menu

Hier kun je zien welke berichten mASTROg als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Baby Keem - The Melodic Blue (2021)

4,5
Met zijn debuutalbum laat Keem nog wat meer potentie horen dan hij met zijn eerdere werken deed. Samenwerking met grootste artiesten en een relatief enorme hoeveelheid aan geluid vanuit Kendrick Lamar zorgen dat hij wat meer in de schijnwerper komt te staan.

Met diverse productiestijlen (keem heeft op 14 van de 16 tracks producercredits) en diverse flows laat Keem een vernieuwend geluid horen wat erg welkom is in een scene waar creativiteit uitgedoofd lijkt te zijn.
Een aantal beatswitches sterken dit album zeker aan en naar mijn mening is alleen het refrein op 'pink panties' een misser op het album.

Van langzaam naar snel, emo naar ruig en van zang naar rap, Keem laat een hoop goeds horen met zijn eigen geluid en dit smaakt alleen maar naar meer.

Kanye West - Donda (2021)

4,5
een album, opgedragen aan zijn overleden moeder 'Donda West', waar Ye de gospel beter weet te combineren met de hiphop.
Productie is erg mooi met duidelijke invloed van zijn geloof. Veel mooie samples van onder andere zijn moeder gebruikt.
veel en sterke verschijningen van gasten , sommige laten echt het beste wat ze kunnen zien op deze plaat (fivio foreign, lil yachty etc.)
De stijl varieert maar het familie/geloof/donda concept houdt het geheel goed bij elkaar en voorkomt chaos. afgezien van de lengte heeft de plaat ook veel replay value.
Dit voelt als een betere en meer afgewerkte versie van 'The Life Of Pablo' en een van kanye zijn beste werken.

Quavo - Quavo Huncho (2018)

3,0
Chill album, goede sfeer alleen tekstueel niet sterk (wat ik ook niet had verwacht). Gewoon een lekker album voor op de achtergrond

Tory Lanez - Memories Don't die (2018)

4,0
Van goeie beats naar goede teksten, Tory Lanez laat zien dat hij het in zich heeft. Het album is niet constant maar er zitten een paar hele goede nummers tussen als het hem lukt een heel album te maken van het zelfde niveau zal hij uitgroeien tot een grootse artiest. Naar mijn vraag is hij nu al ondergewaardeerd