Snoop Dogg - Tha Blue Carpet Treatment (2006)

Label: Geffen

1. Intrology (1:59)

met George Clinton

2. Think About It (3:37)
  3. Crazy (4:26)

met Nate Dogg

4. Vato (4:44)

met B-Real

5. That's That Shit (4:17)

met R. Kelly

6. Candy (Drippin' Like Water) (4:48)

met E-40, MC Eiht, Goldie Loc, Daz en Kurupt

7. Get a Light (3:41)

met Damian Marley

8. Gangbanging 101' (4:02)

met The Game

9. Boss' Life (3:22)

met Akon

10. LAX (3:21)

met Ice Cube

11. 10 Lil' Crips (3:15)
  12. Round Here (3:42)
  13. A Bitch I Knew (4:32)
  14. Like This (3:56)

met Western Union, LaToiya Williams en Raul Midon

15. Which One of You (3:32)

met Nine Inch Dix

16. I Wanna Fuck You (2:58)

met Akon

17. Psst! (2:59)

met Jamie Foxx

18. Beat Up on Yo Pads (2:57)
  19. Don't Stop (3:22)

met The Warzone en Kurupt

20. Imagine (4:42)

met Dr. Dre en D'Angelo

21. Conversations (3:38)

met Stevie Wonder

avatar van thomzi50
Oké, ik vind het album redelijk. Een beetje jammer van Dre's gastbijdrage, maar Round Here vind ik wel echt geweldig.
Ook de Timbo beat mag er wezen

avatar van thomzi50
Zijn alle (zes) stemmen die er tot nu toe zijn uitgebracht op dit album niet allemaal op een versie met verkeerde tracklist?

Ja eigenlijk moeten ze die stemmen resetten. Album is beter dan ik op voorhand had verwacht. Ik heb het effe 1x snel geluisterd, en ik ben wel verrast in positieve zin. Vato vond ik vanaf het begin al dope, Candy is een dope clubtrack. Die tracks met Akon zijn eigenlijk overbodig. Me favo tracks tot nu toe zijn.

-Vato
-Round Here
-10 Lil' Crips

Moet het straks nog effe goed beluisteren.

shit wat is dat nummer met dre lekker

Relax
The Game verneukt het weer met zijn gast optreden.. weer alle artiestennamen noemen die er bestaan in deze wereld.. dat moet echt eens stoppen, kan iemand hem dat plz niet persoonlijk vertellen ofzo dat ie eens wat nuttigs verteld ?

Album zelf klinkt ook veelte R&B achtig weer.

Relax
Okeeeee, veel van die wannabee 213 Nummers met die typische "pimp" beats, ik hoop niet dat Warren G die zooi geproduceerd heeft, die nummers zijn skipnummers en dat zijn er al 10 ofzo.
Daarnaast zijn er toch echt 4 heerlijke nummers, #2, (ik weet niet zo alles uit me hoofd heur ) nummer met Dr. Dre, bij die nummers verteld hij eens wat interessante dingen inplaats van die ie ineens wel van hoes houd enzo.
Simpele 3.0 omdat er toch lekker nummers opstaan maar ook niet.

nummer met dre rockt zwaar

avatar van Jordy
staat Bouncing niet op de retail? dat was de leukste track van de eerder gelekte versie

avatar van leks246
bedoel je niet die track me Too Short en Will.I.Am?

ja

leks246 schreef:
nummer met dre rockt zwaar

Ik vind het toch echt een emotioneel nummer hoor.

avatar van Niek
5 van de 21 tracks doet hij alleen. Tekent de kracht van Snoop. En van tracks als I Wanna Fuck You, A Bitch I Knew, Gangbanging 101 en Candy (Drippin Like Water) kan ik wel invullen hoe diep die teksten zijn. Ik kan me niet voorstellen dat dit album me gaat bevallen...

