menu
zoeken in:
avatar van Thunderball
Mijn kast doorzoekend blijk ik TOCH een versie te hebben van The harder they come, maar dan een enkel cd in een kartonnetje, dus ook ongeveer de helft van de nr's, beter dan niks! Maar ik heb hem blijkbaar ooit gekocht en daarna nooit meer uit de kast gehaald.

The Nature of my game was de eerste versie van de sessies met de Red Devils, maar er zijn daarna nog een paar uitgaves van verschenen die net nog iets beter van kwaliteit waren.

Een bijzondere cd, maar eerlijk gezegd gaat het me toch na een tijdje wel wat vervelen, daar sommige nr's tig maal achter elkaar gespeeld worden. Wat meer variatie had wel wat aangenamer geweest (maar waarschijnlijk zeur ik nu?).

Wat de Dirty Work outtakes betreft geef ik je voor 100% gelijk:
ik vraag me vaak echt af wie nu eigenlijk bepaald welke nr's op een album komen en WAAROM sommigen niet!
Bij dit album is het onderhand zo dat de beste nr's er niet op gekomen zijn!

Mijn favoriet is You're too much van Keef.

Ik vind dat werkelijk een fantastisc nr,
maar ook Invitation, en idd Strictly Memphis is een mooie, Treat me like a fool, deep love, crushed pearl en What are you gonna do with my love hadden niet misstaan op de bewuste plaat die zoals hij nu is uitgegeven toch niet tot de echte klassiekers behoort.

Stel je voor dat de bovenstaande nr's er op hadden gestaan ipv Fight, Back to zero, winning ugly etc dan had je toch een veel betere plaat gehad!!

Ik heb zelf op VGP de cd's Crushed Pearl en Dirty Workout
en eerder had ik als Europese cd nog Straight from the heart.
Een hele tijd later kwam er nog een cd met andere outtakes uit die tijd uit, Dirty Workouttakes, die bevatte compleet andere nr's als bovenstaande cd's, helaas wel in niet al te beste kwaliteit, maar vanwege de bijzondere inhoud toch de moeite waard:

High temperature, Breakin', Don't get mad, Who's shagging who? I want nobody else, you got it, My baby left me, she never listens to me etc...

Nu ik het toch over outtakes van de jaren '80 heb:

op VGP is ook nog een interessante cd verschenen onder de titel The Pain of Love",
met Emotional Rescue- en Undercoverouttakes. Niet perfect (met wat ruis) maar toch wel interessant daar er niet heel veel goed matriaal is uit die tijd.
Behalve het titel nr staan hier verder nog oa op She was hot, she's so cold, Undercover, It won't be long, slave, Break away en I think I'm going mad.

Harald
Ik heb en ken alleen "The Nature of my game"en kan niet beoordeelen of andere versies echt beter zijn maar ik vind die geluidskwaliteit van deze echt behoorlijk goed. Maar okay....beter kan altijd.

Het kan vervelend zijn dat in het begin sommige nummers achter elkaar gespeeld worden. maar ik begrijp dit ook als een soort documentation van een recording sessie. En Mick Jagger laat horen dat hij nog steed de blues kan zingen. Heel veel Stones fans wensen zich al jaaren een echte Stones blues plaat.

Met je eens trouwens dat "Dirty Works" had een behoorlijk betere plaat kunnen worden.

Of "Voodoo Lounge" als je "Keith Richards Voodoo Lounge" luistert die op " Voodoo Stew" of "Voodoo Brew" staat. Minder commericeel en met veel meer Stones feeling. Deze twee cd boxen (in total 8 cd's) moet ik hier ook nog eens bespreken. Wat missen we toch zonder de bootleggers behoorlijk veel goede Stones muziek!

En "The harder they come" is wel een dubbel cd. Mischien dat je cd 2 alsnog in de kast vind. Mischien zitten er nog meer parels tussen...

Een goede is ook "Some Girls Memories (Rogue CD rg-03)", zowel tracklist als ook geluidskwaliteit:

What Gives You Right
Lind Lu
So Young
Some People Tell Me
You Win Again
Do You Get Enough (Sexy Eye)
No Expectations (Live in Woodstock 5/15/1978)
Do You Think I Really Care (2nd Take)
My Love Is For You
No Spare Parts
Much Spreading
Petrol Gang
Beast of Burden (Live NBCTV 10/6/1978)
Brown Sugar (Live at Woodstock 5/15/1978)

avatar van Thunderball
Deze specifieke cd heb ik niet, maar de tracklist doet me erg denken aan wat er op de Place Picalle part 3 staat, wat weer een samenvatting en een verbeterdere versie is van de eerst twee delen (die een copie schijnen te zijn van Paris Outtakes 1t/m 3). Dit soort nr's is ook gedeeltelijk in super kwaliteit terug te vinden op de Swingin' Pig cd Lonely at the top, die je zeker moet hebben in je verzameling (Hier zijn ook mooie picture discs van in omloop)!

