Linkin Park - Minutes to Midnight (2007)

Label: Warner Bros.

1. Wake (1:40)
  2. Given Up (3:09)
  3. Leave Out All the Rest (3:29)
  4. Bleed It Out (2:44)
  5. Shadow of the Day (4:49)
  6. What I've Done (3:25)
  7. Hands Held High (3:53)
  8. No More Sorrow (3:41)
  9. Valentine's Day (3:16)
  10. In Between (3:16)
  11. In Pieces (3:38)
  12. The Little Things Give You Away (6:21)
  13. No Roads Left * (3:49)
  14. What I've Done [Distorted Remix] * (3:47)
  15. Given Up [Third Encore Session] * (3:10)
  16. What I've Done [Live at AOL Sessions] * (3:29)
  17. Breaking the Habit [Live at Soundcheck] * (4:25)
  18. What I've Done [Live at Soundcheck] * (3:24)
  19. No More Sorrow [Live at AOL Sessions] * (3:45)
  20. Faint [Live in Japan] * (2:46)
avatar van bennerd
Ik hoop echt dat hier ook nog nummers op staan zoals Figure 09, Faint en dergelijke. Dat is nog het enige goede gedeelte van Linkin Park.
(Alhoewel ik Breaking the Habit ook nog goed vind)
Anders...
(mensen die kunnen aanvullen? )

clutch
...kun je dit album beter gewoon aan je voorbij laten gaan

no more sorrow en given up zijn ook te beluisteren
wel de live versies

vooral no more sorrow klinkt lekker,steviger als de huidige single

In Given Up wordt ook lekker geschreeuwd

clutch schreef:
Als het album net als het nummer QWERTY is:
Als het album net als het nummer what i've done is: en nog eens en dan laat ik deze mooi aan me voorbij gaan.

Given Up is te beluisteren en klinkt meer als QWERTY dan als What I've Done met veel gerschreeuw. Er zijn 6 seconden van Bleed It Out te beluisteren, dit klinkt erg punkactig. In dit nummer schijnt Mike te rappen. Er is een live versie van No More Sorrow verschenen op diverse sites, dit nummer is GEWELDIG en beter dan What I've Done, QWERTY, Given Up en weet ik veel wat nog meer bij elkaar. Echt een uniek nummer, met geen enkel ander LP nummer te vergelijken.
Verder ben ik erg benieuwd naar het nummer In Between, Mike die zingt, en The Little Things Give You Away. Dit schijnt echt een geweldig nummer te worden, beter dan wat dan ook.

avatar van Metalhead88
Ik heb het nieuwe album met de goede tracklist zojuist gedownload, ik ga hem effe luisteren. Ik ben echt heel benieuwd!!! Ik heb verder nog helemaal niets gehoord van hun nieuwe stuff in ieder geval...fully open minded

EDIT: Ok laat maar, ik ben een van de vele slechte internetreapers en ik blijk ongeveer 2 goeie nummers tussen te zitten en de rest is van de Hybrid Theory EP...

clutch
Op dit album zal voor het eerst gevloekt worden en er zit zelfs een sologitaar in

Vandaar die sticker op de voorkant.

What I've Done klinkt al goed,
Ik ben erg benieuwd naar het album!

er zijn op een site 30 seconden van ieder nummer te beluisteren
natuurlijk niet erg makkleijk om daar een oordeel over te vellen, maar voor de mensen die een hard geluid verwachten kan ik terleurstellen.want het is meer pop dan rock

Het klinkt wel lekker, maar het is idd niet echt LP want het klinkt meer pop/rock dan echte rock. Dus das jammer maar ik moet zeggen dat het niet lelijk is. Ik denk dat de echte fans het nix aan zullen vinden, maar aangezien ik geen echte fan ben vindt ik het nog best vet Maar ik zal mijn mening pas geven als ik het complete album heb geluisterd en niet 30 sec. van elk liedje

Thx MarcoB voor de link *Credits aan MarcoB*

avatar van Mr. Rock
Ok, aan deze previews te horen is Linkin Park doorsnee popmuziek geworden met uitzondering van enkele nummers (No More Sorrow, Given Up). Jammer, hun nu-metal sound kon ik altijd wel waarderen.

Zwaaaaar teleur gesteld, ze zijn niks meer...
een gemiddeld tot matig album, met als dieptepunt in between. Terug naar meteora, want dit is te soft

inmiddels is het hele album gelekt

avatar van Mr. Rock
Inmiddels ook het hele album gehoord.... Een behoorlijke teleurstelling met allemaal softe popnummers. Given Up, Bleed it Out en No more Sorrow zijn nog redelijk, verder allemaal slappe hap. Voorlopig niet meer dan 2,5*

Ik moet het album nog luisteren, vond de clip van What I've Done wel gaaf. De nieuwere albums van Linkin park vind ik wel leuker dan de oudere. Meteora is leuker dan Hybrid Theory.
Ik vind het wel wat dat heel het album al een week of twee voordat het in de winkel ligt, al helemaal (met bonustracks, 20 liedjes) op bijv. Emule te downloaden is.

Berzerker
Ben nu het album aan het pindakazen, ben wel benieuwd eigenlijk, het is aan jullie reacties te zien wat minder zwaar geworden... Wel jammer, maar ook rustige muziek kan ik op zijn tijd waarderen.

Ik zal het wel horen...

evanescence schreef:

als je die met 20liedjes download ,heb je waarschijnlijk weer een fake te pakken

Ik heb hem nu een paar keer geluisterd en ondanks hij inderdaad rustiger is valt hij niet tegen

De hardere nummers , bleed it out,given up en no more sorrow klinken lekker en aggressief

voor de rest is dus heel erg rustig', shadow of the day en and leave out of the rest zijn kleffe ballads maar zijn niet slecht

hand held high heeft een hiphop vibe met die rollende drums, beetje toy soldiers van emimem

In pieces heeft ska invloeden en klink erg lekker

Het laastste nummer is gedeeltelijk akoestisch en is het langste nummer dat ze gemaakt hebben

Vooralsnog geef ik het 3.5 *

De nieuwe Linkin park cd is best goed paar keer draaien, ze klinken anders maar zeker niet minder goed, alleen jammer dat het weer zo;n kort album is geworden

Het is wel jammer dat wat ik hier allemaal lees zo negatief is, want ik heb stukjes gehoord van alle nummers. En het is idd allemaal pop geworden dat is jammer, maar dat hoeft niet slecht te zijn. Ik heb namelijk het gevoel dat veel mensen dit album heel slecht vinden omdat ze het jammer vinden dat het album geen keiharde rock is, omdat het van Linkin Park komt. Maar als je nou kijkt naar het album zelf, en dus niet of het nou van Linkin Park is of niet, dan kan het volgens mij een best goed album worden.

Maar ik denk dus dat veel mensen dit album gaan vergelijken met de vorige albums van LP en dan zie je dus dat dit album hele erge pop is geworden in plaats van de harde rock die we gewend zijn. En dat de mensen dit album daarom slecht gaan vinden. (maar goed zo denk ik er dus over )

Ferre
Een mening over een album moet je niet baseren op 1 nummer. What I've Done is anders, alleen ik vind het niet slecht. Sommigen zullen dit nummer niet zo goed vinden, maar op het album staan ook nummers in de oude stijl.

Dit staat in Veronica magazine: Linkin Park behoorde ooit met Limp Bizkit en Korn tot de succesvolste bans in nu-metal, een vette combi van metal, rock, hiphop en industriële geluiden. Maar de animo voor nu-metal verdween net zo snel als-ie gekomen was.
Je kan niet altijd hetzelfde blijven herhalen, dit is ook een reden waarom LP nu anders is dan op Hybrid Theory. Ik vind Linkin Park nog steeds goed en ga het album binnekort ook kopen!

Ik heb het album gedownload en ik ga hem nu luisteren, ben benieuwd

Ik heb het album gister gedownload en ik vind sommige nummers nbest wel tegenvallen.

Bleed It Out & given up waren wel goed!

Ik heb het album nu 2 dagen en ik moet zeggen dat het me toch wel erg tegenvalt (zoals ik eigenlijk al had verwacht), en dat ik vindt ik toch wel jammer. Sommige nummers zijn nog wel mooi, (What I've Done, In Pieces en Bleed It Out) maar de meeste zijn echt onder de maat van wat LP eigenlijk kan. Het album doet me soms ook denken aan een soort van akoestische versie van LP. Vergelijkbaar met de laatst uitgekomen CD van Korn van MTV Unplugged.

Dus ik vindt het een spijtig album, en ik denk dat het een 2,5 of een 3,0 gaat worden. Echt jammer

Wat een afgang, Ooit was LP nog een veelbelovende band met een spannende mix van rap en rock.
De band had zich op een positieve manier in dat genre onderscheiden van de andere nu-metal troep als limp bizkit en crazy town.
Bovendien stond hun eerste cd vol met sprankelende nummers.
Meteora was alweer stukken minder maar daar stonden nog wel enkele boeiende nummers op als Faint en Hit the floor.
Daarna moest er zonodig een samenwerking zijn met de bestbetaalde rapper van de wereld om een soort van cool imago te krijgen.
Wat overigens ook jammer is is dat ze na 'Hybrid Theory'
de commerciele weg op zijn gegaan en dat er niet meer aan gedacht werd om echt goede nummers te maken.
En Toen was er Minutes to midnight.
niets is er meer geen chemie tussen chester en mike, geen goede songs op Given up en What ive done na dan, en de raps zijn alleen nog maar terug te vinden in Bleed it out en Hands held high.
Wat ik trouwens niet erg vind is het feit dat ze nu meer pop-rock maken dan rock-metal, wel dat er een paar ballads te veel op staan en de kwaliteit van de nummers zeer laag is.
2* voor de nummers What ive done en given up en voor de tijd van 1,5 jaar die ze erin hebben gestoken om deze troep op te nemen.

Bij nader inzien zijn sommige nummers toch nog best mooi Maar voor LP blijft het wel een slecht album. (helaas ) Dus wat ik eerder zei over een 2,5 en een 3,0, wordt een 2,5

Ik heb trouwens zo'n gevoel dat ze de top40 willen halen ofzo, want ze zijn nu wel erg de mainstream-rock kant opgegaan (*alweer een* helaas )

avatar van Nightrider
Ach, ze zijn toch altijd al mainstream geweest? Ik vind niet dat je ze daar op kan afrekenen. Hooguit op het feit dat ze hun geluid wat veranderd hebben, en dat het meer standaard rock is geworden ipv de leuke hiphop- / rock-crossover die ze eerst maakten. Ik heb zelf overigens het album nog niet beluisterd, dus misschien vind ik het wel heel erg meevallen met die verandering.