Gekkenhuis
Begint erg lekker, jammer dat de tweede helft van de cd, voor het grooste deel, alleen maar over bitches gaat.

avatar van MJ_DA_MAN
Geloof het of niet, maar dit album valt heel erg mee (voor mij dan). Heb hem nu één keer beluisterd en hij luisterde erg goed weg omdat ie niet echt goed was, maar gewoon erg vermakelijk. De teksten gaan idd nergens over maarja dat is meestal bij Snoop Dogg, soms kun je er zelfs ook nog wel om lachen. Verder ook op het eerste gezicht leuke producties. Dit kan nog wel eens een van de leukste verrassingen worden van het jaar .

mm ik doe mn best om het echt goed te vinden maar ik vond zn vorige album veel lekkerder klinken. misschien komt het nog..

avatar van thomzi50
Toch echt teveel slappe ongecompliceerde tracks

avatar van Niek
Ik ben nu in ieder geval wel weer wat nieuwsgieriger...

avatar van leks246
keep bouncing staat op too shorts album.

en met rocken bedoel IK gewoon dattie dope is

avatar van MJ_DA_MAN
Ja mensen, ik ben misschien wel de laatste van wie jullie deze reactie verwachten, maar ik kan dit album prima pruimen . Ik zal beginnen met de producties. Eigenlijk is er geen één echt goed (op enkele na), maar ze klinken echt als beats zoals je die verwacht op een Snoop-album. Echte Snoop-beats dus, waar Snoop's stem perfect oppast. Dan de ''teksten'' en ''onderwerpen''. Het is bijna alleen bitch enz. (grotendeels) zoals je ook wel verwacht van Snoop. Maar het gaat zóóó helemaal nergens over dat het gewoon leuk is om naar te luisteren. Gewoon even verstand op nul en bijna lachen om de teksten. Ook dat is typisch Snoop Dogg, dus weer een goede combinatie van onderdelen in de hiphop. Ik weet het, ik zeik artiesten vaak af omdat hun teksten e.d. nergens over gaan, maar als dat niet ten koste gaat van de amusementswaarde vind ik dat niet erg. En dat is hier dus het geval. Het is eigenlijk zó slecht maar ook zó vermakelijk dat die uur en 20 min. vreemd genoeg zo om zijn. Jullie zullen vast niet begrijpen waarom ik dit leuk vind (ik zelfs eigenlijk ook niet), maarja ik ga dit toch wel een 3,5* geven. Kan absoluut niet stijgen, wel dalen. O ja, nog een verrassend goede Dr. Dre productie op Round Here, zowat het enige serieuse nummer met een beat die lijkt op die van Stan. Ook produceerde Dre het nummer Boss' Life en Imagine. Timbo heeft Get a Light in elkaar gezet, Neptunes deden Vato en 10 Lil' Crips, en verrassend genoeg produceerde Stevie (gedeeltelijk) de laatste track. Ik weet niet of ik dit album iemand moet aanraden, ik denk dat je dit net als ik erg vermakelijk vind, of juist helemaal niks (en daar bedoel ik onder de 2 sterren mee).

Ik zit er tussen in: 2,5*

Wat een dope track echt elk nummer is gewoon dope iemand mag mij gaan vertellen welk nummer wack is..
Vato, 10 Lil' Crips, That's That, Image & Psst !
zijn gewoon geniaal !!

avatar van Conway Twitty
Had eerder een verkeerde versie, maar nu wel de goede en ik moet ook zeggen dat hij me meevalt. Geen zeikerig r&b gedoe waar Snoop niet goed in is, maar gewoon hersenloze laidback raps. Staan zeker een aantal goede nummers op (die met Dr. Dre bijvoorbeeld).

wanneer is deze nou in de winkels.

avatar van Zjapp
Imagine is een erg pakkend nummer, enige spijtige is dat die kerel die het refrein zingt een ongeloofelijk irritant stemmetje heeft.

avatar van Conway Twitty
Zjapp schreef:

Ik vind D'angelo wel iemand met een plesante stem. Begin me meer te irriteren aan Akon.

leks246 schreef:
keep bouncing staat op too shorts album.

En dat nummer met Biggie en Nate Dogg? (dat ook op de eerder gelekte versie stond)

avatar van MJ_DA_MAN
Running Your Mouth? Dat nummers is al een hele tijd oud en stond zelfs op de advance van Biggie - Duets.

Conway Twitty schreef:

Inderdaad! Vond Da Boss' best een lekker nummer tot Akon erweer doorheen begon te blèren. Ben blij dat jij er ook zo over denkt. Die Akon moet zich snel een tijdje stil houden voor hij iedereen begint te irriteren...

avatar van MJ_DA_MAN
Akon is voor mij de meest irritante ''rapper''/''zanger'' op dit moment. Wat een kwelling is het om te luisteren naar die man.

MJ_DA_MAN schreef: