Kempi - Rap 'n Borie (2007)

Alternatieve titel: Mixtape 2: Rap 'n Borie

Label: Top Notch

1. Intro (1:27)
  2. Nigga (5:56)

met Winne en Feis

3. Gedachten (2:00)
  4. Coke Moet Gepusht Worden (2:27)
  5. Bel Me (2:48)
  6. De Zoon (1:41)
  7. Spring (2:47)

met Klemma

8. Zwart in Mijn Zakken (4:16)

met Rocks en Miss Sophie

9. Rap 'n Borie (5:25)
  10. Je Weet Nix (3:14)
  11. Lau / Irie (2:36)
  12. Chicks Vinden Ons Leuk (2:36)

met Manny & Cocoras

13. Kom Nie Hier (4:03)

met The Opposites

14. Tuignegers (3:32)
  15. Lay Low (3:07)
  16. Zet Um Op (Baby) (2:50)
  17. Kutsysteem (2:28)
  18. Zoveel Stress [Remix] (1:21)
  19. Chill Met Mij (1:47)

met Loupy

20. Zoveel Stress (4:22)
  21. Geen Blood Geen Crip (5:38)

met Bloedserieus

22. De Dopedealer (2:38)
  23. Familie Lobi (1:40)
  24. Al Sla Je Mu Dood (3:12)
  25. Mixtape 3 Preview (2:12)
1,0
Een welverdiende 1. Ik kan die gast amper verstaan, de beats zijn erg matig en zn hele imago staat me totaal niet aan..

JustaRascal
Ik heb die clip van "chicks vinden ons leuk" een keer bekeken. Ik werd er een beetje misselijk van.

avatar van TheFunkyM
0,5
Ik vind die clip echt kwaliteit bezitten sorry.

SinX
Ik luister normaal nooit Nederlandse Hip-Hop, maar dit was toch wel héél goed volgens mijn vrienden.

avatar van Stapler
Je hebt nog meer vrienden hoop ik?

kArIzMa_TuRk
Ik verlaag m'n stem naar een 3. Veel tracks uit deze lijst gaan nergens over.

Het klinkt wel chill, maar toch maar niet...

Pastichio Rocker
SinX schreef:

Ex-vrienden intussen?

SinX
Ik ben heel erg vergevingsgezind.
Alhoewel dit toch enige twijfels oproepte.

Pastichio Rocker
Ik hoorde trouwens dat die nepgangster vastzat voor wapenbezit en geweldpleging, of iets dergelijks.

avatar van Raffalinho
0,5
Ik snap niet waarom ik uperhaupt deze mixtape heb gedownload. Mijn cijfer zegt alles

avatar van Atmosphere
Wannabe Lil Wayne dat hij is.

1,5 *

avatar van Norbert
Deze mixtape komt hard.

LoveStoned
Zo'n oliedomme onnozele nedergangster die denkt dat we hier in Amerika leven, en denkt 'als ik maar t systeem kut noemt zal k wel vet gevonden worden'. Deze hiphop is van de lage plank, en maakt andere nederrap's belachelijk. sorry, Kempi. Lil Wayne is gewoon beter. Sorry, Kempi. Geef nou eerlijk toe dat mensen als Eminem & 50 Cent terecht mogen zeiken over t systeem. Want sorry kempi, je hebt een veel feiner leven gehad. Je hebt met je reet op een stoel gezeten en geleefd van een dikke uitkering.

avatar van Stapler
Kemi got owned.. By LoveStoned..

avatar van ewalk
Pastichio Rocker schreef:

Alweer? Jammer dat zo iemand niet in staat lijkt te zijn andere keuzes te herkennen, laat staan ze te maken. Maar ja, dat doe je niet he, met zo'n imago. Anders ben je niet meer de man maar een softie.Dat zegt toch wel iets over mans intelligentie.

avatar van Timo710
De hiphop artiesten in Nederland die echt 100% kunnen rondkomen van hun muziek zijn op èèn hand te tellen. Kempi dacht volgens mij echt dat je er rijk van word in Nederland. Je hebt gewoon een baan nodig in Nederland om rond te komen.

Kempi was voordat hij uberhaupt een release deed, al niet erg slim bezig. Toekomst-loos een beetje de straatrat uithangen en zo geld verdienen kan heel handig zijn als je daarnaast een baan hebt of nog bezig bent met studeren (alhoewel de manier waarop ze geld verdienen natuurlijk ook totaal niet volwassen is), maar als je dat soort activiteiten doet, en serieus geen enkel toekomstplan hebt, betekend dat je, wanneer je releases gaat doen, nog steeds die criminaliteit nodig hebt om brood op tafel te krijgen. En dat is niet handig als je een artiest bent, en half Nederland weet wie je bent.

Kempi is slecht, onintelligent en onvolwassen bezig.

Zijn album komt 7 September uit, dan zit hij waarschijnlijk in de bak, ik geloof dat hij niet eens een videoclip kan laten schieten omdat hij achter de tralies zit. Kans dat het album (dat nu dus al af is) daardoor in die 2 maanden uitlekt is groot. Want de vriendjes en familie van Kempi zullen waarschijnlijk niet al te voorzichtig met de Pre-retail of advance zijn van de plaat.

Kans dat meneer zijn carriëre nu naar de klote is, is dus enorm groot. Is hij dus nòg dommer bezig...

avatar van Kill_illuminati
Atmosphere schreef:
Wannabe Lil Wayne dat hij is.

1,5 *

En lil wayne is ook nogs eens nep-gangster die teksten jat dus.....

avatar van melis333

avatar van ewalk
melis333 schreef:

lol

avatar van No Surrender
Zogenaamd 'blood' het moet niet grappiger worden met die clown.

avatar van Game
Timo710 schreef:

Hij wordt nu veel bekender em gehypt omdat zijn album uitkomt terwijl hij in de bak zit. Het verkoopt toch wel goed, let maar op. Top Notch weet hoe ze hun artiesten moeten promoten. En Kempi is gewoon heel populair op de straat. Zijn mixtapes zijn keiveel gedownload, en zijn album zal veel worden verkocht...

avatar van Timo710
Destijds wist ook ook de strategie nog niet, idd erg slim, Top-Notch maakt een documentaire waarin ze medelijden opwekken voor iemand die het "moeilijk" heeft. Waarna idd mensen massaal de cd gaan kopen.

yEYo!
Grappig dat Winne elke zin die Kempi zegt op het album ownt met slecht 1 verse.
Ik vind dit echt het dieptepunt van Nederhop.

Dopeee mixtape

avatar van hiphopisntdead
melis333 schreef:

Geen haast bij voor mij

avatar van TheLegacy
Ik schaam me gewoon kapot dat ik dit in de kast heb staan.. waarom geen idee!! Ik snap niet wat me bezielde, vergeven jullie het me??! please

avatar van Kill_illuminati
Kempi heeft met name met deze tape het woord hosselen gepopulariseerd. Daarvoor heb ik het woord nergens in een rapnummer gehoord. Kende het woord wel al uiteraard; voordat begint te denken dat Kempi me wat heeft geleerd.

TheLegacy schreef:

Ik vergeef je

avatar van Apieknar
Ik ga hier gewoon niet aan beginnen. Heb ooit het nummer "Coke moet gepusht worden" gehoord en dat was al een ware blamage.