Radiohead - In Rainbows (2007)

Label: XL

1. 15 Step (3:57)
  2. Bodysnatchers (4:02)
  3. Nude (4:15)
  4. Weird Fishes / Arpeggi (5:18)
  5. All I Need (3:48)
  6. Faust Arp (2:09)
  7. Reckoner (4:50)
  8. House of Cards (5:28)
  9. Jigsaw Falling into Place (4:08)
  10. Videotape (4:39)
  11. Mk 1 * (1:04)
  12. Down Is the New Up * (4:59)
  13. Go Slowly * (3:48)
  14. Mk 2 * (0:53)
  15. Last Flowers * (4:27)
  16. Up on the Ladder * (4:17)
  17. Bangers + Mash * (3:20)
  18. 4 Minute Warning * (4:06)
Ik heb nog geen mail gekregen, maar ik kan echt niet wachten... Ik hoop echt dat ie zo snel mogelijk komt...

aERodynamIC schreef:

Ben ik dan de enige die er nog niet echt warm voor kan lopen?
Ik ben een groot Radiohead liefhebber (al heel wat jaartjes), heb ze ook live meegemaakt o.a. n.a.v. het verschijnen van OK Computer, maar ik heb nu zoiets van: leuk, ik zie wel.
Bij mij ontbreekt elke vorm van spanning die ik bij veel mensen hier wel proef.

Dat heb ik ook wel. Ik volg ze vanaf '95, maar na Kid A geloofde ik het eigenlijk wel. Dat album vond ik destijds fantastisch en ook van Amnesiac en Hail to the Thief heb ik de Special Editions nog gekocht (die overigens amper meer kostten dan de reguliere CD-release).

Ik vind Radiohead nog steeds een fantastische band, maar zo zijn er nog wel een paar...

Overigens werd Kid A destijds niet in volgorde op de radio gedraaid (aangenomen dat je het over 'de premiere van Kid A op Kink FM' hebt. Ik moet dat nog op tape hebben, trouwens.

Dat van die andere volgorde kan ik me niet meer herinneren: ik weet wel dat ik er helemaal klaar voor zat en niet wist wat me overkwam. Was dit de band die ik zo goed vond?
Ik vond Kid A helemaal ruk en pas later ben ik het stapsgewijs gaan waarderen maar het haalt bij lange na de magie niet van The Bends of OK Computer wat mij betreft.
Ik verwacht dat ik deze nieuwe wel in hetzelfde rijtje Kid A, Amnesiac en Hail to the Thief zal plaatsen. Misschien daarom ook niet het enorme enthousiasme wat anderen wel hebben, maar dat ik graag een nieuw album verwelkom is een andere zaak.

avatar van KampF

Also worth noting is the fact that popular BitTorrent Website OiNK — which was giving away music for free on the Internet way before Thom Yorke had the idea — only accepts MP3 files encoded at 192 kbps

Ik voel me echt genaaid

avatar van Koston
Nog een kwartiertje!

avatar van The Scientist
aERodynamIC schreef:

Mja, ik vond Hail to the Thief (op de voet gevolgd door OK C) hun beste album, maar zit ook niet heel hard te wachten, ik zie morgen wel wat het is

avatar van Jeanneman
Nightrider schreef:
Dat wordt dus niet vannacht luisteren Jeanneman

Ja, verdorie. Ik zit er helemaal klaar voor! Toch maar ff gaan slapen dan zo.

Feeder
Volgens mij is de download binnen een paar uur verkrijgbaar.

Nou, kom op met die mail! Ik wou m nog in de trein naar mn werk beluisteren, maar waarschijnlijk wordt t vanavond.

avatar van corn1holio1
Ben hem op dit eigenste moment aan het downloaden! Ik zal hem echter pas vanavond kunnen beluisteren want ik zit op m'n werk ... AAARRRGGHHH

ik heb 'm binnen, luister er nu naar.
zit geen plaatje bij van de cover, betekent dit dat ie hier nog steeds niet wordt toegevoegd?

Feeder
Nu begin ik toch ook wel de kriebels te voelen.

Hij is lekker!

avatar van lebowski
Ben nu aan het derde nummer, de eerste twee hakten er gelijk flink op los zeg. Moet wel heel sterk denken aan OKC. Pas in 'Nude' wordt het eerste stapje teruggedaan.

avatar van lebowski
Daarissiedan. Ben hem voor het eerst aan het draaien en kan direct al zeggen dat de vergelijkingen met OKC niet van de lucht zullen zijn. 15 Step en vooral Bodysnatchers gieren door de boxen.

Feeder
O wat ben ik plotseling benieuwd !!!!!!!!!!!!!!!!

Feeder
Is dit nu de officiële hoes? Het is namelijk prachtig.

avatar van HiLL
Ik ben benieuwd. Lelijke hoes trouwens.

Lelijke hoes trouwens.

Je weet niet wat je zegt

Beitel
Bij de downloadversie zat volgens mij geen hoes, maar voorlopig issie prima. Ik hoor fantastische verhalen er over, maar ik wacht nog héél eventjes met luisteren. Mezelf comfortabel maken en dan genieten.

Vind jou mooier.

Ga hem zo even kopen bij de Free Record Shop.

Vind jou mooier.

Ga hem zo even kopen bij de Free Record Shop.

Ik ben dus duidelijk niet mee, ligt hij nu in de winkel?

Waar te downloaden? De site van Radiohead is wat aan de trage kant.

Ik ben nog steeds aan het wachten op m'n toegangscode om hem te mogen downloaden

Beitel

Waar te downloaden? De site van Radiohead is wat aan de trage kant.

Als je 'm besteld hebt op de site krijg je een mail, waarna je het album meteen kan downloaden op belachelijk hoge snelheid.

Beitel schreef:

Ik heb dus om de download gevraagd en ze hebben zich nog niet laten horen

Waar te downloaden? De site van Radiohead is wat aan de trage kant.

Via downloadcode vanmorgen, het hele album was in 20 seconden binnen. Staat ook al op SLSK heb ik gezien... Het album klinkt bij de eerste luisterbeurt behoorlijk toegankelijk, soms bijna poppy.

Nou hij is bezig hoor!

Inderdaad, lekkere snelheid. Hij is al over de helft.

Feeder schreef:

Ik heb dus om de download gevraagd en ze hebben zich nog niet laten horen

Hij stond beneden in beeld. Rode link. Na registratie.

HiLL schreef:

Hij stond beneden in beeld. Rode link. Na registratie.

Je krijgt toch een code toegestuurd ?