Neal Peart schreef:
Laat ik het nog één keer uitleggen: De Stones vind ik top vanaf hun eerste album tot en met het album Aftermath. Begrijp je?? Dus inderdaad niet lang, maar vooral hun beginperiode. Ik had overigens vroeger meer feeling voor the Beatles en the Kinks ( maar dat mag zeker ook niet benoemd worden?)
De afgelopen 55 jaar van de Stones hadden voor jou dus niet gehoeven? Toen jij er genoeg van had, toen moest de band eigenlijk nog beginnen. Het kan natuurlijk, maar vind het vooral jammer voor jou, en dat je van diverse bands niet van langere en andere periodes kunt genieten. Je zou er ook anders over kunnen denken, en voor iedere periode open kunnen staan. Met een instelling en houding zoals jij hebt dan mis je naar mijn idee ook gewoon een hoop moois. Maar goed jij bent jij, en ik ben ik. Je hebt beslist een goede smaak, dat zeker, gewoon genieten van de muziek die je mooi vind! En dit is een discussie forum voor muziekliefhebbers, en dan mag je zeker zeggen wat je ervan vind. Maar dat mag iedereen, ook als een mening of een bepaalde manier van posten van iemand, en omgaan met nieuwe albums van oude bands mij niet aanstaan, dan zeg ik daar ook wat van