Linkin Park - Minutes to Midnight (2007)

Label: Warner Bros.

1. Wake (1:40)
  2. Given Up (3:09)
  3. Leave Out All the Rest (3:29)
  4. Bleed It Out (2:44)
  5. Shadow of the Day (4:49)
  6. What I've Done (3:25)
  7. Hands Held High (3:53)
  8. No More Sorrow (3:41)
  9. Valentine's Day (3:16)
  10. In Between (3:16)
  11. In Pieces (3:38)
  12. The Little Things Give You Away (6:21)
  13. No Roads Left * (3:49)
  14. What I've Done [Distorted Remix] * (3:47)
  15. Given Up [Third Encore Session] * (3:10)
  16. What I've Done [Live at AOL Sessions] * (3:29)
  17. Breaking the Habit [Live at Soundcheck] * (4:25)
  18. What I've Done [Live at Soundcheck] * (3:24)
  19. No More Sorrow [Live at AOL Sessions] * (3:45)
  20. Faint [Live in Japan] * (2:46)
avatar van musicfriek
Hybrid Theory heb ik nog ergens op cd. Vond ik toen wel erg leuke muziek, maar draai het echt nooit meer. What I've Done klinkt niet echt vernieuwend... Laat dit maar aan me voorbij gaan denk ik.

Mojo Pin
Ik wist niet eens dat ze nog bij elkaar waren.

aidoo
In de categorie 'jeugdsentiment'. Ik verwacht hier niet veel van..

avatar van frankvankesteren
Kan iemand mij misschien vertellen hoe ik aan de nummers In This World, 2 Worlds en Promisse komen die weliswaar goed klinken maar (ondanks dat het wel wordt aangegeven) niet op dit album blijken te staan..

Ik weet wel zeker dat ik zowel Chester als Mike hoor

handsome_devil
Hier gaan heel veel booskijkertjes denk ik nog bozer van kijken, want als het hele album is als de nieuwe single What I've Done, betekent dit dat het een on-LP-achtig album is geworden zonder geschreeuw en gerap, zonder alles wat LP beluisterbaar maakt dus. Ik hoop eigenlijk dat dit nummer een beetje een vertekend beeld geeft, want ik vind Hybrid Theory en Meteora nog altijd goed aan te horen... (jeugdsentiment )

avatar van AGE-411
Toen ik 11 jaar was vonden ik en m'n vrienden dit de beste band ter wereld. We wisten toen van niet beter. X_X

Het verbaast mij dat clichés (hier: publiek van linkin park) steeds kloppen.

Laten we afwachten wat het word. :S

avatar van Nightrider
Het nummer klinkt ook wel erg rustig voor Linkin Park. Net even de clip bekeken, en vind het helaas een nogal nietszeggend nummer. Spreekt niet echt tot de verbeelding wat mij betreft. Maar wat niet is kan nog komen, natuurlijk. Wat een U2-achtige clip trouwens, of ligt dat aan mij?

*is nog steeds een trouwe fan en kan niet wachten tot de CD uitkomt*...

de nieuwe single draai ik inmiddels non-stop... maar het is inderdaad een stukje rustiger dan ik gewend ben van ze.
en zoals frank zegt; ik heb inderdaad ook laatst 'nummers van de nieuwe cd gedownload', en terwijl ze niet op de nieuwe cd staan, hoor ik inderdaad ook chester zingen...

avatar van frankvankesteren
Alleen Chester? Want dan zouden het mogelijk nummers kunnen zijn van zijn project Snow White Tan, dat na het nieuwe album van LP verschijnt, indien je ook Shinoda hoort zingen heb je dezelfde vraag als ik.

Ik vind het overigens geen slechte nummers, zelfs What I've Done niet

1,0
Linkin Park lijkt wel dood als je de nieuwe single hoort. Braaf, gelikt (dat einde vb nanana..). En dan een clip die de wereldgeschiedenis lijkt te vatten. Ik denk niet echt aan een geëngageerde band als ik aan Linkin Park denk. Zo'n clip komt nogal geforceerd over. En Mike Shinoda rapt niet in het nummer. Wat zo eigen was aan hun sound. Nu klinkt het als een clichématig fmrock-bandje. Maar om met een positieve noot te eindigen, gevoel voor melodie hebben ze nog steeds, want of je het nu wilt of niet de melodie nestelt zich in je hoofd na 3 luisterbeurten.

