Beyoncé - B'Day (2006)

9. Irreplaceable (3:47)
  10. Resentment (4:40)
  11. Check on It (3:31)

met Bun B en Slim Thug

12. Encore for the Fans (0:39)
  13. Listen (3:37)
  14. Get Me Bodied [Remix] (6:00)
  15. Creole * (3:53)
  16. Lost Yo' Mind * (3:47)
  17. Back Up * (3:26)
  18. World Wide Woman (WWW) * (3:51)
  19. Beautiful Liar * (3:18)

met Shakira

20. Flaws and All * (4:10)
  21. Still in Love (Kissing You) * (4:35)
  22. Hollywood * (4:20)

23. Amor Gitano * (3:47)

met Alejandro Fernandez

24. Oye (Listen in Spanish) * (3:40)
  25. Imprescindible (Irreplaceable in Spanish) * (3:47)
  26. Bello Embustero * (3:20)
  27. Beautiful Liar [Remix] * (3:01)
  28. Beautiful Liar [Spanglish Version] * (3:21)

met Shakira

29. Imprescindible [Nortena Remix] * (3:50)
avatar van jowietje
Daar zat ik dus ook al aan te twijfelen?

Kan haast niet wachten tot dat de album uit komt Deja Vu super nummer, Jay-Z past prima er nou bij (zoveel mogelijk samen doen lijkt wel:P), maar wel meer samen werken met anderen, wie weet komt dat nog

check on it, sexuality en summertime staan hier niet op, worden die liedjes niet op cd uitgebracht of zo? :S

dollie
Check on it is uitgebracht op #1's van Destiny's Child waardoor het niet op een solo album komt van Beyonce, Summertime staat op de tracklist van 'The Fighting... en wordt dus ook niet op haar solo album uitgebracht. En bij sexualtity kan ik je niet verderhelpen..

avatar van Rickéh
Zoals ik al zei deze tracklist staat op iTunes en wie dat niet kent is tsja erm kijk op www.apple.com/itunes tis ene Music store waar je cd's kunt pre-orderen en kopen en deze kun je pre-orderen dus Columbia records heeft deze tracklist officieel aan iTunes gegeven.
En op sommige artiestensites staat er op :
Pre-Order now! on iTunes, Napster weet ik veel.
Snappie?
En Check on it kan niet want t was een soundtrack voor een film.

avatar van jowietje
Ik heb Ring the alarm gehoord, en damn heerlijk nummer! Dit is dus een stukken vernieuwendere track, beter dan Deja vu die veel te veel op Crazy in love leek en echt weer een beyonce nummer was. Ja, deze track is meer geslaagd

Deja Vu vind ik een heel goed nummer.. Wie weet ga ik het hele album downloaden..

avatar van mathias
Tja jonge jonge wie weet.

Ik kan niet wachten op haar cd Deja vu en RIng the alarm zijn allebei cool

dollie schreef:
Enkele fans van Beyonce blijken niet echt tevreden te zijn over de videoclip van B

artikel nieuwe clip Beyonce

Allemaal een hoop gezever als je het mij vraagt, ik vind de clip eigenlijk helemaal niet slecht.
(en haar rode jurk vind ik helemaal super!!)

hier de clip, voor het geval je hem nog niet gezien hebt...
clip

Hij is nu speciaal voor de enkele fans opnieuw opgenomen, hier de nieuwe versie.

jowietje schreef:

sexy!! helemaal gek worden hé

avatar van Khalid..
Beyonce Haar Nieuwe Video ''Ring The Alarm'' Is Vandaag Gereleasd Op Yahoo.com.. Je Kan Hem Nu Bekijken.. Ik Vind Het een Vette Video, Je ziet weer een Hele andere Kant Van Beyonce.. Hij lijkt Op de Film Van Sharon Stone ''Basis Instinct''.

Beyonce - Ring The Alarm..

Relax
Deed me gelijk denken aan I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW van Kelis....
Ik vind de clip niets aan omdat ze er niet mooi op posseerd ^^
En als je die allarm hoor in de beat denk ik aan die beat van Touch It van Busta Rhymes.....

avatar van jowietje
Bedankt voor de link, ik vind het nummer zeker vet en mij deed het ook denken aan I hate you so much right now. Maar wel vette clip en nummer. Deja vu is slechter, maar de video daarvan is wel stukken leuker.

dollie
Ik vind dat de cklip wel bij het nummer past hoor.

avatar van Kos
Kos
Caught out There heet dat nummer van Kelis .

Kos schreef:
Caught out There heet dat nummer van Kelis .

Idd en vindt dat lied ook wel best vet.

avatar van Rickéh
Ben benieuwd, Deja vu en Ring the Alarm vindt ik sowieso al mooi kijken wat de rest is, eerst downloaden - luisteren daarna misschien kopen

Electro_
Die beat van Ring the Alarm doet me ook erg denken aan Lisa Maffia met All Over. Was een klein hitje een paar jaar terug.

avatar van jowietje
Ring the alarm is iniedergeval stukken beter dan Deja vu.

avatar van jowietje
De album sampler klinkt al goed

avatar van jowietje
Heb de helft van het album beluisterd, en het klinkt allemaal wel lekker maar net niet zo goed als het vorige album. Nu maar hopen dat de geleakte liedjes de minst mooie zijn.

jowietje schreef:

Ik heb alleen maar 'Get Me Bodied' kunnen luisteren ik vindt hem ook wel minder maar ja ik download hem wel eerst daarna misschien kopen

avatar van Khalid..
Ik begrijp jullie niet, dit zijn echt vette nummers.. zoeits heb ik nog nooit gehoord.. Damnn beyonce is weer terug.. ik ga dat album zeker halen, 4september.. zij is het echt waard

Khalid.. schreef:

Je begrijpt me verkeerd. Ik vind alle nummers ook super goed klinken, maar de nummers van het vorige album klinken gewoon nog beter. En ik ga het album ook zeker halen!

Dit album is gewoon heel goed! De previews brachten mij op een verkeerd spoor maar nu ik het hele album heb gehoord is het duidelijk dat dit echt goed is!

Op de europese editie staat Lost Ya Mind er niet op!

kellyclarkson schreef:

Op de europese editie staat Lost Ya Mind er niet op!

Kan wel, ik heb deze ook van de Amerikaans iTunes Music Store

avatar van Khalid..
IK heb nog nooit zo'n mooie album gehoord.. ook nog in 2weken opgenomen.. ik ga dit album 100% halen.. 4 september ligt die in de winkels tog??

avatar van jowietje
Ik heb hem gedownload, nu nog beluisteren. Maar ik ga hem sowieso kopen. Al is het alleen nog maar voor Ring the alarm

jowietje schreef:

Denk je nu anders over het album dan gister.. Dit album is gewoon niet normaal.. Het is Gewoon Echt Goed.. Ik Had het Al verwacht, Want eerlijk is eerlijk, Alles wat Met Beyonce Te Maken Heeft Is Gewoon Goed.. trouwens kan je ook in nederland cd bestellen via I-tunes, want die cd van beyonce bij I-tunesm zitten veel extra's bij..