Kempi - Rap 'n Borie (2007)

Alternatieve titel: Mixtape 2: Rap 'n Borie

Label: Top Notch

1. Intro (1:27)
  2. Nigga (5:56)

met Winne en Feis

3. Gedachten (2:00)
  4. Coke Moet Gepusht Worden (2:27)
  5. Bel Me (2:48)
  6. De Zoon (1:41)
  7. Spring (2:47)

met Klemma

8. Zwart in Mijn Zakken (4:16)

met Rocks en Miss Sophie

9. Rap 'n Borie (5:25)
  10. Je Weet Nix (3:14)
  11. Lau / Irie (2:36)
  12. Chicks Vinden Ons Leuk (2:36)

met Manny & Cocoras

13. Kom Nie Hier (4:03)

met The Opposites

14. Tuignegers (3:32)
  15. Lay Low (3:07)
  16. Zet Um Op (Baby) (2:50)
  17. Kutsysteem (2:28)
  18. Zoveel Stress [Remix] (1:21)
  19. Chill Met Mij (1:47)

met Loupy

20. Zoveel Stress (4:22)
  21. Geen Blood Geen Crip (5:38)

met Bloedserieus

22. De Dopedealer (2:38)
  23. Familie Lobi (1:40)
  24. Al Sla Je Mu Dood (3:12)
  25. Mixtape 3 Preview (2:12)
Akonner
Ja, hoe een mens kan veranderen in een paar weken.

Social_Mask
Wel jammer van 2Pac

avatar van sinterklaas
Kempi zal wel behoorlijk afgaan als deze in de flop 100 terecht komt.

Social_Mask
Eerder Ali B

C.J. Slob
Akonner schreef:
Zelfs ik ben er nu achter dat dit vreselijke hiphop is, die het genre in diskrediet brengt. Een 0,5 voor dit anti-meesterwerk. Zeker nu ik met name naar werk van Nas, Method Man, Royce da 5'9'', 5 deez, Rakim, krs-one, sticks en canibus luister vind ik dit ronduit een schande voor de hiphop scene.

Jij bent hoog uit jezelf in diskrediet door een laf plak en knip album van 2Pac een half cijfer hoger te geven dan het geniale Me Against The World.

Daarnaast lul je maar wat mee met jongens die een goede naam hebben op deze site, en luister je zoals je zelf zegt erg voorbeeldig naar Rakim en consorten.

Daarnaast is dit album natuurlijk ook waardeloos, dat heb je inderdaad goed 'gezien'.

handsome_devil
Hier had ik toch meer van verwacht.

avatar van Chrisseh
Wat had je hiervan verwacht dan?

(niet lullig bedoeld ofzo, maar ben wel benieuwd. En met die tracknamen kan je al redelijk zien wat voor soort hip-hop het is.)

handsome_devil
Ik had wel verwacht dat ik er nog een beetje om zou kunnen lachen, maar het was eigenlijk alleen maar triestig.

avatar van Madill
ik vind ze shit wel dope lul wat je wil deze man doet het goed of het allemaal waar is wat de spit betwijfel ik wel

avatar van -SprayIt-
Ik snap niet dat er helemaal niets gezegd word over Kom Nie Hier.
Ik vind dat persoonlijk een zeer sterk nummer. Goede beats...harde tekst. Ook op de plaat van oppo 1 van mn favs. verder ist een slisneger die nix voor mekaar krijgt natuurlijk.

avatar van j.b.b.l
0,5 ,eerdere reacties leggen alles uit.snap niet waarom hij alle aandacht krijgt inplaats van james(rapt vaak met opgezwolle),die gast vind ik echt goed.kempi is net als die sugacane gozer,hij probeert ook amerika naar nederland te brengen(gangster,money rap).dat mensen in mijn omgeving dit zo goed vinden,het blijft voor mij een mysterie............

avatar van MJ_DA_MAN
j.b.b.l schreef:
Maar Sugacane heeft ook daadwerkelijk in Amerika gewoond, was daar dealer, pooier etc. Niet dat dat goed is (integendeels zelfs), maar het is een stuk geloofwaardiger. Kempi komt niet verder dan de ghetto van Eindhoven.

