menu

Overig / Algemeen / Laatst bekeken tv-serie

zoeken in:





avatar van AOVV
geplaatst:
https://www.moviemeter.nl/series/images/cover/25000/25408.300.jpg?cb=1705357997

Visueel erg fraai (locatie speelt ook heel erg mee), de horrorelementen wisten me ook wel voor zich te winnen en de droge humor is een pluspunt(ik moest qua sfeer wat denken aan The Thing meets Fargo). Evengoed qua verhaal eigenlijk nogal rommelig en vaag. Kan niet tippen aan (vooral) het superieure seizoen 1 en seizoen 3, maar gewoon prima en met amper 6 afleveringen prima te verhapstukken.

avatar van WVTRVE
geplaatst:
Carol & The End of the World
https://i.imgur.com/YL96ld0.jpeg

Wel grappig, lekker droge humor en een absurd plot zorgen voor een leuke kijkervaring. Er mag iets meer diepgang in zitten, maar eigenlijk is het ook wel goed zo. Alleen de visuele stijl is niet heel geweldig (nogal basic) en denk zelf dat er wel meer in had gezeten, het absurdisme had af en toe nog net even wat verder doorgedreven mogen worden. 7*


avatar van Edwynn
geplaatst:
Miami Vice op Prime. Heerlijk.

avatar van MarkS73
geplaatst:
https://www.moviemeter.nl/series/images/photo/0/860.jpg?cb=1625501209

Eerste seizoen, zoveel beter dan in mijn herinnering. Veel jaren tachtig series vallen wat tegen als je ze met een hedendaagse blik bekijkt maar dat is hier niet het geval.

avatar van Edwynn
geplaatst:
Eens. Er zitten aantal heerlijk deprimerende verhalen tussen. Achter alle hippe modieuze fratsen schuilt veel leed. Goed aflopen doet het zelden. In die zin was het voor die tijd toch een vrij bijzondere Amerikaanse serie.




Gast
geplaatst: vandaag om 21:08 uur

geplaatst: vandaag om 21:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.