Madonna - Finally Enough Love (2022)

Alternatieve titel: 50 Number Ones

49. Crave [Tracy Young Dangerous Remix]

met Swae Lee

50. I Don't Search I Find [Honey Dijon Radio Mix]
Enne hé... deze versie van Don't Cry for Me Argentina kan toch echt niet

Echt wel: ik ben regelmatig in de nachtelijke uurtjes uit mijn dak gegaan op deze (meestal nog langere) versie. Toen ie voorbij kwam op deze compilatie veerde ik gelijk weer op

avatar van vigil
aERodynamIC schreef:

Toen ie voorbij kwam op deze compilatie veerde ik gelijk weer op

Ik kakte juist in

Het kwam op mij over als een enorme cheap ass eurodance poging, misschien had ik er bij moeten zijn

avatar van GrafGantz

Ik kakte juist in

Wellicht frequenteerden jullie gewoon geheel andere uitgaansgelegenheden

Overigens is de titel van de 50 nummers tellende versie 'Finally Enough Love: 50 Number Ones' en de 16 nummers tellende lp versie (ook zodanig als mp3 te koop) 'Finally Enough Love'.

Hier staat '50 Number Ones' aangegeven als alternatieve titel, wat dus niet helemaal klopt. Of die alternatieve titel moet worden aangepast en er moeten 34 nummers als bonus track worden aangemerkt (wat eigenlijk wel zo is). Maar of dat nu zo fraai is.

avatar van vigil
GrafGantz schreef:

Wellicht frequenteerden jullie gewoon geheel andere uitgaansgelegenheden

Dat gaan we dan vanaf nu heel anders doen!

vigil schreef:

Dat gaan we dan vanaf nu heel anders doen!

Da's dan knap in een tent die al lang ter ziele is Nu durft ie wel

avatar van coldwarkids
Ik mis The Power Of Goodbyes toch wel een beetje hierop..

coldwarkids schreef:
Ik mis The Power Of Goodbyes toch wel een beetje hierop..

De remixen van dat nummer (Dallas' Low End Mix, Luke Slater Super Luper en Fabien's Good God Mix) zijn toch niet zo bijzonder?

aERodynamIC schreef:

Is de CD uitgave niet leidend, nu de eerste uitgave op zowel CD als LP is?

Bovendien is deze release er gekomen vanwege de subtitel: 50 number ones (in the USA Dance Charts).

avatar van Gert1980
De eerste helft bestaat uit fantastische remixes die voor het merendeel trouw blijven aan het origineel. Maar die tweede helft... Zijn de remixers van tegenwoordig zo slecht of ligt het gewoon aan deze selectie?

Blij dat ik niet voor de vinyl boxset versie ben gegaan.

Gert1980 schreef:

Blij dat ik niet voor de vinyl boxset versie ben gegaan.

Nou... dan was je nu wel een rijk man geweest, zag ik op Discogs.

west schreef:

Nou... dan was je nu wel een rijk man geweest, zag ik op Discogs.

True that haha

avatar van Johnny Marr
Die remix van Into the Groove...ronduit verschrikkelijk. Hoe hard kun je een meesterwerk verneuken zeg. Kan echt niet.

Johnny Marr schreef:

Het is dan ook een remix album. Dat gezegd hebbende, de You Can Dance remix van ITG heeft altijd hele goede reviews gekregen, dus dat verneuken valt wel mee.

Johnny Marr schreef:

Juist één van de leukste remixen op deze verzamelaar en natuurlijk bekend van het album You Can Dance uit 1987 waar een langere versie op te vinden is.

Vroeger was Madonna super, tegenwoordig mijn inziens het tegenovergestelde

Vroeger was Madonna super, tegenwoordig mijn inziens het tegenovergestelde

Ze heeft de laatste tijd veel seks las ik. Zal vast super zijn voor haar

Madonna toont oversekste kant: 'Favoriete snack? Big dick' | RTL Boulevard - rtlboulevard.nl

avatar van Roxy6
Toen Madonna in 2019 Madam X uitbracht, vond ik het een goede en professionele stap in de goede richting, muzikaal gezien. Ook de Fado invloeden gaven een meerwaarde aan het album. De hoes was ook evenwichtig passend bij het geheel.