MJ_DA_MAN schreef:
Ja en die sugacane woont nu bij me in de buurt, waar hij eerst in een Hummer rondreed, en nu in een Escalade... Die man die mag best dan zeggen dat hij centen heeft...

avatar van ewalk
Sugacane? Kom op zeg! Die gast kwam als 17 jarige nog gewoon naar Groningen om op te nemen in de studio! Toen heette hij nog gewoon Hurricane. Hij ging nog met een meisje uit die stad. de plaatselijke matras, wie was niet met haar gegaan?
Pimp en delaer in de States? Wat een propaganda zeg. Als dat idd zo was dan denk ik echt dat hij nog wel wat jaartjes had te brommen in the State Penn!

*Kempi mode on*
La me nie lache!
Heb me ball in me boetoe, kan je me nie vernache!
*Kempi mode off*

Heb stem op Kempi trouwens herzien en heb hem verlaagd met 0,5*. Ik ben van mening dat deze plaat veel te makkelijk in elkaar is gezet afgezien van de kwa(bana)liteiten van Kempi. Te makkelijk scoren allemaal.

Harco
Toch vind ik Cane toch wel heel dope hoor.

avatar van Timo710
Hij reed hier echt rond met z'n hummer hoor , er stond nog zelfs Most Official op...

avatar van ewalk
Zeg ook niet dat dat niet waar is. Maar dat hele pimping en dealing in amerika bedoel ik meer.

avatar van T.A.
Weirdo Wizzy schreef:
Ik zelf vind het grootste probleem van Kempi dat hij probeert muziek te maken.

Whahaha. Goeie grap. (serieus)

ewalk schreef:

Ik weet alleen dat hij gestole auto's via Polen naar Nederland haalde waardoor hij auto's kon witwassen ofzo... Daarmee schijn je wel een centje te kunnen verdienen......

Harco
Dat je er grof geld mee kunt verdienen, is zeker waar.

avatar van Stapler
Wat de F... die lullo die begint bij het nummer geen blood geen crip (die heb je inderdaad niet in NL) die rapt zo sloom en met zo'n vocabulair dat het niet eens knap zou zijn als ie stond te freestylen.

avatar van Timo710
Dat had ik dus met iedere verse van het nummer. Vooral Naldje..... .

CaliLove
Geen Blood , geen Crip dit is bloedserieus......
LMFAO

Timothebizkit
Een goeie vriend van mij is helemaal lijp van deze plaat. Ik vind het zwaar bedroevend. Ik versta die gast niet eens, en daar ben ik nog blij om ook met z'n 'chick's vinden ons leuk'

avatar van Arrie
Ik zit nu Geen Bloed Geen Crib te luisteren, maar meer hoef ik ook niet te horen, dit is wel héél slecht. Een vriend van me vond dat zo'n geweldig nummer en had hem ook gestuurd, dus ik dacht, laat ik dat nu eens luisteren, maar die gast heeft wel een hele slechte muzieksmaak. Dat wist ik al trouwens, hij is namelijk ook zo'n jumper.

Chriss
Ik weet dat mixtapes gewoon maar wat probeersels zijn, maar dit is niet eens een probeersel...

Arrie schreef:
maar die gast heeft wel een hele slechte muzieksmaak.

In principe heeft niemand een slechte muzieksmaak, het is een mening anders zou het niet een muzieksmaak maar een muziekfeit heten (of zoiets).

avatar van Chrisseh
Tja..

Je kan het ook van de andere kant bekijken; hij is van mening dat die gast een slechte muzieksmaak heeft.

Timothebizkit
Laten we het daarop houden...

avatar van freddze
Berichten verwijderd