Sowieso kan ik voor alle jaren '70 -uit die bepaalde periode- outtakesstuff de serie Place Picalle 1 t/m 5/6 (die laatste is een dubbelaar) aanraden, dan heb je alles zo'n beetje bijelkaar!

Voor Outtakes van Goad Head's soup/ Only rock'n'roll is de beste keus de cd Accetates op het Midnight Beat label.

avatar van Thunderball
Harald schreef:
En "The harder they come" is wel een dubbel cd. Mischien dat je cd 2 alsnog in de kast vind.Mischien zitten er nog meer parels tussen...

Helaas, was het maar waar:
dit is een enkel cd uitgave met een soort samenvatting van 10 nr's van de originele IMP dubbel cd. Het is dus ook niet zo dat alle nr's van slechts een vd schijfjes gehaald is, maar het zijn 10 nr's die bij het origineel verspreidt staan op beide schijfjes. Zoals gezegd: beter dan niks, toch? Misschien kom ik die andere ooit nog tegen?!

avatar van Thunderball
Tja, wat de Voodoo Lounge outtakes betreft:
die twee boxen Voodoo Brew en Stew en de dubbel cd Voodoo Residue zijn van zo'n goede kwaliteit dat je je kunt afvragen wat de bron is (vooral HOE ze op de markt zijn gekomen), want dit zou kwalitatief gewoon officiele releases kunnen zijn: zo goed klinkt het!

Er staat zo veel aan martiaal op dat ik niet weet waar ik beginnen moet, behalve dan dat je soms zou wensen dat ze nr's voor de uiteindelijke plaatversie niet zo zouden bijschaven!

De cd met alleen maar versie gezongen door Keith is de mooiste van allemaal! Die heb ik dan ook het meest van allemaal opgezet!

Wel even een waarschuwing:
er zijn ook veel copieen van deze uitgaves op de markt die gewoon als origineel voor de volle mep verkocht worden!

De twee boxen zijn origineel open te maken langs de zijkant, je kunt dan de binnenkant er uit schuiven (dus Niet dat je een deksel er af moet doen, dat is een nepper), verder liggen de cd-doosjes op een speciale manier in de doos:
de zijkant van de ene ligt tegen de onderkant (of bovenkant) van het doosje er naast.

Bij de eerste box heb ik het zelfs nog erger meegemaakt: ik heb daar van de vier doosjes met alleen een kartonnetje er rond en met een verkleinde replica van het boekje er bij (niet toen wetende dat er mooie boxsets van waren).

De muziek en kwaliteit blijft natuurlijk WEL het zelfde! Nadeel van de originele boxen is dan weer wel, dat de schijfjes last schijnen te hebben/krijgen van cdrot en da's niet best! Ik heb daar al van diverse kanten over gehoord, dus alles heeft zijn voor- en zijn nadeel!

Harald
Over wat de bron is (vooral HOE ze op de markt zijn gekomen), ken ik twee verhalen:

1. de zoon van Ron Wood, Jessie heet die geloof ik, heeft de original mother tapes van zijn vader gejaat omdat ie i.v.m drugs geldprobleme heeft gehad en deze dan aan bootleggers verkocht.

2. Ronnie zelf heeft geldprobleme gehad omdat die Stones een tijd niet op tour zijn geweest en heeft deze tapes aan bootleggers verkocht.

Ik denk dat verhaal # 1 juist is.

Het is juist dat de twee boxen origineel langs de zijkant te openen zijn, je kunt dan de binnenkant er uit schuiven. Tweede verschil, de twee origineel boxen hebben een format van 28 x 28 cm, de tweede release dan 32 x 32 cm.