Maar als ik haar de laatste twee, drie jaar weer bezig zie en hoor in de media kan ik een gevoel van medelijden niet onderdrukken. Ik denk dat een heel legioen aan psychologen kan afstuderen op dit geval van menselijke ontwikkeling. Uit alles blijkt de laatste 10 -15 jaar dat Madonna moeite heeft met ouder worden, haar uitspraken overstijgen naar mijn idee niet het schoolyard niveau. Songs in die richting (Bitch I'm Madonna, She is not me etc.) behoren mijn inziens zeker niet tot haar betere werk.

Ook haar uiterlijk toont een vrouw die moeite heeft met iedere rimpel, haar hele karakter en wezenskenmerk is al uit haar gezicht gebotoxt, wat overblijft is een glad baby gezicht met een mond als een grote zuignap. Maar gezien haar favorite bezigheid -zie bericht hierboven- zal dit wel een goed doordachte actie zijn van madameX.

Heel jammer, want als Madonna in deze fase van haar leven en muzikale loopbaan een album uit zou brengen met nummers zoals uit haar verleden:
Devil Wouldn't Recognize You, Voices, The Power Of Goodbye, Girl Gone Wild, 4 Minutes, Love Profusion, Easy Ride a.o. dan denk ik dat het weer een mega seller zou opleveren ...

avatar van MarkS73
Ze is inderdaad niet echt van het waardig ouder worden, het komt allemaal wat wanhopig over...

Vroeger ging ik vaak uit en had toen een stamkroeg, daar zat altijd een dame van halverwege de zestig met een dikke laag make-up op die gedurende de avond steeds zatter werd en steeds vervelender, altijd brak weer het moment aan dat ze zichzelf stortte op elke jonge man die binnenliep. Elke keer als ik ergens een fragment van Madonna zie de afgelopen paar jaar moet ik aan die vrouw denken...

Finally Enough Love: 50 Number Ones van Madonna kwam vorige week binnen op 1 in de album top 100.
Deze week staat ze er al niet meer in, zo succes vol is ze nog tegenwoordig.

avatar van tnf
tnf
Roxy6 schreef:

Dat idee had ik vanaf haar single Music (2000) + bijbehorende krampachtig jonge video al enigszins.

ro1315 schreef:
Deze week staat ze er al niet meer in, zo succes vol is ze nog tegenwoordig.

Grappig hè, om vervolgens te zien hoe haar die hard fans alleen het feit benoemen dat alwéér een Madonna album op 1 binnenkwam. Het feit dat over een paar maanden niemand zich het laatste Madonna album nog herinnert zijn ze al helemaal gewend te negeren.

Madonna... from queen of pop to pathetic flop.

avatar van Darkzone

Ze heeft de laatste tijd veel seks las ik. Zal vast super zijn voor haar

De gemiddelde vrouw van midden 60 ziet er stukken minder aantrekkelijk uit hoef je je er ook niet per se voor te schamen erover te fantaseren om een van die mannen te zijn, zeker als je haar leeftijd buiten beschouwing neemt.

Terug naar deze verzamelaar. Voegen de remixen vanaf het tweede gedeelte van de verzamelaar wat toe, of kan je beter de album tracks van je cd's rippen en achter elkaar zetten?

Darkzone schreef:

Ik vind ze wel tof en ga er goed op in de sportschool

Niet kopen dit album, slaat mijn inziens totaal nergens op.

ro1315 schreef:
Niet kopen dit album, slaat mijn inziens totaal nergens op.

Dank voor dit advies!

avatar van Waste Management
Madonna is helaas een zielig figuur geworden, heel erg jammer.

Het is inderdaad jammer dat Madonna met exorbitant gedrag in de picture wilt staan. Ze maakt hiermee haar welverdiende muzikale status en vroeger zeker vernieuwer compleet belachelijk. En dat vind ik zonde voor iemand met zoveel talenten.Mischien moet ze zichzelf eens realiseren dat ze nu eenmaal geen 20 meer is. Ik ben nooit echt fan geweest, maar wel groot bewonderaar.

Als ik de mogelijkheid zou hebben zou ik Madonna willen adviseren, sluit je omvangrijke carriere waardig af.

avatar van Castle
Wellicht heeft de dame weinig keus hierin gehad, platenmaatschappijen kunnen vreemd en komkommercieel denken.