Linkin Park is in mijn ogen nooit een echte rockband geweest, toch altijd ene beetje met een commerciele insteek. Maar dat maakt ze nog niet slecht, vind Hybrid Theorie wel het beste album wat ze hebben gemaakt, ik verw8 veel van deze, juist omdat What Ive done veel weg heeft van de stijl van Hybrid theorie.
Ken al mensen die beweren dat ze dit album hebben... is ie al uit in Amerika of iets dergelijks? anders kan het haast niet toch?

avatar van problem
@ gerre:
Meestal is het zo dat een single die een band uitbregt voor het album heel anders is dan de rest. Kijk maar naar good charlotte bijvoorbeeld. Hun nieuwe nummer is ook heel anders dan de rest. Maar de andere nummers op het album is gewoon de oude vertrouwde good charlotte style. Hopen dat dat hier ook zo is hea

@ Misty44:
Waarschijnlijk is het dan opgenomen van een live optreden. Meestal brengen bands een single uit (what i've done dit keer) en daarna pas de cd. Sommige mensen zetten dat nummer + wat liveoptredens al beschikbaar voor illegaal downloaden

Oja ik verwacht ook veel van dit album. De linkinpark gasten zien er wel een beetje anders uit nu xD

Social_Mask
What I've Done klinkt zo slecht nog niet. Clip doet me een beetje denken aan U2. En ik had ook geen idee dat ze zo zouden worden. Zo'n nr komt niet echt direct in me op als ik aan LP denk. Maar jah, alsnog is het een goed nr. Zou het niet erg vinden als de rest van het album op dat nr lijkt. Wel met wat rap erin.

Ah zeer nice, nieuw album van Linkin Park ben echt benieuwd hoe het word. Meteora en Hybrid Theory vind ik in ieder geval zeer fijn En op Pinkpop zal ik vast ook nog wel wat horen van het nieuwe album

*op video reagerend 'What I've Done*

Die lui zijn echt dik veranderd En speelt Mike Shinoda daar nou gitaar

"" 2006 is gekenmerkt als een jaar met veel studiobezigheden voor Linkin Park. De groep probeerde weg te blijven van het geluid dat te horen was in de vorige albums. Rick Rubin zei ook dat het "rap-rock" geluid helemaal weg is. ""

"" Mike Shinoda legde uit dat de band verschillende instrumenten heeft gebruikt voor het album. Banjo’s, marimba's en vintage gitaren. ""

Dit vind ik opzich wel weer jammer, maar miss pakt het juist wel heel goed uit

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Linkin_Park#Minutes_to_Midnight

Social_Mask
Freekje schreef:
"" Rick Rubin zei ook dat het "rap-rock" geluid helemaal weg is. ""

Ah dat is jammer. Dat was eingelijk 1 van de main reden waarom in LP zo nu en dan erg goed vond. Ik twijfel of ik dit album nog wel ga beluisteren....
Erg jammer.

Elvan
Ik weet wat ik van de album moet verwachte.. Ik ben wel een fan van hun muziek kheb alle liedjes. Maar op de site van Wikipedia stond ook dat je alleen Maar Chester hoort en Mike veel minder.Vind ik wel jammer , ze zeiden dat de hele raprock gevoel weg is en dat ze afscheid nemen van hoe ze waren. Dat maakte hun juist zo speciaal en een mooie band, nu zyn ze gwoon een doorsnee rockband... Khoop dat de nieuwe album wel leuk is en dat ze toch nog hunzelf zijn gebleven. De site waar meer informatie staat over de nieuwe album is :

Mojo Pin
Is dit nog steeds nu metal?

Aan What I've done te horen, hoop ik niet dat ik dit album Pop/Rock gaat worden

Single What I've Done spookt nu al een paar dagen door mijn hoofd, hij blijft erg goed hangen
Vind het wel een lekker nummer, maar een beetje standaard. Dat ge-nanana op het einde is wel minder. Hoop dat de rest van het album toch wel wat "harder" is als bijv. Hybrid Theory.
Wat ik jammer vind is dat Mike niet mee-rapt op dit nummer, kon dat altijd erg waarderen, netzoals Mike's CD.
Ze hebben trouwens zelfs het logo van LP veranderd, viel me op in de clip. Ik hoop dat ze iets meer gaan hangen op hun vorige albums..

dimwit
De eerste single what i've done stelt niet veel voor.. verwacht hier niet veel van..

little_lOve schreef:

Dat wordt hem waarschijnlijk niet op deze CD, want op wikipedia is te lezen dat het rap/rock sound compleet weg is

Elvan

dimwit
Ik denk dat ik niet eens meer de moeite ga nemen om dit album te luisteren. De iets agressievere kant en vooral de raps maken Linkin park juist beter. Heel dom als ze dat weg hebben gedaan.

Daar ben ik het ook mee eens, maar ik denk dat ik toch dit album wel ga beluisteren. Ik ga ze namelijk ook zien op Pinkpop Maar ik ben idd wel bang dat dit een van de slechtste albums van LP gaat worden

clutch
Als het album net als het nummer QWERTY is:
Als het album net als het nummer what i've done is: en nog eens en dan laat ik deze mooi aan me voorbij gaan.

1,0
What i've done is idd echt standaard, maar toch weer typisch linkin park eh. Dat 'gooi-alles-los-gevoel'. Band uit mijn jeugd. Nostalgie.

Bobiej
Elvan schreef:
Jaa die wikipedia site heb je vn my hea:D

Ben jij de enige die wikipedia kent dan ?

Elvan schreef:
Jaa die wikipedia site heb je vn my hea:D

Neh ik heb het zelf opgezocht Ik heb hier ook de links geplaatst Dus die credits zijn niet voor jou