Wat bedoel je met cdrot? Ik ken dat woord niet? Bedoel je dat ze het niet doen, dat ze korrupt zijn? Geen idee, ik heb deze al jaaren en ze spelen perfekt? Oplossing kan zijn deze te kopieren, de kopien werken meestals (98 % ) perfekt.

avatar van Thunderball
Bij cd rot komt er een soort van plakkerige waas/laagje over het schijfje, waardoor ze niet meer af te spelen zijn, dit is er dan wel weer min of meer af te halen door in de handel te verkijgen speciaal cd/dvd schoonmaakspul te kopen.

Harald
Nog nooit van gehoord. Ik kom bij mijn cd's wel af en toe wat shag tegen?

Maar serieus, wie geeft dit soort van plakkerige waas/laagje over het schijfje, die bootleggers? Geeft toch geen zin. Snap hier geen meter van.

avatar van Thunderball
Waar het van daan komt geen idee, maar het is niet alleen bij bootlegs,hoor!
Ik heb het een paar jaar geleden zelf ook bij een paar officiele dvd's gehad en -al dan niet toevallig- die kwamen allen uit dezelfde winkel. Ben toen in de winkel een speciaal spul gaan halen om cd's/dvd's schoon te maken en toen deden ze het weer.

Let wel: dit zit er dus niet (iig niet zichtbaar) op wanneer je ze koopt, maar ontstaat pas na verloop van tijd. Ik ben het daar na ook nooit meer tegen gekomen, maar i.v.m. die Vigitoneboxen heb ik het al een aantal keren gehoord bij andere fans.

Copieeren heeft natuurlijk in zulke gevallen geen zin omdat door het laagje de speler de opgeslageninformatie niet kan af lezen. Je moet ze dus eerst schoonmaken.

avatar van Thunderball
Wat ook een aardig goede outtakes cd is:

"Twillight zone"

Hier op staan behalve zes Some Girls outtakes als Before they make me run ook een aantal nr's die ik nog nooit ergens anders op ben tegengekomen (wat niet wil zeggen dat het niet bestaat verder):

I can't help it (2)
Back in the USA
What am I living for (1 & 2)
I ain't superstitious
Blue feeling

plus nog het optreden van Saterday Night Live, maar dat staat op diverse cd's.

avatar van Thunderball
Sinds vorige week zijn er verschenen op cd:

ABB soundboards 3 & 4.

De eerste twee uitgaves waren absoluut bagger, want bijna alle tracks waren geript van de officiele The Biggest Bang dvd box, die had ik dan ook niet gekocht, want daar zit je met je goede geld niet op te wachten.

Deze nieuwe uitgaves zijn echter een stuk interessanter, niet veel meer van de dvd box, en er zitten een aantal pareltjes tussen:

oa de Italiaanse versie van As tears go by en It's all over now van Werchter.

Als bron lijkt de virtuel ticket link van de officiele www.rollingstones.com -site te zijn.

Ik heb ze vorig weekend gekocht, maar ze zitten nog in het plastic en moet ze nog gaan beluisteren. Oordeel volgt spoedig....

Harald
1971/1972 was voor veel fans hun beste live tijd. Een heel goed overzicht van hun 1972 optredens in de US geeft de 7 CD box "Touring Party 1972". Op CD nummer zeven staan ook een aantal tracks opgenomen in Montreux en Canada.

Kwaliteit en layout van deze prachtige box zijn uitstekend. Aanrader!

Ik vond 1981/82 nooit hun sterkste periode maar toch zijn de Stones live nooit slecht geweest. De 4 CD box "Ride Like The Wind - The 1981 Collection" is een goed overzicht van hun US tour. Op deze box staan ook een aantal parels die ze bijna nooit live gespeeld hebben bijvoorbeeld "Mona" en "Tops". Hun samenwerking met Muddy Waters van 22-11-81 kwam ook op deze box terecht.

Kwaliteit en layout van deze prachtige box zijn uitstekend. Aanrader!

avatar van Thunderball
1971/1972 is idd een waanzinnige box, eigenlijk te veel voor iemand te bevatten! Alle klassieke albums met soundboard opnames uit '72 zijn er in opgenomen en in zelfs nog net iets betere kwaliteit:
- The Philadelpia Special 1&2
- Fort Worth Express
- Welcome to New York (aangevuld met publieks om het concert te volmaken)
plus nog meer soundboardstuff (en dit keer allemaal bijelkaar gezet in concert en datumvolgorde en een aantal intressante tracks waaronder de voor 1 keer live gespeelde Sweet Black Angel.
Dit is echt een must wanneer je het beste uit deze tijd bij elkaar wilt hebben.

