menu

Hier kun je zien welke berichten Wolfmother als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Accept - Metal Heart (1985)

3,0
Okay m'n ontdekkingstocht door 1985 loopt op z'n einde en dat betekent dat ik langzaamaan weer wat meningen mag gaan tikken.

Accept is weer van de partij na een jaartje niks en het lijkt alsof er een neerwaartse lijn aan het ontstaan is. Ik lees dat veel mensen het hoger waarderen vanwege het feit dat dit lekkere no-nonsense metal is en dat klopt ook zeker wel, maar bij mij grenst dat aan het saaie.
Vind er nou niet bepaald heftige uitschieters tussen zitten, de titeltrack is tijdens concerten altijd een mooi plaatje om bier te halen of de blaas te legen.
Midnight Mover spreekt me nog het meest aan, de 2 nummertjes daarna zijn ook best geinig.

1. Restless and Wild
2. Breaker
3. Balls to the Wall
4. Metal Heart
5. I'm a Rebel

Destruction - Eternal Devastation (1986)

3,0
Een opvolger die ik zo goed als gelijkwaardig vind. Na een paar luisterbeurten blijven er wederom weinig nummertjes plakken, al is Curse the Gods zeker goed.
Kan de stem van ons Schmier ook iets beter hebben nu.
Ook ik ben van mening dat dit album toch een beetje overschaduwd wordt door betere thrash releases dat jaar in de vorm van Slayer en Megadeth, zelfs het debuut van Tankard hoor ik vele malen liever.

1. Eternal Devastation
2. Infernal Overkill

Volbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies (2013)

3,0
Een erg mat Volbeatje. Had ook al veel moeite met de vorige, deze zal ook niet tot grote hoogten stijgen. Heb altijd het idee dat Volbeat een verhaaltje vertelt met hun albums. Hier is dat duidelijk een verhaal met western-invloeden, maar er staan gewoon een paar platen op die er niet tussen horen zoals Cape Of Our Hero en de cover My Body (kom op gasten, seriously??).
The Hangman's Body Count is wel errug lekker, dat dan weer wel. Ook gastoptreden van King Diamond is erg vermakelijk.