menu
zoeken in:

avatar van chevy93
"De bandleden hebben het idee dat de nieuwe plaat hun debuutalbum zou overtreffen."

Op zich niet zo heel moeilijk.

avatar van VladTheImpaler
Volgens mij is er nog niks aangekondigd. Alleen dat er al heel wat nummers af of in de maak zijn, maar de kans is natuurlijk wel groot dat ergens volgend jaar een nieuwe plaat verschijnt.



Ja:) Ik hoop dat ze weer de concertzalen afgaan (liever dan Festivals). Voornamelijk omdat ze dan meer artiesten meenemen (blazers etc).

avatar van Gretz
Vandaag bevestigd dat ze volgend jaar op Down the Rabbit Hole staan!

avatar van Balzaretti
Ik ga mijn favoriete band eindelijk live zien, volgend jaar op DTRH! Trouwens, de nieuwe plaat komt niet uit in 2016. Dit gaf Berninger aan in een Q&A tijdens zijn tour met EL VY. Als fans zullen we dus even geduld moeten hebben. Wel gaf hij aan dat de band volgend jaar nieuwe nummers zal spelen tijdens optredens.

avatar van Screenager
"Dat de nieuwe plaat hun debuut gaat overtreffen." Dat zijn ze wel al enkele platen lang aan het doen


avatar van corn1holio1
Klinkt weer verdomd goed!


avatar van SébastienY
Radioheadgewijs heeft The National de laatste dagen een paar snippets laten horen van het nieuwe album. Die zal Sleep Well Beast gaan heten en komt uit op 8 september.

avatar van sj0n88
Mijn gebeden zijn verhoord! Wat kijk ik hier naar uit. Beter droppen ze even een singletje ipv al die teasers de wijde wereld inslingeren. Wel geinig op zich die teasers, maar ik ben er helaas niet zo gevoelig voor. Als ik de reacties op FB mag geloven, krijgen sommige mensen er bijna een hartverzakking van.

avatar van Gretz
De eerste single van het nieuwe album Sleep Well Beast!



avatar van ArthurDZ
Ja man, wat een nummer weer. Dat belooft veel goeds voor de nieuwe plaat (die naar het schijnt op 8 september uitgebracht wordt)

avatar van SébastienY
Vrij stevige single. Als dit de blauwdruk wordt van het nieuw album, dan gaan we nog wat krijgen...
Trouwens, als je het album voorbestelt (voor België is Bilbo Records in Leuven de geverifieerde dealer, Nederland weet ik niet) krijg je voorrang op hun concerten in respectievelijk Bozar en AFAS.

avatar van VladTheImpaler
25 oktober staan ze in de AFAS Live.

avatar van Johnny Marr
Kwijl kwijl, wat een lekker nummer. Gaan ze het gewoon weer doen ofzo? Sicke band.


Die staat blijkbaar ook op het album, nummer twee.

avatar van Mathough
Johnny Marr schreef:
Kwijl kwijl, wat een lekker nummer. Gaan ze het gewoon weer doen ofzo? Sicke band.

(quote)

Die staat blijkbaar ook op het album, nummer twee.


Gelukkig is de geluidskwaliteit bagger en blijft de studioversie zo nog een verrassing.

avatar van Gretz
Waardeer hier de nieuwe single met een cijfer:
Muziek >> Muziekgames >> Maak kennis met... 2017

avatar van Gretz
Iedereen die met enige regelmaat naar The National luistert op Spotify heeft vanochtend als het goed is een mailtje gekregen van Spotify met daarbij een link naar de presale!

avatar van VladTheImpaler
Dank voor de tip, zo heb ik lekker relaxed een kaartje kunnen krijgen. Had toch wel beetje stress voor de verkoop van vrijdag .

avatar van The Eraser
hmm, beide concerten in Brussel al uitverkocht? lukt mij niet om in de voorverkoop met paswoord ticket te bestellen...

avatar van jerome988
Ik krijg in de voorverkoop de melding ´geen tickets beschikbaar´ Wellicht waren er ook maar een beperkt beschikbaar aantal kaarten.

avatar van SébastienY
Was jammer genoeg al zo rond 14u gisterenmiddag. Toen al te laat namelijk

avatar van arcade monkeys
De presale voor Brussel begon gisteren al om 10u, je kreeg de code als je de nieuwe plaat al online besteld had. Ik heb zodoende een ticket voor de 30ste kunnen scoren.

avatar van SébastienY
arcade monkeys schreef:
De presale voor Brussel begon gisteren al om 10u, je kreeg de code als je de nieuwe plaat al online besteld had. Ik heb zodoende een ticket voor de 30ste kunnen scoren.

Weet ik, maar had wat problemen met mijn kredietkaart en wanneer ik die opnieuw aan de praat kreeg was het kwaad al geschied.

avatar van Gretz
Interessant interview van vorig jaar juli met Matt Berninger waarin hij over de onstaansgeschiedenis van de band vertelt:
Matt Berninger, Lead Singer of The National, Tells Wealthsimple Why Losing $1 Million Led Him to Being a Rock Star | Wealthsimple

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Voor de liefhebbers: bij de Musikexpress van september zit een live EP met (onder andere) twee tracks van de nieuwe plaat: The National - Live Ntl. (CD) at Discogs

Nog dank voor de tip. Heb het blad met de EP inmiddels binnen.

avatar van Gretz
Ik vind het eigenlijk niet kunnen dat de band 2 weken voor de concerten in Brussel besluit dat een uitnodiging van Obama toch iets belangrijker is.
https://www.facebook.com/thenationalofficial/videos/10154770125571010/

Nu worden de concerten in BOZAR vervangen door 1 groter concert in Vorst Nationaal op een latere datum.

Prima als je je tourschema maanden van te voren nog moet wijzigen, maar dit is echt veel te kort dag. Zoveel fans die hun reis en verblijf al betaald hadden om er in Brussel bij te kunnen zijn op deze unieke locatie. Niet zo netjes dit, ook niet van Obama die gewoon veel eerder met z'n verzoek had moeten komen.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:07 uur

geplaatst: vandaag om 17:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.