Justin Timberlake - FutureSex / LoveSounds (2006)

Label: Jive

1. FutureSex / LoveSound (4:02)
  2. SexyBack (4:02)

met Timbaland

3. Sexy Ladies / Let Me Talk to You (Prelude) (5:32)
  4. My Love (4:36)

met T.I.

5. LoveStoned / I Think She Knows (Interlude) (7:24)
  6. What Goes Around... / ...Comes Around [Interlude] (7:28)
  7. Chop Me Up (5:04)

met Timbaland en Three 6 Mafia

8. Damn Girl (5:12)

met will.i.am

9. Summer Love / Set the Mood (Prelude) (6:24)
  10. Until The End Of Time (5:22)
  11. Losing My Way (5:22)
  12. (Another Song) All Over Again (5:46)
  13. Pose * (4:46)

met Snoop Dogg

14. Until The End Of Time * (5:22)

met Beyoncé

15. SexyBack [DJ Wayne Williams Ol' Skool Remix] * (4:16)

met Missy Elliott

16. Sexy Ladies * (3:50)

met 50 Cent

sinterklaas schreef:
PFF my love hoor je ook al 20 keer per dag vanwege de radio en de tv.

dan heb ik 3 oplossingen voor je .

1 luisten geen radio
2 kijk geen tmf , mtv of the box
3 ga lekker je eige cd'tje luisteren of dvd'tje kijken van een favoriet artiest .

zoooo probleem opgelost !

Ongelofelijke cd! Had Justified al een hele lange tijd in mijn kast staan en had die grijs gedraaid. Was dus nodig aan vervanging toe! Nou die is er gekomen hoor !

Vooral de singles worden bij mij grijs tot zwart gedraaid! En zeker de nieuwe "What goes around/comes around"! Heerlijk nummer!

robbbie schreef:

Inderdaad, beste nummer van de cd. Zowel intro als outro is echt fenomenaal.

luc011190 schreef:

Inderdaad, beste nummer van de cd. Zowel intro als outro is echt fenomenaal.

Helemaal mee eens. Sinds de eerste keer dat ik dat nummer heb gehoord ben ik er weg van. Gewoon geweldig nummer vind ik dat!

Het hele album vind ik erg goed!

avatar van Madonna
Dit album vind ik sterk! Die videoclip van "My love" vind ik ook ge-wel-dig. Het is een prima CD, luistert heerlijk weg.

-4-

Jep, nummer 6 is zeker een van de beste nummers van dit album!

Super Album!

avatar van Wib0__
Sterk Album, What Goes Around.. Blijft mijn favoriet, en zal het ver schoppen in de hitlijsten, erg benieuwd naar deze clip! Voor de rest is dit album helemaal tegek, had hem gekocht bij Free Record Shop! En geen spijt van gehad.

Kan je de clip bekijken. Is wel de complete clip denk ik, duurt 'maar' 9:57!

Rutgertje
Ik heb de moeite genomen om onbevooroordeeld naar dit album te luisteren en geef 4*en, en dat terwijl dit genre mij eigenlijk niet eens ligt. J.T. komt met een origineel en fris geluid... Ik draai deze plaat regelmatig, maar er zijn wel een paar nummer die mij een beetje tè zoet zijn (bijv. 'until the end of time'... miieeerzoet is die )

Ik heb me eigenlijk nooit in deze CD verdiept, maar hij staat altijd op op m'n werk en ik betrapte mezelf erop dat ik bijna elk liedje wel uit m'n hoofd ken (en leuk vind!). Een erg fijn schijfje.

Het beatboxen en de stemvervormingen irriteren me regelmatig, vooral dat laatste, omdat hij live helemaal anders klinkt, namelijk beter.

Ik vind hem op de bewerkte versies verwijfd klinken, dus ik hou het liever op de live versies.

Favoriete nummers zijn SexyBack, LoveStoned en What Comes Around...

Ook een mooie clip voor die laatste, jammer dat Scarlett erin meespeelt.

Over het algemeen een goeie cd, Losing My Way is wat saai en Snoop Dog was beter niet op dit album gezet, maarja.

Daarbuiten nog een applausje voor Timbaland, die het afgelopen jaar verschillende artiesten een positieve carrièerewending heeft bezorgd, die hier gedeeltelijk is geslaagd.

Musicer schreef:

Favoriete nummers zijn SexyBack, LoveStoned en What Comes Around...

