menu
zoeken in:
avatar van blur8
Nieuw album 'Broken Machine' staat op realeasedatum 8 september, maar nog zonder tracklist.
Single 'Amsterdam' heeft een fijne titel, maar biedt niets meer dan een standaard rocknummertje. oninteressant niks zeggend Als dat maar goed gaat.....

Bij Nothing but Thieves - Broken Machine:

Concert was afgelopen vrijdag 24-11. Nummers van beide albums gespeeld en een cover van Tom Petty. Het was het grootste publiek voor ze als headliner (6000 personen), de sfeer zat er bij de band en het publiek goed in. Er waren moshpits en er werd gecrowdsurft. Jammer dat er geen tweede toegift kwam als beloning. (Reset Me en vooral Number 13 had ik graag live gehoord).

Bij de merchandise werd een transparante vinyl single I Need Air / Stuck On You verkocht.

Beste gitaarband opgericht is de 2010s.

avatar van Grecio
Ik was er ook bij er1k, was inderdaad een zeer goed optreden.

Zelf hoorde ik ze voor het eerst toen ik research deed naar het voorprogramma van Awolnation een paar jaar geleden. Vond het toen al prachtig.

Dat was nog voor een paar honderd man. Nu een volle AFAS. Ik zie Ziggo over een paar jaar wel uitverkocht worden als de jongens zo doorgaan. Toch een soort gevoel van trots op de boys : )

ohmusica
Kwam voorbij in een uitzending over Pinkpop, maakte meteen indruk, de zanger, de band.

avatar van ranboy
Hoewel ik Sorry al duizend keer gehoord heb, kwam ik er gister pas achter dat de zangeres van Nothing but Thieves een zanger is... Moest het nog wel even op internet verifiëren, want ook het TV-beeld was niet helemaal duidelijk. (Ik bedoel hier overigens niets onaardigs mee, ik vond het alleen frappant dat ik me zo kon vergissen in een stem.)

Gast
geplaatst: vandaag om 20:31 uur

geplaatst: vandaag om 20:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.