west schreef:
Ik heb deze recente persing & Spirit of Eden (met DVD) gekocht voor respectievelijk Euro 18,99 + 17,49 zonder verzendkosten op amazon.de. Ze hebben er nog een paar voor de liefhebber.
Dat zegt nog steeds niets - om de doodeenvoudige reden dat bepaalde Europese persingen gewoon verkloot zijn - lees de commentaren maar, hier en elders. Voor dit album is een goede persing essentieel.
Ik heb een US persing - jazeker op Ba Da Bing, het sublabel van Universal voor speciale releases/persingen - en die is prima. De Europese versie spettert en knispert. In de US ging het nl om de allereerste release van dit album op vinyl
Dit is het enige album van Talk Talk dat ik niet origineel heb en gezien de prijzen ...
Misschien een keer een verdwaald Grieks exemplaar. De reden dat je veel bijzondere albums (en ik ga ze om de dooie dood hier niet noemen

) als Griekse persingen nog wel eens tegenkomt, tegen veel Euro's uiteraard, want die komen ze daar nog steeds tekort, is dat in Griekenland men langer is doorgegaan met het persen van vinyl.