1981/1982 was voor mij niet interessant daar ik praktisch alles al lang had. De soundboard van Phoenix had ik al als peperdure VGP, het concert van Muddy Waters was al compleet op Swingin' Pig verschenen en ook de radiosoundboards zijn al in ontelbare uitgaven verschenen. Slechts twee of drie nieuwe nr's van New York waren voor mij niet de moeite waard.

Van de week eindelijk tijd gevonden om die twee ABB soundboard cd's te draaien. De derde zag er niet al te mooi meer uit en bleek ook geluidsproblemen te hebben (heb hem gisteren terug gebracht en geld terug gevraagd), de vierde -die sowieso een mooiere tracklist had- deed het wel goed en is zeker een aanrader.

Harald
Over 1981/1982... goed, je hebt gelijk... maar voor beginners is deze box interessant en goedkoper dan verschillende cd's te kopen en die mischien ook niet meer te krijgen zijn.

avatar van Thunderball
Wat ik wel een nuttige/ aardige box van Rattle Snake vond was The Missing Jewels box, met de soundboards van Buffalo en Detroit van de Tour of the America's '75.
Buffalo was destijds wel makkelijk aan te komen, hoewel ik hem niet in deze kwaliteit had (en met nog een paar tracks meer), maar Detroit was stukken moeilijker aan te komen, ik had hem iig nog niet. Verder staan er nog een aantal interessante tracks op om de verzameling te vervolmaken (oa nog wat soundboards van Toronto en de Brown Sugar perspresentatie van de toen aangekondigde tour (op die open laadtruck).

Stukken minder vond ik dan weer de box van de L.A. show van de dertiende.
Dit is een concert wat al op zeer vele labels uit was. Ik heb hem zelf op Idol Mind, dat was zo'n beetje de beste versie, later heeft VGP hem nog als L.A. Friday uitgebracht met 1 nr meer (maar dat was slechts het tweede Billy Preston nr, dus niet echt interessant).
Op deze box stonden twee versies van de L.A. show van de dertiende, waar bij de tweede versie gemixt was met een stuk of zes nr's van de tiende.
Samenvattend: dus twee keer het zelfde concert (why??) wat je al lang had. Zag daar van het nut niet echt in (hoe mooi ook nu weer de box er uit zag!).

avatar van Thunderball
Er staat een Mick Taylor box op uitkomen met maar liefst 12 cd's + 1 dvd en zal rond de 130 euro gaan kosten.

Er staat niet al te veel nieuws op,
oa de Dallas rehearsals, Exile outakes, Australie '73 ( Perth en Sydney) enz...

avatar van Thunderball
Ik zit momenteel naar de dvd www.rollingstones.com volume drie te kijken. Had hem al een week of vijf, maar nu pas komt het er van 'm af te spelen (Het kan nog erger: deel 1 en 2 vd Lickstour heb ik al sinds zomer 2005 en die heb ik ook nog nooit bekeken!):

Hij is goed!! Er staan veel dingen op die ik nog nooit had gezien. Veel stuff van de persconferentie, de Toronto try-outgig (helaas wat fragmenten, maar toch...!), making off the video van Rain fall down (ik wist niet eens dat daar een video van was) en uiteraard diverse optredens (nu is bv Midnight Rambler bezig van Petco Park, waar dat ergens in de VS ook mogen zijn).

Deel vier heb ik een paar maanden geleden al bekeken en daar stond oa de COMPLETE(!) Italiaanse versie van As tears go by op en een stukje Amsterdam Arena 2006 dus die was sowieso de moeite waard.

Toch ook maar eens die twee van de Lickstour bekijken!

avatar van Thunderball
Vorige week de CD Vredenburg 2003 op het Windmill label gekocht. Dit zou de beste versie moeten zijn van dit nu al legendarische concert,
nou iedereen die hem al op Rattle Snake had moet daar gewoon tevreden mee zijn, want op deze Japanse uitgave zit op schijfje twee toch wel heel veel irritant meegeklap (ik werd er dol van. grrr!).

In totaal zijn er dus tot nu toe drie versies verschenen, er is ook nog een uitgave in een mooi digipack hoesje, maar die mijd men helemaal als de pest, want daar staan de laatste 5/6 nummers overstuur opgenomen op en zijn nauwelijks te beluisteren.

