SPRINTS - Letter to Self (2024)

Ierland
Label: City Slang

1. Ticking (3:06)
  2. Heavy (3:27)
  3. Cathedral (2:59)
  4. Shaking Their Hands (3:42)
  5. Adore Adore Adore (2:37)
  6. Shadow of a Doubt (4:10)
  7. Can't Get Enough of It (4:19)
  8. Literary Mind (4:32)
  9. A Wreck (A Mess) (3:36)
  10. Up and Comer (3:46)
  11. Letter to Self (3:20)
raymondkeuters schreef:
Ook in Vera eerst Sprints.

Apart, want ik denk dat het merendeel toch echt voornamelijk voor Sprints kwam.

avatar van EttaJamesBrown
aERodynamIC schreef:

Apart, want ik denk dat het merendeel toch echt voornamelijk voor Sprints kwam.

Kwam door de soundcheck. Ging bij Sprints verkeerd, zodat ze te lang beven hangen. Ik vond ze beide aardig. Was een leuke avond

EttaJamesBrown schreef:

In Rotterdam had de soundcheck er niks mee te maken. We kregen ruim van tevoren mail dat ze het hadden omgedraaid.

avatar van EttaJamesBrown
aERodynamIC schreef:

Wat is ruim? In Groningen een uur voor aanvang. Ik hoorde het rond 20:00 uur. Ach, smoesjes van bands hoor ik net zo vaak als covers van Velvet Underground. Ik kan het goed hebben

avatar van raymondkeuters
Sprints had al langer van tevoren aangekondigd op instagram dat ze zouden openen in Groningen. Zijn bevriend met elkaar toch? Ik vind het wel sympathiek dat ze dat onderling bepalen.

avatar van dix
dix
raymondkeuters schreef:
Ik vind het wel sympathiek dat ze dat onderling bepalen.
Wel blijkt dat die volgorde serieus van invloed is op de dynamiek van de avond.

avatar van jeanmaurice
Halfje erbij. Megasterk album!

avatar van likeahurricane
geplaatst: