Rihanna - Good Girl Gone Bad (2007)

Alternatieve titel: Good Girl Gone Bad: Reloaded

Barbados
Pop / R&B
Label: Def Jam

1. Umbrella (4:35)

met Jay-Z

2. Push Up on Me (3:15)
  3. Don't Stop the Music (4:27)
  4. Breakin' Dishes (3:20)
  5. Shut Up and Drive (3:33)
  6. Hate That I Love You (3:39)

met Ne-Yo

7. Say It (4:10)
  8. Sell Me Candy (2:45)
  9. Lemme Get That (3:41)
  10. Rehab (4:54)
  11. Question Existing (4:08)
  12. Good Girl Gone Bad (3:35)
  13. Cry * (3:53)
  14. Haunted * (4:08)
  15. Disturbia * (3:59)
  16. Take a Bow * (3:49)
  17. If I Never See Your Face Again * (3:18)

met Maroon 5

Electro_
Wie had deze beter kunnen toevoegen dan jowietje. Nieuwe single Umbrella klinkt erg OK, en ik denk dat ik dit album wel ga luisteren. Ben niet kapot van Rihanna, maar haar nieuwe 'klassieke' stijl bevalt me wel.

Mojo Pin
Het is niet mijn muziek maar ik mag Rihanna.

avatar van wolf
Wat een "originele" titel. Hier kijk ik naar uit!

avatar van jowietje
Umbrella is zeker een super nummer, een keer weer is wat lekker anders van een R&B meisje, die hebben we toch al genoeg. Ik vind het cool van Rihanna dat ze iets nieuws durft te proberen. Hate that I love you is ook een lekker nummer, alleen is die niet bijster orgineel.

1 ding is zeker met Umbrella heeft ze een wereldwijde nummer 1 hit te pakken.

Martino
Pfff, het is maar wat ze muziek noemen

avatar van Paalhaas
Wat een lelijke hoes.

Martino
Paalhaas schreef:
Wat een lelijke hoes.

En niet alleen de hoes is lelijk.

avatar van Reijersen
Laten we het hier aub even gezellig houden

avatar van jowietje
Ik vind de hoes juist mooi.

avatar van Reijersen
Laten we het hier aub even gezellig houden

En aub ook geen ge-welles-->nietes.

avatar van Paalhaas
jowietje schreef:
Ik vind de hoes juist mooi.

Ik vind hem juist lelijk.

Paalhaas schreef:

Ik vind hem juist lelijk.

Nietes

Ben benieuwd, op haar vorige album vond ik een paar nummers echt goed, en nu is umbrella ook gewoon goed.
Laat maar komen

avatar van Wib0__
Ik kijk (ook) uit naar dit album.
Umbrella vindt ik een lekker zomerhitje, die ik nog lekker vaak ga luisteren.

avatar van jowietje
Popman heeft hem al in bezit, appart.

raffael77
dat is gedownloade versie.

De nieuwe single (Umbrella) vind "k maar héél matig vergeleken met S.O.S. en Unfaithful.

Ze kan beter... hopelijk toont ze dat ook op de rest van het album.

raffael77 schreef:
dat is gedownloade versie.

Ook die is nog niet gelekt.

Het nummer Shut up and drive word de waarschijnlijk de 2e single. Dit nummer bevat een sample van het nummer Blue monday van New order.

avatar van Ericos
Ben heel benieuwd.

raffael77
ik ben wel benieuwd maar moet zeggen dat reggae haar wel meer past dan die ballad songs of anders gezegt de rustige nummers.

avatar van Marki_san
under my umbrella ella ella e e e....

avatar van waxs
Marki_san schreef:
under my umbrella ella ella e e e....

Ik vind die video beetje scary, je ziet wel dat ze mooie vormen heeft in dat zilver

Haar nieuwe single Umbrella bezorgt mij rillingen, maar dan niet in de positieve zin. Die rare uithalen die ik ontzettend naar vond om te horen in Unfaithful hoor ik ook in dat Umbrella. Ik denk (weet het wel zeker eerlijk gezegd) dat ik dit album, netzoals die andere twee, aan mij voorbij laat gaan. De hoes vind ik trouwens ook helemaal niet mooi..

avatar van tessj_hvj
Hate That I Love You met Ne-yo is een supr mooi nr.

avatar van Beyoncéfan
Hate That I Love You en Umbrella zijn erg goede nummers, ik verwacht veel van dit album, ben zooo benieuwd!! Ik vond de andere twee albums niet zo heel geweldig, dus ik hoop dat deze beter is.
De cover ziet er sowieso al heel mooi uit

avatar van jowietje
Shut up and drive is ook op sommige radio stations al in premiere gegaan. Shut up and drive is weer een heel ander nummer dan Umbrella, het is sowieso heel anders dan we van Rihanna gewend zijn. Dit nummer is een echt pop nummer met een vleugje rock, het heeft wel iets weg van Do somethin'van Britney.

Voor degene die nieuwschierig zijn, check me site.

avatar van Jeroen65
Waarom staat "Winning Women" (feat. Nicole Scherzinger) er niet op?? Het was tog de bedoeling dat dat liedje op beide albums zou komen. (die van Nicole en Rihanna).

eazyfan
Die track met Young Jeezy Geef mij maar deze versie #2 dus.
jowietje schreef:
Je meent het Welke track hier wel? (geen aaval, aardig gevraagd)

eazyfan schreef:
Die track met Young Jeezy Geef mij maar deze versie #2 dus.
Je meent het Welke track hier wel? (geen aaval, aardig gevraagd)

Het kan aan mij liggen maar volgens mij heeft Rihanan niet eens een nummer met Young Jeezy.

En van de 3 tracks die ik heb gehoord zijn er 2 al vernieuwend.

Op haar vorige albums zaten wel erg veel fillers! Misschien dat er daarom op dit album ook zo weinig liedjes staan

Umbrella is gewoon een leuk en goed nummer.
Hate That I Love You gaat wel maar dat is gewoon So Sick van Ne-Yo qua beat.
Shut Up&Drive is leuk!