LucM schreef:
Dit album na herbeluistering nummer per nummer beoordeeld:
1.Undercover (Of the Night) (4:33)
Hun beste nummer op dit album door het ritme en de tekst al kan het niet tippen aan hun vroegere werk en het is vooral de controversiële clip die bijblijft. Het is mij te overgeproduceerd en minder spontaan.
Cijfer: 7
2.She Was Hot (4:42)
Dit vind ik gewoon een banaal rocknummer, ongeïnspireerd waarbij de rauwheid het vooral van de schreeuwzang van Mick Jagger moet komen.
Cijfer: 4,5
3.Tie You Up (The Pain of Love) (4:16)
Een meer bluesy Stones maar mist datgene wat een Stones-nummer onvergetelijk maakt zoals een sterke melodie, gitaar- of pianosolo.
Cijfer: 5,5
4.Wanne Hold You (3:16)
Het dieptepunt op dit album, een nietszeggend rocknummer waarbij de stem van Keith Richard niet in past, hij is meer thuis in ingetogen nummers.
Cijfer: 3,5
5.Feel on Baby (5:08)
Een reggae-nummer dat op de vlakte blijft en ook wat langdradig is al zingt Mick Jagger het wel in met de nodige passie, er mocht een beetje meer pit in.
Cijfer: 5
6.Too Much Blood (6:15)
Eén van de betere Stones-songs hier door het funky ritme, de blazers, de tekst en ook hier de gitaarbegeleiding, al klinkt het a-typisch Stones. Duurt wel wat te lang.
Cijfer: 6,5
7.Pretty Beat Up (4:05)
Daar heb ik nooit veel aan gevonden, een nummer dat monotoon voortdreint waarbij de titel steeds herhaald wordt. Alleen die sax is het vermelden waard.
Cijfer: 4
8.Too Tough (3:51)
Dit is meer Stones te voeten uit maar lijkt ook erg op sterkere
She's so Cold door het ritme en gitaarrif.
Cijfer: 6
9.All the Way Down (3:14)
Dit mag er ook zijn maar ook hier heb ik een déja-vu-gevoel. Redelijk maar niet opzienbarend Stones-nummer, moet het teveel van het meezingrefrein hebben.
Cijfer: 6
10.It Must Be Hell (5:04)
Ook hier wil ik een voldoende voor geven al is de riff opzichtig gejat van
Soul Survivor. Rolling Stones herhalen zichzelf al te vaak op dit album en de nummers zijn ook te lang uitgesmeerd.
Leuk verslag Luc
Dit album verdient niet de schoonheidsprijs,ik kan met jou verslag leven

Enkele nrs komen bij mij tikkeltje hoger uit
Het gekke is ,voor mij dan,dat To Much Blood mijn favo hierop is,ondanks dat ik meestal meer naar de echte StonesRock neigt