The Field - Now You Exist (2026)

Zweden

avatar van heavenmotel
Benieuwd

avatar van -SprayIt-
geplaatst:
Dit is net zulk groot nieuws als de nieuwe BoC, hoor. Gek dat niet iedereen hyped is. Weer een volwaardige EP, met de duur van een album, ik kijk er zeer naar uit. Toch wel een artiest die nu al jarenlang in de bovenkant van mijn favorietenlijstjes te vinden is en waar ik vaak op terugval. De titels en tracklengtes beloven in ieder geval veel goeds, kan niet wachten!

avatar van GrafGantz
-SprayIt- schreef:
De titels en tracklengtes beloven in ieder geval veel goeds, kan niet wachten!

Voor track 2 heeft ie zo te zien inspiratie opgedaan bij z'n goede vriend Andreas Tilliander

avatar van Zwammer
geplaatst:
Nieuwsgierig naar! Heb From Here We Go Sublime dit jaar al weer veel geluisterd, wat een wereldplaat blijft dat.

avatar van MartinoBasso
geplaatst:
Ik vind alle studio-albums van The Field goed tot zeer goed. Sowieso een van m’n favoriete artiesten uit de electronica-stal.

Ik kon m’n nieuwsgierigheid tot vrijdag helaas niet bedwingen en heb daarom het interview beluisterd dat Alex Willner onlangs op z’n IG deelde. Daarin gaf hij toe dat hij met een soort van writer’s block worstelde na Infinite Moment (2018). Ook kwamen alle tracks uit dit album voorbij tijdens het interview - ik ben alvast gerustgesteld over de kwaliteit Dit wordt opnieuw genieten vanaf vrijdag.

Met een runtime die de 40 minuten overschrijdt beschouw ik dit trouwens als een volwaardig album ipv een ep. (Alex Willner gaf zelf aan te mogen kiezen hoe je het noemt, dus bij deze )

avatar van Burning Kingdom
geplaatst:
Ik vroeg me de afgelopen jaren heus wel eens af waar Axel Willner was. Maar vooral - dat is misschien de egoïst in mij - vroeg ik me af of hij bezig was met nieuw werk. From Here We Go Sublime t/m Cupid's Head waren memorabel, The Follower en Infinite Moment aardige platen. Al met al gewoon een grote meneer. Aangenaam verrast door de verschijning van deze Now You Exist. Opener en Another Day klinken alvast goed, laatstgenoemde doet wellicht wat Kozeësque aan.

avatar van KampF
geplaatst:
Voor dit album moest ik even inloggen. Lekker hoor, niet verwacht na al die jaren

avatar van -SprayIt-
KampF schreef:

Jaaa, gezellig! Benieuwd wat jij er van vindt.

avatar van KampF
geplaatst:
Het eerste nummer vind ik echt hemels, ik had gehoopt dat het hele album zo was.

De rest is wel OK, iets van 3.5* qua sterren.

avatar van Gyzzz
KampF schreef:

De rest is wel OK, iets van 3.5* qua sterren.
Volledig mee eens!

avatar van Dance Lover
-SprayIt- schreef:

Zeker weten, de Noordelijke koning van de minimal techno!

Deze man was er altijd bij, vanaf het begin van mijn muzikale ontdekkingsreis. Ik wist niet beter dat hij om de pak hem beet 2 jaar met een kwalitatief, nieuw album op de proppen kwam zetten. Totdat het juist in de corona tijd wel heel lang stil bleef rond hem. Fijn dat hij weer terug is in de ring!