rudiger schreef:
kijk iemand van bijna 60 kan moeilijk nog gaan rocken als een beest , zie Mick Jagger , dat is toch treurig om te zien dat zo iemand op deze leeftijd probeert te rocken .
ik kan me wel een beetje vinden in het commentaar van Patrick , maar hij luisterd naar deze cd met andere oren als ik , dat wil zeggen niet als fan .
inderdaad gaat mijn idolatie verder dan van menig ander , dat is vrij logisch , ik ben fan van de man sinds 1978 , dat is bijna 30 jaar , welke artiest maakt nu 30 jaar goede muziek .
ja zeggen velen de Rolling Stones , maar het is zielig om hun nog bezig te zien .
er zijn er die dit album op de release datum al zitten af te kraken , sorry maar als je alle cd`s bezit , geluisterd of gedownload hebt van de Straits en MK solo , dan toon je gewon intresse in zijn muziek , en dan 1,5 ster geven als je zegt dat all albums hetzelfde zijn gaat mij te ver .
waarom heb je dan de hele verzameling in huis , als je er niks an vindt .
als ik bv niks aan Radiohead vind , dan heb ik er geen cd van in huis , zo makkelijk is dat .
degene die niks van deze muziek moeten hebben , moeten gewoon wegblijven met hun berichten , het is mij te makkelijk om na 2 luisterbeurten hier 1,5 ster voor te geven .
als ik bv het gemiddelde van een bepaalde artiest omlaag wil halen , dan geef ik voor elk album van die artiest `n 0,5 .
maar dat doe ik niet .
dat MK niet populair is op deze site , is mij allang duidelijk , maar om gelijk met een vooroordeel te komen vind ik diep treurig .
laat iedereen gewoon van de muziek houden waar hij of zij van houdt .
wees gegroet .
Hé Ruud, niet meteen op de achterpoten gaan staan als men je favotiete artiest (een beetje) zit af te kraken!
Ik begrijp dat je van Mark Knopfler liever niets dan positieve dingen leest, maar iedereen heeft het recht om er het zijne van te vinden, toch ?
Kijk, ik herbeluister de plaat deze ochtend zo ongeveer voor de vierde keer en hij bevalt me nog meer dan gisteren. De zang is super, de songs zijn ook heel goed, de begeleiding is met momenten ontzettend mooi.
Ik kan begrijpen dat sommigen deze man voor eeuwig en altijd willen horen rocken zoals bij Dire Straits, maar dat hebben we al gehad en dus kiest MK voor andere wegen, wat ik véél moediger vind.
Als ik hem stevig wil horen rocken grijp ik wel terug naar mijn Dire Straits collectie - die sinds gisteren gecompleteerd is met het album dat ik altijd had afgehouden ; Love Over Gold.
Als ik hem integere singer-songwriter songs wil horen zingen is er nu gelukkig deze mooie plaat, wat ik een echte groeiplaat vind, want de liedjes zijn niet oppervlakkig en gaan dieper dan men bij het eerste gehoor zou vermoeden.
Maar je commentaar op de Stones, daar ben ik het niet mee eens. Ik geef toe dat wat de oudjes op plaatgebied NA Tattoo You uitbrachten zelden nog van enige urgentie was en dat het, behalve hun laatste die toch wat herstel inhoudt, meestal niet veel voorstelt.
Maar een prima liveband zijn de Stones nog WEL, bekijk maar eens hun FOUR FLICKS of de recentste ATHE BIGGEST BANG dvd, dan moet je wel besluiten dat de bende zestigers nog een ontzettend goede liveband is, weliswaar met een hele batterij gastmuzikanten en een héél orkest, maar toch... Ze zien er tenminste nog uit als echte rockers. En klinken ontzettend lekker!
Maar ja, ik kan sommigen hier begrijpen dat hetgene wat Knopfler tegenwoordig maakt niet meer hun ding is, het zij zo.
Ik blijf voorlopig bij mijn drie en halve ster, maar als ik de plaat vaker draai kom ik misschien nog eens hoger uit, want hier staan prima songs op.
En Ruud, nu nog zonder dt-fouten leren schrijven. Ik luister en hij luistert, gewoon een t achter de stam, is toch niet zo moeilijk ????