Ga dus voor de Rattle Snake uitgave! Mooie setlist overigens.

avatar van Thunderball
Maar eens even wat meer chronologisch de verschillende must have/ soundboard opnamen door gaan nemen:

De jaren '60

Je moet iig iets van Parijs '65 te Olympia hebben oa te krijgen als All those years ago (VGP) maar er zijn er vele van verschenen!!

Ook de niet complete verschillende opnames van Parijs in super goede kwaliteit van Olympia te '65/66/67 verschenen als Du fond du coeur zijn verplichte kost.

Dan zijn er ook nog sounboards verschenen van Honolulu '66 (oa als So much younger than today en In action) en St. Kilda, Australie (als Mr Stone) in super kwaliteit.

avatar van Thunderball
De roemruchtige '69 tour:

Je moet eigenlijk hiervan alleen het tweede Oaklandconcert hebben vd 9e november, deze wordt meestal als soundboard beschouwd, maar is feitelijk -welliswaar super goed- gewoon een publieksopname.
Deze opname wordt wel als de eerste bootleg beschouwd, iig van de Stones (van oa Dylan waren er al eerder bootlegs).
Deze was zo populair (en werd in Amerika gewoon in platenzaken verkocht) dat de Stones als reactie hier op zelf met een officiele live plaat kwamen (EN wat voor een!!).

Ook een zeer goede -bijna sounboard kwaliteit- opname is die van San Diego. Allebei super goed en mooi destijds door de Luxenburgse zwijntjes uitgebracht.

Ook zijn er natuurlijk tal van uitgaves met daarop de soundtrack van de Gimme Shelter film, maar dan kun je natuurlijk net zo goed de officiele dvd opzetten!

avatar van Thunderball
De Europese 1970 tour:

Hier is geen sounboard kwaliteit materiaal van te krijgen.
Het meeste is dan ook rotzooi (van redelijk tot ronduit bagger).

De enige publieksopnamen die van tamenlijk goede kwaliteit zijn zijn helaas op het peperdure Japanse VGP label verschenen:

*Cologne 1970
*Paris Affair-22 sept.
*Shake your hips (Parijs-23 sept en Berlijn)

avatar van Thunderball
De Britse 1971 tour:

Hiervan moet je er eigenlijk maar twee echt hebben:

De radio opname van Leeds, oa als Get your Leeds Lungs out

De Marqueeclubconcertopname, die sinds een tijdje ook fantastisch op dvd te krijgen is.

avatar van Thunderball
De beruchte Amerikaanse 1972 Rollings Stones Touring party:

voor de must have soundboards zie wat berichten terug.

avatar van Thunderball
De 1973 Wintertour Australie/Nieuw Zeeland:

Zo'n beetje alle concerten zijn hiervan wel op de een of andere manier te krijgen,
maar er zijn er maar een paar in fantastische soundboard te krijgen:

*Happy birthday Nicky (Chamelion) dubbelaar met beiden Perth shows vd 24ste febr.

*Welcome to Australia (VGP) Sydneyconcert vd 27ste febr in werkelijk SUPER kwaliteit, een MUST!!

*Auckland 1973 (VGP) dit is een publieks maar wel bijna soundboard kwaliteit.

De rest is stukken minder.

avatar van Thunderball
De Europese 1973 tour:

Uiteraard is de beroemdste opname die van Brussel die op tal van uitgaves is verschenen, de besten en bekendsten zijn:

Brussels Affair
Nasty Music (VGP versie, rest is redelijk goed tot slecht)

Deze opname (aangevuld met wat tracks van London) waren door Jagger zelf bij een Amerikaans radiostation gebracht om uit te zenden, daar destijds ex-manager Allen Klein verbood de jaren '60 songs, waar hij de rechten van verkregen had, op wat voor manier dan ook opnieuw uit te brengen (dus was er geen officieel live album mogelijk!).

"The stars in the sky they never lie" en "Reflections of a Stone alone" bevatten veel al losse soundboardopnames oa van New Castle, Frankfurt, Hamburg, Essen en Brussel: allen ook in super kwaliteit.

avatar van Thunderball
1975: The Tour of the America's (TTOTA).

Eigenlijk was het de bedoeling om zowel Noord- als Zuid-Amerika dat jaar aan te doen, maar uiteindelijk bleef het zoals gewoonlijk alleen bij de V.S. en Canada, de naam echter vd tour bleef gehandhaafd (met het volgens sommigen Nazi-achtige Adelaarslogo)!

