Beyoncé - Dangerously in Love (2003)

R&B / Pop

met Sean Paul

4. Hip Hop Star (3:43)

met Big Boi en Sleepy Brown

5. Be with You (4:20)
  6. Me, Myself and I (5:01)
  7. Yes (4:19)
  8. Signs (4:59)

met Missy Elliott

9. Speechless (6:00)
  10. That's How You Like It (3:40)

met Jay-Z

11. The Closer I Get to You (4:57)

met Luther Vandross

12. Dangerously in Love 2 (4:54)
  13. Beyoncé Interlude (0:16)
  14. Gift from Virgo (2:46)
  15. Daddy (5:00)
  16. Work It Out * (4:06)
  17. '03 Bonnie and Clyde * (8:37)

18. Bienvenue * (4:06)

met IAM

19. What's It Gonna Be * (3:38)
Saai!

Neej man zeer lekker vrouwtje

Ze kan nog zingen ook!

Ze heeft een prachtige stem, maar ik had wel meer van haar cd verwacht. Er staan een aantal goede nummers op, zoals babyboy, naughty girl en nog een aantal nummers die ze heeft uit gebracht op single, en wat ik zelf ook wel leuk vind klinken, maar de rest.. hmm... iets minder... 2,5 *

Alternatieve artiestnaam: Destiny's Child???? niet helemaal juist toch

avatar van Jordy
klopt, ik pas het even aan

Jessie
ze bewijst dat ze het op haar eentje red en dat doet ze ook en het lukt haar enorm!!! een steengoeie plaat met niet alleen swingende nummers zoals hip hop star, work it out en natuurlijk niet te vergeten crazy in love!! maar ook nog hele goeie slow jams zoals de beste van al speechless, me myself and I en Be with you
go fot it!!!!

avatar van BoordAppel
Zelfde verhaal als met het laatste Destiny's Child album: de uptempo nummers zijn leuk en de ballads zijn ruk; saai en inspiratieloos. Echt erg jammer dat er naast leuke dansbare nummers als Crazy in Love, Naughty Girl en Baby Boy van die kwijlnummers staan als Gift from Virgo en nog enkele andere. Toch jammer dat het niet wat origineler is want Beyonce heeft een mooie stem.

En waarom staat in hemelsnaam het ontzettend briljante, funky Work it Out er niet op? Zo ergens tegen het eind, had het album wat minder saai gemaakt.

PS: en deze heeft tovenaar toegevoegd? Apart .

Jessie

bij mij staat hij er wel op !!!

met ballads maakt beyonce een echte artiest en heeft meer kwaliteit dan alleen up tempo R&B nummers ha;)

Jessie schreef:

bij mij staat hij er wel op !!!

Staat bij mij ook op de cd.

Jullie hebben gelijk. Die uptempo nummers zijn zoals altijd geweldig, maar de ballads vallen tegen. Dat vond ik van Destiny's Child ook al nooit zo mooi. Beyonce heeft gewoon geen stem voor ballads, maar ze kan wel onwijs goed zingen. Ik heb een keer een live filmpje van haar gezien, zij kan echt ongelovelijk goed live zingen. En ja die dansbewegingen, subliem.

3,5 dankzij Beyonce & de uptempo nummers

Er zijn verschrikkelijk veel versies van haar CD! Waar Work it out er op staat, waar '03 Bonnie and Clyde op staat, ... Onlangs is er een Super Audio CD versie van uitgekome waar "Daddy" zelfs als een vermeld nummer er op staat, maar dan weer andere niet..

Echt heel ingewikkeld eigelijk

Ben trouwens zelf grote Beyoncé fan maar sommige liedjes op de CD konde mij ook ni echt boeien, maar ja, de meeste vind ik toch wel heel goed! En Dangerously In Love 2 is dan toch wel de mooiste balad op de cd, vind ik persoonlijk, ook al is het bijna perfecte kopie van DC

Jessie
Beyoncé heeft een prachtige stem!! vooral als je haar live te horen krijgt met een nummer zoals dangerously in love
dan voel je het wel door tot in je hart echt soul noem ik dat!! dit hoor je ook bij mary J blige

avatar van george clinton
Ha, ik heb haar die song live zien brengen op een MTV-award maarreuh... Beyoncé heeft een prachtige stem maar wat zij vooral moet minderen is die uithalen. Dat komt echt belachelijk over op den duur. Dahaahhangerooouuuslyyhyyhyyy, je begrijpt het wel, overdreven. En dan die song eindeloos rekken met dat ahhahhaha-gedoe. Zelf het publiek vond het mooi geweest en ging al voor het einde te klappen. Maar Beyoncé ging stug door voor de tigste keer een varatie op daahhaangeheerouslyhyyy te brengen. Ik bedoel maar... Te veel is te veel.

avatar van musicfriek
Hoe komt dit nou weer in de top 250 terecht?

avatar van Klumpie
musicfriek schreef:
Hoe komt dit nou weer in de top 250 terecht?

Hierom dus:

Rickéh (5)
SexyLadyGirl (1)
Simpie (5)

avatar van jowietje
Omdat dit een hele goeie CD is! Dangerously in love is echt een super mooi nummer, en alle uitgebrachte nummers zijn ook zeer goed. Mijn top 5:
1. Dangerously in love
2. Crazy in love
3. Me, myself and I
4. Yes
5. That's How You Like It

avatar van musicfriek
Okee, duidelijk. Was gewoon even enorm verrast dat deze erin staat.

avatar van wolf
musicfriek schreef:
Okee, duidelijk. Was gewoon even enorm verrast dat deze erin staat.

Je bent niet de enige...

De cover blijft lekker

Mooie stem. Leuke liedjes. Gewoon wel goed.

En in een keer is die uit de top 250 verdwenen, flauw hoor

avatar van jowietje
Ik las net dat haar 2e soloalbum dit jaar nog uitkomt heb er al zin in! Hoop dat het net zo'n topalbum als deze word!

jowietje schreef:

12 September komt die uit

Lost Highway
Ach eigenlijk ben ik beyonce nog best dankbaar, door haar heb ik echt muziek leren kennen. Ik was in mijn puberjaren een top 50 luisteraar, maar toen er steeds meer brol als destiny's child/beyoncé in kwam te staan, ben ik opzoek gegaan naar andere en betere muziek. Zelfs toen ik nog naar Sash, Aqua en Steps luisterde vond ik dit al bagger, die mening is er x- aantal jaar later uiteraard niet anders op geworden.

avatar van Yak
Yak
Link naar download weggehaald.

dollie
ik kan er niet aan doen, maar ik vind dit album gewoon goed, er zijn een paar liedjes iets te traag naar mijn zin, maar verder is het een zalig nummer, ik heb trouwens een versie waarop 'summertime' en 'i can't take no more' staat...
Overgens kan ik ook niet wachten tot haar volgende album (B-day) uitkomt...

dollie schreef:
ik kan er niet aan doen, maar ik vind dit album gewoon goed

Daar hoef je je toch niet voor te verontschuldigen? Het lijkt wel alsof er een verbod op Beyonce zit om haar leuk te vinden. Als jij dit leuk vind, gewoon doen!

avatar van jowietje
Heb net het eerste gelekte nummer van haar nieuwe album B-Day en het is wel een leuk nummer, ik denk wel dat je hem vaker moet horen voordat die echt mooi is. Deja vu heet het nummer

Ik vind Beyonce trouwens een van de beste R&B zangeressen en ik vind dit een topalbum zonder em er voor te schamen