terwijl k beyonce zelf heel goed vind in wat ze allemaal voor elkaar krijg

Allemaal meer van hetzelfde, alles lijkt erg op elkaar.. Maar toch vind ik het leuke liedjes 3,5*

Echt een geweldig album ik ben er niet over uit welk album ik leuker vind.

Ze heeft 1 echt mooie ballad erop vind ik:
Listen

***[knip]--- geen illegale download-links hier***

hier kan je B'day downloaden

-RRJ- schreef:
Echt een geweldig album ik ben er niet over uit welk album ik leuker vind.

Ze heeft 1 echt mooie ballad erop vind ik:
Listen

hier kan je B'day downloaden

Ja maar ik heb hem ook gedownload Nummer 11 is alleen Check on it + Hidden tracks Listen & Get Me Bodied (Extended Mix) Best wel vaag. Alleen aan elkaar geplakt dus alleen is 14:18.
Is er geen andere versie waar gewoon de liedjes niet aan elkaar zijn maar 1 voor 1?

avatar van Rickéh
Laat maar, is al en tis wel dezelfde Lost Yo Mind is er idd niet, Maar wel Check on it nog en voor de rest ook zelfde maja. is maar zometeen luisteren dan

Ja Lost yo mind staat op de versie van I-tunes maar bij de europese versie staan deze normale nummers:

1. "Deja Vu" (featuring Jay-Z)
2. "Get Me Bodied"
3. "Suga Mama"
4. "Upgrade U" (featuring Jay-Z)
5. "Ring the Alarm"
6. "Kitty Kat"
7. "Freakum Dress"
8. "Green Light"
9. "Irreplaceable"
10. "Resentment"

+Bonus tracks

11. "Check on It"
12. "Encore for the Fans"
13. "Listen [From The Motion Picture Dreamgirls]" 14. "Get Me Bodied [Extended Remix)

-RRJ- schreef:

1. "Deja Vu" (featuring Jay-Z)
2. "Get Me Bodied"
3. "Suga Mama"
4. "Upgrade U" (featuring Jay-Z)
5. "Ring the Alarm"
6. "Kitty Kat"
7. "Freakum Dress"
8. "Green Light"
9. "Irreplaceable"
10. "Resentment"

+Bonus tracks

11. "Check on It"
12. "Encore for the Fans"

Hmm ja die had ik ook Precies, maar best wel dom Check on it al hartstikke oud én stond op 1#'s van DC

Ja dat vind ik ook hadden ze eigenlijk toch wel Deja vu Remix of Lost yo mind erop kunnen doen

Idd.

avatar van Rickéh
Kheb em geluisterd, niet alle nummers zijn even mooi maar dan moet ik hem maar vaker luisteren.
Voor nu alvast een *3,5

avatar van Rickéh
Ik heb hem nu wel in me top3 maar k vindt hem veel beter dan 'Dangerously in Love' vandaar.

Ik heb het album ook beluisterd ondertussen, maar na de eerste luisterbeurt vind ik er niets aan. Ik ga het album wat laten inwerken, maar kopen doe ik zeker niet. Dangerously in Love is imho veel beter. Jammer eigenlijk, want na een jaar of 3 stilte had ik toch wel een knaller verwacht met minstens een evenmooi duet zoals dat met Luther Vandross.

avatar van Khalid..
B'Day heeft al meer dan 700,000 cd's verkocht via internet voor dat het is uitgekomen alleen in amerika..Beyonce is de allereerste solo zangeres die goud heeft gekregen voor dat haar album in de winkels ligt.. Ga zo door Beyonce

avatar van Discoverme
En ook hier weer die old-skool sound. Vooral up-tempo op dit album..en daar houd ik persoonlijk het meeste van.
- Deja Vu heeft een heerlijke bass-loop.
- Get me Bodied is misschien net iets te schreeuwerig al klinkt Beyonce dan juist wel het lekkerst...
- Suga Mama = Echt heel erg 70s funk met die bassline en de bluesy gitaarsound.
- Ring the alarm klinkt lekker 'agressief'. (eerdere vergelijking met Kelis 'caught out there' klopt wel aardig idd)
Kitty Ket is het eerte gewone R&B nummer, maar die bassline geeft net dat beetje extra's.
- Freakum Dress, is een apart clubnummer, met wat drums en verder andere drukke sounds.

Algeheel vind ik deze persoonlijk lekkerder dan al Beyonce's eerdere werk, maar dan komt door mijn voorkeur voor (oude stijlen) funk/soul en die elementen zijn vooral terug te vinden op dit album. (lekker maandje voor mij dus, zo met Justin, Kelis (iets minder), Christina, Outkast en...Boris schijnt, zo heb ik me door Do persoonlijk laten influisteren , een super album te hebben gemaakt met veel blazers!! wie wacht er met mij mee?

De albumhoes alleen al....

Maar de nummers zijn goed, (buiten Deja-Vu en Upgrade U). Ik haat Jay-Z gewoon:)

Dus een 4*

gvs
Het lijkt wel of ze aan de crack is, maar ich liebe est!!!! ik vind het echt heel leuk !als ze zo schreeuwt klinkt toch heerlijk! maar ik kan ook begrijpen dat je liever de oude beyonce terug zou hebben. Waardeer gewoon dat ze wat nieuws probeert, ze is gewoon opzoek naar zichzelf, en speelt niet op safe zoals vele doen! Als je het niet leuk vind zoek je toch gewoon een andere artiest die je wel zint. Rihanna is net zo hot als be, maar die is wel rustig.

Over rihanna gesproken er zit een zinnetje in de tekst van ring the alarm, dat tenminste dat zeggen ze verwijst naar de verhouding tussen rihanna en jay z. het zou erover gaan dat ze zegt over de vrouw waar ze zingt, goud maakte in de eerste week zoiets, ik kan het zinnetje niet meer vinden maarja we weten allemaal wie dat deed dat was rihanna, toeval? (voor de mensen die het nog niet weten rihanna zit bij het label van jayz en ze brengen veel tijd met elkaar door, volgens de pers een beetje te veel als je begrijpt wat ik bedoel!)

irreplaceable is wel een erg goed nummer

album zelf bevalt me ook wel

avatar van swoon
Wat een verschrikkelijke hoes. Ze ziet er zo lelijk uit.

Stem verhoogd naar 4*

avatar van Ericos
Heb het album ook al geluisterd en moet toegeven dat ik onder de indruk ben!
Vooral Irreplaceble (wat haar 3e single wordt), Listen, Upgrade U en niet te vergeten mijn favoriete nummer Freakum Dress ..
Een heel goed album, daarom een 5!

ik heb hem vanmiddag gekocht, ik dacht dat hij pas de 4e uitkwam maar hij lag vanmiddag al bij de Mediamarkt. hij klinkt erg lekker!

Gaarthuis schreef:

Welke tracklist staat bij jou dan?

Gaarthuis schreef:

Ligt die al in de winkels

Verdorie ik moet morgen werken maar ik MOET hem hebben

avatar van the viking
heb je de poppenkast nog niet vol anders jowietje?

avatar van Discoverme
De welbekende recensie staat weer op .. precies!
Veel leesplezier

Ik had haar eerst een 2,5 gegeve.. k verander het ff na 4,5! tis eigenlijk egt lkkre cd!!!!sorry had ff wat beter na de cd moete luistere:)

Wordt Ring The Alarm echt haar nieuwe single?:-O
Dat nummer is gewoon vreselijk. Ze had beter Irreplaceable genomen.

Irreplaceable word de 3e single:D