Er zijn een aantal goede opnames van verschenen oa Toronto in een soundboardkwaliteit (oa Outsiderbird Rec.),
maar de belangrijkste en bekendste zijn de vele L.A. releases, waarvan die van de 11e en de 13e de besten zijn.

De 11e is de video show (oa als Rockin' at the Forum)

de 13e is de soundboard show (feitelijk een publieks opname, opgenomen door een fan zittend in zijn rolstoel, maar van verbluffende kwaliteit!) en oa te krijgen als L.A. Forum '75 (Idol Mind Product).

Verder nog aardige (maar niet super goede kwaliteit) sounboards van Buffalo en Detroit. Zie ook eerdere berichten.

avatar van Thunderball
De Europese '76 tour.

De band was inmiddels lekker met Ron Wood ingespeeld en er zijn een aantal goede soundboards van verschenen.

Het middelpunt ligt vooral bij de Parijse shows (inmiddels allen op cd verschenen).
De besten zijn die van de 6e en 7e juni, echter is jaren lang die van de 6e op cd's als de 4e vermeld!

De 6e is oa te krijgen als Les Abattoires '76 (Speedball Rec.)
de 7e als Europe '76 (VGP) en Down and out in Paris (Rattle Snake).
Hoogtepunten van deze twee concerten en van de 4e staan ook op de VGP Viva la France, dit is feitelijk de soundtrack vd Franse TV special in zeer goede kwaliteit.

Live in Europe is een gedeeltelijke opname van Hamburg in goede soundboard kwaliteit.

Een andere enkel cd is Earl's court '76, ook die is zeer goed van kwaliteit (maar dus ook helaas niet compleet)!

Backstage Unlimited is een redelijk goede sounboardopname op cd, samengesteld van een tweetal Lp's die te samen het complete concert van Lyon vormen (VGP).

Tenslotte is er ook nog het slotconcert vd tour op het Knebworth festival, compleet te krijgen in soundboard als Hot August Night (VGP), maar daar het van verschillende bronnen samengesteld is geeft dit nog al een zooitje. Beter wellicht is de enkelaar The best of Knebworth Fair in super kwaliteit!

avatar van Thunderball
De '78 Some Girls tour:

Deze voor Stones begrippen relatief kleinschalige tour heeft veel beroerde publieksopnamen opgeleverd,
echter een handvol zijn ook in soundboard, maar die zijn dan ook meteen van SUPER kwaliteit!

Out on bail (TSP) rechtstreeks van het mengpaneel van dit behoorlijk intieme indoorconcert (laatste nr is publieks om het concert compleet te maken).

Lexington '78 bevat 10 soundboard nr's met in de mix de nadruk op de gitaar van Keith!

Gimme a neck/ Memphis '78 bevat 9 nr's van de radio incl Hound dog als hommage aan de toen pas overleden Elvis.

Lacerated at the cocktailparty is een cd in super heldere kwaliteit met veel al nr's van bovenstaande concerten.

en dan is er nog als laatste TSP release de onovertroffen Handsome Girls box, vier cd's met oa het complete concert van Fort Worth in verbluffende geluidskwaliteit, plus opnames van oa Detroit, Lexington, Memphis etc.

EVANSHEWSON
Concertfilm Rolling Stones komt in april uit


De film van Martin Scorsese, die de Rolling Stones volgde tijdens hun wereldtournee van 2006, komt op 4 april uit. De Oscarwinnende regisseur filmde 'Shine a Light' tijdens twee intieme concerten in het Newyorkse Beacon Theatre.

De film bevat ook backstagebeelden, zeldzaam archiefmateriaal en nieuwe interviews. Tijdens de optredens in New York kwam onder meer Jack White als gast op het podium.

De 'Bigger Bang Tour' bracht de Stones vooral naar stadions en grote zalen, maar in het Beacon Theatre speelden ze voor slechts enkele duizenden fans.

Het is niet de eerste keer dat Scorsese een rockdocumentaire maakt. Hij werkte indertijd mee aan de films 'Woodstock' en 'Elvis on Tour' en zijn registratie van het afscheidsconcert van The Band, 'The Last Waltz' is een klassieker. (lb)


Deze informatie komt van : www.demorgen.be

avatar van Thunderball
Er komt ook een live album van die film aan. De Stones hebben een conctract getekend bij Universal voor slechts 1 album (het conctract bij de huidige maatschappij loopt volgende maand af).

Gast
geplaatst: vandaag om 07:09 uur

geplaatst: vandaag om 07:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.