Kempi - Rap 'n Borie (2007)

Alternatieve titel: Mixtape 2: Rap 'n Borie

Label: Top Notch

1. Intro (1:27)
  2. Nigga (5:56)

met Winne en Feis

3. Gedachten (2:00)
  4. Coke Moet Gepusht Worden (2:27)
  5. Bel Me (2:48)
  6. De Zoon (1:41)
  7. Spring (2:47)

met Klemma

8. Zwart in Mijn Zakken (4:16)

met Rocks en Miss Sophie

9. Rap 'n Borie (5:25)
  10. Je Weet Nix (3:14)
  11. Lau / Irie (2:36)
  12. Chicks Vinden Ons Leuk (2:36)

met Manny & Cocoras

13. Kom Nie Hier (4:03)

met The Opposites

14. Tuignegers (3:32)
  15. Lay Low (3:07)
  16. Zet Um Op (Baby) (2:50)
  17. Kutsysteem (2:28)
  18. Zoveel Stress [Remix] (1:21)
  19. Chill Met Mij (1:47)

met Loupy

20. Zoveel Stress (4:22)
  21. Geen Blood Geen Crip (5:38)

met Bloedserieus

22. De Dopedealer (2:38)
  23. Familie Lobi (1:40)
  24. Al Sla Je Mu Dood (3:12)
  25. Mixtape 3 Preview (2:12)
Tag, Geen Blood Geen Crip

KSPR
Kempi heeft een dope flow + delivery maar daar houd het wel mee op.

avatar van luc011190
O shit, ik zit Nigga Remix te luisteren en m'n hoofd gaat op en neer. Ik bounce op Kempi...

Die schreeuwzieke gast van Partysquad is hier wel weer echt ontzettend irritant, en bij zo'n skit aan het einde van Gedachten kun je je geluid maar beter uitzetten.

taart
KSPR schreef:
Kempi heeft een dope flow + delivery maar daar houd het wel mee op.

word, soms ook wel dope beats (coke moet gepusht worden, zoveel stress)

avatar van thomzi50
Weinig verwachtingen hiervan, maar lees toch best positieve reacties, zoals deze

Raekwon the chef
waardeloze rapper

Waardeloze opmerking.

Akonner
Ik vind het gewoon een zwaar relaxt album, of hij nou wel of geen gangster is maakt mij echt niks uit. Lekker nummers zijn het gewoon.

1. Kom Nie Hier
8. Du Gramma Boyz
9. Spring
10. Kutsysteem
11. Gedachten

Zijn de nummers die voor mij persoonlijk wel minstens 4* waard zijn. De rest rond de 3/3,5* sterren waard.

Akonner schreef:
3. Chicks Vinden Ons Leuk

Meen je dat echt serieus?

Akonner
Ja, ik vind het een erg leuk nummer heb niet gezegd dat het tekstueel erg goed is, maar de beat en de flow vind ik wel erg lekker. En het refrein is erg aanstekelijk.

KUT OPMERKING!

avatar van MJ_DA_MAN
Maar wel passend bij Kempi .

Akonner
Mening onderbouwen is niet verboden.

avatar van MJ_DA_MAN
Die krijg je binnenkort, als ik deze mixtape volledig heb beluistert.

avatar van waxs
Hoezo onderbouwen, je hebt de CD toch zelf ook gehoord?

Dr.Greenthump
Zeg voorlopig liever niks dan ... no offence verder. Ik begrijp de kritiek rondom Kempi wel en ergens is het ook wel terrecht, maar om hem dan constant lopen af te kraken zonder enig fatsoenlijk onderbouwt argument, tja daar kan niemand iets mee. Chicks vinden ons Leuk vind ik persoonlijk ook niet een al te beste track, maar dat komt voornamelijk door de features. Tekstueel en flow zijn beide erruug matig. Barslecht eigenlijk. Kempi is juist degene die de track omhoog trekt. Zeer aanstekelijke hook, mooie balans tussen zang en rap, maar goed over zijn kwaliteit heb ik het al gehad

avatar van waxs
Ik kan wel een heel opstel schrijven over alle kritiek die ik tegen Kempi heb.

avatar van MJ_DA_MAN
Wat het meest lachwekkende is aan Kempi, dat hij in zijn bout-clip Chicks Vinden Ons Leuk gewoon ''chicks'' van 15 stopt (geen grap), en hij in zo'n ander nummer loopt te ijlen over tienermoeders .

avatar van waxs
Iemand die een nummer als "Chick's Vinden Ons Leuk" schrijft verdiend alles behalve respect.

MJ_DA_MAN schreef:

Lnge Frans & Baas B hebben daar ook een handje van

kArIzMa_TuRk
waxs schreef:
Hoezo?

avatar van waxs
Heb je naar die tekst geluistert?

Ik nack die kakka's los blijf met je rattekop/
Lekker tog geil als m'n tong bij je clitje komt/
Loop te tjappe schaamlippe in me mond/
Kom je klaar en dan bal je heel de kamer rond/
Haal de camera zoem in op je vagina/
Zoem op me penis als ie diep als ie dip in je bek gaat/
Ja.... zelfs jou bitch vind me lauw, ze ligt te shocke als ik me pik...
Diep in haar douw, zevende hemel spacende shit/
Verwen jou bitch van haar tepels tot haar clit/
Zuigt aan me pik gaat erop zitte/
Diep in der poes hevig op en neer wippe/
Ooh ja.. en ik zeg het je eerlijk ik heb m'n eigen bitch/
Maar die van jou vind ik heerlijk/
Je bitch is een freak ze schaamt haar eigen niet/
Benen wijd en poesie tappe

kArIzMa_TuRk
ja, je hebt eigenlijk wel gelijk. Hier in Purmerend waren ze gek op dat liedje. misschien kwam het door de beat ofzo

avatar van waxs
Vind de beat eerlijk gezegd ook weinig voorstellen, zo'n 13 in een dozijn geval.

JustaRascal
Mijn respect voor Kees de Koning is zowiezo gedaald door een rapper als kempi aan te nemen bij het label waar nederhops finest bij zitten ( Opgezwolle, Winne etc. ). Deze rapper heeft niks te melden, misschien wat hersenloze tracks voor in de club maar daar is alles mee gezegd. Coke, bitches en dealers, alleen auto's heb ik geloof ik nog niet gehoord. Troep, dit zou verboden moeten worden.
Vaarwel nederhop.

avatar van Timo710
Ja, laten we het zo doen, de mensen van bloedserieus zijn gewoon whack, Kempi komt zo nu en dan goed uit de hoek op zijn eigen nummers, MAAR OORDEEL NIET OVER DE MIXTAPE ALS JE HEM NOG NIET HELEMAAL GEHOORD HEBT!

avatar van waxs
Nogmaals: Troep van de bovenste plank!

raffael77
Kempi is slecht en blijft slecht met zijn domme gelul.

Harco
JustaRascal schreef:
Coke, bitches en dealers, alleen auto's heb ik geloof ik nog niet gehoord.

Kan 'ie niet betalen, daarom.

Harco schreef:

Kan 'ie niet betalen, daarom.

Hahahahahaha das goeie voor een snot neus. Scherp opgemerkt