Ook een mooie clip voor die laatste, jammer dat Scarlett erin meespeelt.

Jammer dat Scarlett erin speelt?
Vind haar juist heel mooi, en dacht dat zij ooit tot meest sexy vrouw was benoemd ofzo?
Vind de laaste clip ook heel leuk, goed nummer! What goes around, comes around.
Gaan er nog meer mensen naar hem toe in Juni?

avatar van Wib0__
Vindt die clip; What Goes Around, best mooi..
Maar het is behoorlijk irri dat er telkens doorheen gesproken wordt..

avatar van Jeroen65
Jah ik ga oowk 16 Juni naar JT in da Arena:D

OT: De cd is helemaal te gek.

avatar van Paalhaas
Na Sietse's vurige apologie voor Justin Timberlake tijdens de meeting heb ik besloten om zijn oeuvre eens onder de loep te nemen.
Er staan hier beste goeie nummers op, maar dat zijn dan vooral de singles. Over 70 minuten wordt de spoeling wel heel erg dun, met een hoop opvullertjes en enkele erg gênante vertoningen erbij (Sexy ladies , de ballads op het eind van het album). 2/5, net als zijn debuut.

avatar van c-moon
Paalhaas schreef:

Heel moedig van je

Paalhaas schreef:

Ik kén alleen 'smans bekende songs en die doen me absoluut niks, dus ik vrees dat een full album niet aan me besteed zal zijn...

Justified was geweldig, dit album kan daar niet aan tippen. Om maar eens met de deur in huis te vallen. Dat dacht ik toen ik het album voor het eerst beluisterde, en daar blijf ik voorlopig bij. Maar in de loop der tijd heb ik wel erg veel respect gekregen voor het album.

De indeling stond me in het begin niet aan, nummers die op elkaar aansloten, meerdere nummers in 1, prelude's, interlude's... ik heb het er niet zo op. Sexy Back vond ik in eerste instantie ook niet veel aan, dus heb ik het album een tijdje links laten liggen.

Totdat My Love op single uitkwam. Ik raakte weer geinteresseerd, en na enkele luisterbeurten kwam ik toch tot de conclusie dat dit zeker geen slecht album is. Lovestoned is klasse, What Goes Around steekt prima in elkaar, en van Pose vind ik het jammer dat 'ie niet op mijn versie van de cd staat. My Love vind ik echter van zeldzame klasse, een heerlijk nummer voor op de dansvloer maar ook prima geproduceerd (dankjewel Timbaland) en ligt heerlijk in het gehoor. Misschien wel een van de beste singles van 2006.

Toch iets teveel momentjes waardoor ik uit de flow van het album raak, waar het net iets te langdradig wordt. Desondanks 3,5*

Akonner
Ondanks lachwekkende cover, vind ik dit een een goed album. Hier trekt hij een breder publiek mee.

avatar van Paalhaas
Ik vind de cover wel gaaf eigenlijk.

Mojo Pin
Klaxons hebben My Love op virtuoze wijze gecoverd.

avatar van BoordAppel
Leuke poging, maar het origineel blijft natuurlijk beter.

BoordAppel schreef:
Leuke poging, maar het origineel blijft natuurlijk beter.

Ik vind zowel The Klaxons als Justin Timberlake tof, maar wat een afgrijselijke cover zeg!

luc011190 schreef:

Ja, zit hij nou vast in een vissekom met zijn voet? afgrijselijke cover maar wel mooie nummers op het album.

Akonner schreef:

Ik quote Boordappel, ik heb het over de cover van My Love.

Akonner
Sorry, ik moet voortaan beter lezen.

Akonner
Wat moeilijk is voor een analfabeet

Akonner
Laatste bericht was oficieel mijn 50ste onzin bericht, Heb wel serieuze berichten bij het album van u-niq

avatar van Tsjo-Wi
Akonner schreef:

Als je de hoes in het echt gezien had zou je weten dat het een discobol is die hij kapot trapt en geen vissekom. Beetje lullig om de hoes af te kraken als je hem niet eens goed gezien hebt .

Tsjo-Wi schreef:

Goh nu vind k het inneens een geweldige cover zeg iemand die een discobal kapot trapt hoe kom je erop. Maar de muziek maakt het meer dan goed dus dan heb ik schijt aan een hoes. Pose lekker nr.