Beyoncé - Dangerously in Love (2003)

R&B / Pop

met Sean Paul

4. Hip Hop Star (3:43)

met Big Boi en Sleepy Brown

5. Be with You (4:20)
  6. Me, Myself and I (5:01)
  7. Yes (4:19)
  8. Signs (4:59)

met Missy Elliott

9. Speechless (6:00)
  10. That's How You Like It (3:40)

met Jay-Z

11. The Closer I Get to You (4:57)

met Luther Vandross

12. Dangerously in Love 2 (4:54)
  13. Beyoncé Interlude (0:16)
  14. Gift from Virgo (2:46)
  15. Daddy (5:00)
  16. Work It Out * (4:06)
  17. '03 Bonnie and Clyde * (8:37)

18. Bienvenue * (4:06)

met IAM

19. What's It Gonna Be * (3:38)
Johnny Depp <3
Khalid.. schreef:
In Nederland Komt dat album op 12sept. uit..

kan haast niet wachten...

avatar van jowietje
Hij komt 4 september al uit.

Work it Out is het enige nummer dat ik nú nog een beetje leuk kan vinden..

Ik vind Naughty girl ook nog steeds leuk

Heey,

Dit album is veel en veel slechter als haar nieuwe album; B'day. Maar ik vind het toch een 3,5.

Liefs Charlotteee.

Zoals ik al net al bij haar 2e album schreef, ik zal nooit een grote van Beyoncé worden. Enige nummers die ik leuk vond op deze CD waren de single's: Baby Boy, Naught Girl en Crazy in Love. Verder vond ik de nummers Hip Hop Star en Sings wel aardig. Het album is gewoon overschat naar mijn mening.. Leuk om zo heel af en toe op te zetten, als niks anders wil horen..
3 sterren voor deze CD.

avatar van MichelDumoulin
Het nummer ; "Work It Out" is een geweldig funk-nummer!
Volgens mij geeft het helaas wel een vertekend beeld van de rest van de muziek van deze beeldschone dame!

Wie heeft dit nummer geproduceert? Heeft Prince er soms iets mee van doen gehad??

Raekwon the chef
gewoon wel een goed album

Jessie
MichelDumoulin schreef:
Het nummer ; "Work It Out" is een geweldig funk-nummer!

Het werd geproduceert door The Neptunes(Chad Hugo en Pharrell Williams)

avatar van MichelDumoulin
Jessie schreef:

Het werd geproduceert door The Neptunes(Chad Hugo en Pharrell Williams)

Thanks, I did not knew that!

avatar van Wib0__
Staan best lekkere nummers op..
Duet met Sean Paul kan ik niet uitstaan, wat een walgelijk nummer is dát.. (Komt door Sean Paul)

avatar van Beyoncéfan
Heel leuk album! Beyoncé heeft zo'n mooie stem! Ik heb de cd al jaren, maar draai hem nog heel vaak.
Vooral Me, Myself and I, Crazy in Love, Hip Hop Star en Be With You zijn erg leuke nummers. Dit album is toch nog iets beter dan B'day.

avatar van catdog
Dit album is zeker minder dan B'Day.

Het heeft een paar uitschieters (Crazy In Love, Baby Boy & Naughty Girl) en de rest blijft echter niet goed hangen.
Dat is toch wel erg belangrijk.
Sommige nummers zijn zelf nietszeggend.

Tracks die nog wel te pruimen zijn zijn:
* Dangerously In Love
* Me, Myself & I
* Yes

Goedkoop om Bonnie & Clyde en Work It Out erop te zetten maar ja..

3.0 * voor dit album.
Jammer Bee..

Elvan
Dit is een betere album dan Bday die is echt bagger hier was ze nog sexy en het was het echt een mooie R&B album maar die Bday vind ik niet mooi daar is ze haarzelf niet *5 sterre voor dese album en *0.5 sterre voor Bday

Social_Mask
Het begin is nog wel goed. Maar daarna is het heel wat minder. Beyoncé heeft niet echt een stem waar ik echt onder de indruk ben.

En dat laatste nummer is een schande voor Tupac. Helemaal gekopieerd van Tupac's nummer genaamd, Me & My Girlfriend. Dat nummer gaat over zijn pistool en daarin disst hij Jay-Z. Wat een kneus is hij zeg.

2,5*, door t redelijk goed begin.

rico-bballer
Gaat het toch over zijn pistool ik had een soort van half wel half niet gedachte.

rodneyVL
musicfriek schreef:
Hoe komt dit nou weer in de top 250 terecht?

Denk (of liever gezegd; hoop) een administratieve fout..

avatar van Matys
Ik had veel meer van dit album verwacht, maanden lang werd iedereen lekker gemaakt met 'de nieuwe van Beyonce' maar het viel best wel tegen. Het openingsnummer is geniaal, de singles zijn aardig maar de rest is allemaal vulling. 3* voor Crazy in Love

avatar van Rammetje*
Crazy In Love is nog altijd de beste song van Beyoncé.

avatar van catdog
Jaa.. Crazy in Love blijft geweldig !

Hip-Hop Star vind ik trouwens de slechtste Beyoncé plaat ooit.
Wat een walgelijk nummer vind ik dat zeg !

Bericht verwijderd.

avatar van melis333
Naughty Girl is mijn lijflied
En daar is trouwens ook een clip van...

Ik vind dat dit een goeie plaat is geworden. Er zitten wel wat flut nummers bij, maar dat zit bijna bij iedere cd wel. Ik heb wel al een beetje een vooroordeel want ik vind Beyonce geweldig. Het was niet voordat Beyonce haar eerste Solo uitbracht. Toen was ik nog niet echt met muziek bezig. Na de release van B'day met de single irreplaceable ben ik pas echt naar haar muziek gaan kijken. Ze heeft echt een geweldige stem. Niet alleen op de cd en singles maar ook live. En eigenlijk vind ik dat altijd wel belangrijk want als ik een single heel leuk vind maar de artiest kan niet live zingen vind ik het eigenlijk al minder worden. Mijn favo's zijn:

- Crazy in love
- Deja vu
- Me myself and i
- Bonnie and clyde '03
- Naughty girl
- Baby boy

Live vooral Me myself and i, als ze die uithaal doet bij: Now that it's over stop calling me. Dat geeft echt kippenvel.

Wolfgang1975
Redelijk album van dit multitalent. De singles zijn de absolute uitschieters. Dangerously In Love 2 mag er ook zijn. De rest blijft niet echt hangen...

avatar van Reijersen
Pfff, waarom moet Beyonce alles toch zo zwijmelend verlengen, elke noot in elke ballad verlengt ze zo saai. En ook in de uptempo songs zingt ze alles op dezelfde manier.
Zit een aardige vibe in, maar ben Beyonce snel zat.

avatar van musicman13
prachtig album!! key to the love!!

een 5

Jessie
@KKIIMM88: ik denk dat er nog vele zijn die ook dat gevoel kennen! en zker bij me myself and i. vind ik één van men favoriete liedje, tis echt een sterk liedje!

Baltasound
Crazy in Love is gewoon een goed nummer. De sample van met de blazers is erg leuk gedaan.

veel beter dan Bday!

avatar van Katsmusic
Lekker album, weer R&B... Haar nieuwe album Bday ook R&B
Het is wel leuk, maar na al die albums kan ik wel is iets nieuws hebben, B.