Beyoncé - Dangerously in Love (2003)

R&B / Pop

met Sean Paul

4. Hip Hop Star (3:43)

met Big Boi en Sleepy Brown

5. Be with You (4:20)
  6. Me, Myself and I (5:01)
  7. Yes (4:19)
  8. Signs (4:59)

met Missy Elliott

9. Speechless (6:00)
  10. That's How You Like It (3:40)

met Jay-Z

11. The Closer I Get to You (4:57)

met Luther Vandross

12. Dangerously in Love 2 (4:54)
  13. Beyoncé Interlude (0:16)
  14. Gift from Virgo (2:46)
  15. Daddy (5:00)
  16. Work It Out * (4:06)
  17. '03 Bonnie and Clyde * (8:37)

18. Bienvenue * (4:06)

met IAM

19. What's It Gonna Be * (3:38)
dollie
Ik schaam me er ook helemaal niet voor, Beyonce is in mijn ogen een van de allerbeste zangeressen ter wereld, volgens mij zou Destiny's Child ook Destiny's Child niet geweest zijn zonder haar.
Dat nieuwe nummertje wil ik ook luisteren... ik krijg het van Khalid.. dat zal een van de dagen wel zijn hoop ik !!

avatar van Khalid..
De videoclip word volgende week opgenomen..

dollie
Ondertussen de nieuwe single ook al geluisterd en die is gewoon super!

dollie
jowietje "women like me" al gehoord? ook een leuk nummertje, iets rustiger dan "déjà vu".

dollie schreef:

Ja die heb ik al een tijdje langer, er word gezegd dat die op het nieuwe album komt. Maar dat is toch gewoon het lied uit Pink Panther. Maar ik vind Deja Vu leuker, al vind ik die ook niet echt vernieuwend of speciaal. Gewoon een lekker nummer

avatar van Khalid..
ik denk dat ''woman like me'' gewoon als bonus op het album word gezet, net zoals ''work it ou't'

Work it out, Heeerlijk nummer

avatar van psychonaatje
Work it out, Heeerlijk nummer

Die zijn we vergeten bij de KO, jowietje.

psychonaatje schreef:

Die zijn we vergeten bij de KO, jowietje.

Nou je het zegt Al is dat wel meer Jazz/pop of niet dan?

Deja Vu is trouwens een heeeerlijk lekker relax nummer, als je hem maar even vaker luisterd

avatar van psychonaatje
jowietje schreef:
Nou je het zegt Al is dat wel meer Jazz/pop of niet dan?

Ik zou zeggen dat het heel erg soul is. Is het enige nummer van de laatste jaren dat me een beetje deed denken aan Memphis-soul, maar dan funkier. Fantastisch nummer, overigens. Van mij mag ze een heel album opnemen met dat soort nummers.

avatar van BoordAppel
Dat zou inderdaad niet mis zijn. Beyoncé heeft een mooie stem maar ze doet er zo vaak zo weinig mee, te gemakkelijker nummers ook. Misschien voor haar ook een idee om een heel album op te nemen met slechts één producer, of twee als Timbaland ook zin heeft.

avatar van Khalid..
Nou haar nieuwe album heeft ze met producers opgenomen, en zegt zelf dat ze met haar nieuwe album dingen heeft gedaan met haar stem die ze nog nooit heeft gedaan.. Spannend!

avatar van musicfriek
Khalid.. schreef:
Hoe vaker je ''deja vu'' luister, deste leuker ik hem vind..

Ik heb het nummer ook en ik heb juist het tegenovergestelde... Vreselijke clicheplaat als je het mij vraagt. En dan dat zeurderige rap van Jay Z erbij..

dollie
Ik vind het in ieder geval super!

Khalid.. schreef:
Hoe vaker je ''deja vu'' luister, deste leuker ik hem vind..

Ben ik het helemaal mee eens

12 September komt die uit

Het album heet B-Day en als het goed is komt het dus op haar verjaardag, 4 september, uit.

avatar van Khalid..
In Nederland Komt dat album op 12sept. uit..

Ja sorry, klopt inderdaad

Haar liedje "deja vu" vind ik echt leuk, misschien haar beste single?

kellyclarkson schreef:
Haar liedje "deja vu" vind ik echt leuk, misschien haar beste single?

avatar van jowietje
Hier is het live optreden van Deja Vu te bekijken echt de moeite waard om te bekijken. Helemaal te gek hoe Beyonce los gaat, haar stemn vond ik persoonlijk een beetje tegenvallen, maar die performance! Ach kijk zelf maar:

Beyonce - Deja Vu (live)

avatar van Khalid..
Dat optreden is Super Vet.. Haar stem vind ik wel goed.. dat hoort bij het optreden.. het is muziek van vroeger..

avatar van Madonna
Persoonlijk vind ik een heel album van haar "too much" op een gegeven moment gaat haar stem mij irriteren, die vibraties en uithalen werken dan op mijn zenuwen......Het album is met veel zorg gemaakt maar toch kan het mij niet helemaal bekoren. Ik hoor haar liever in de formatie Destiny's Child....misschien een beetje apart van mij maar het is zo.

-3-

jowietje schreef:
haar stem vond ik persoonlijk een beetje tegenvallen

??? ik vind dit nummer goed gebracht, op die manier zingen lijkt me trouwens helemaal niet gemakkelijk

avatar van musicfriek
jowietje schreef:
Hier is de nieuwe video van Beyoncé:

Beyonce - Deja vu

Damn ik ben verliefd op de video, echt een geweldige clip!

musicfriek schreef:

Relax schreef:

Lekker boeie

En Jowietje dat doe jij ook bij Rihanna, niet zeuren

Oh sry dat deed jij lol erover heen gelezen

Haha ik dacht al waar heb jij eht over Maar ik had hem al verplaatst

avatar van jowietje
Ik wou B'day toevoegen aangezien ik de officiele album hoes en tracklist heb gevonden, maar nu kan dat niet t/m half augustus! Verdorie

Johnny Depp <3
Lekker album, vooral Dangerously In Love