Lady Gaga - The Fame (2008)

Pop / Dance
Label: Kon Live

1. Just Dance (4:01)

met Colby O'Donis

2. LoveGame (3:33)
  3. Paparazzi (3:28)
  4. Beautiful, Dirty, Rich (2:53)
  5. Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (2:56)
  6. Poker Face (3:58)
  7. The Fame (3:42)
  8. Money Honey (3:07)
  9. Starstruck * (3:39)

met Space Cowboy en Flo Rida

10. Boys Boys Boys (3:21)
  11. Paper Gangsta * (4:25)
  12. Brown Eyes (4:05)
  13. I Like It Rough * (3:24)
  14. Summerboy (4:15)
  15. Disco Heaven * (3:41)
  16. Poker Face [Live @ the Cherrytree House & the Piano & Voice Version] * (3:38)
  17. Just Dance [Live @ the Cherrytree House & the Stripped Down Version] * (2:06)
  18. Eh, Eh [Nothing Else I Can Say) (The Electric Piano & Human Beat Box Version] * (3:03)
  19. Again Again * (3:05)
  20. Retro Dance Freak * (3:23)
musicman13 schreef:
Lekkere zoete melk!

Wel snel opdrinken, ze is al bijna over de uiterste verkoopdatum heen

Als die nieuwe nummers urban achtig worden.. à la Paper Gangsta vind ik dat een beetje jammer.. dat vind ik een wat minder nummer... hopelijk meer LoveGame, boys Boys Boys en The Fame-achtig

Antonio schreef:

Wel snel opdrinken, ze is al bijna over de uiterste verkoopdatum heen

Nee, hoor heb je de smaak Paparazzi al geproefd? Heerlijk, en die clip!!

Flopsie schreef:

Een van de nieuwe tracks heet waarschijnlijk: New York...

SSS
Just Dance was wel aardig, Poker Face had het aanstekelijke Ma, ma, ma, ma (Boney M???!) en Love Game is helemaal niets aan... geef mij maar Amy Winehouse.

Lang verhaal kort: Lady??? GA, GA!!

Starstruck schreef:
Tja, dat is zo met pop muziek.
Ik vind het niet erg, ik ben benieuwd naar de nieuwe nummers. Het is alleen een beetje irritant voor de mensen die de cd al hebben, zoals ik.

Niet erg?!! Ze maakt maar een nieuw album waar ze dat 'New York' opzet. Ik kan hier zo kwaad om worden. (En ik wens haar nog wel meer dingen toe die ik maar even niet ga opsommen).

avatar van musicman13
Ik word ook gek van die artiesten met hun deluxe edities!!

SSS schreef:
geef mij maar Amy Winehouse.

Die kan het fenomeen beroemd zijn en alles wat dat met zich meebrengt bij lange na niet aan, dat is wel gebleken.

Een goede stem (indien nuchter en toonvast), maar alleen daarmee red je het ook niet...

avatar van musicman13
hoe kan je amy winehouse nou vergelijken met Lady GaGa? Zo zijn zooo verschillend!

@ Antonio

Amy gaat waarschijnlijk een hoop andere bekende artiesten achterna zoals Hendrix, Lennon en Kobain. Niet dat ik daar op hoop maar misschien verrast ze ons wel met een nieuw album!

@ musicman13

Dat kan je inderdaad niet vergelijken, goede muziek (Amy Winehouse) en slechte (pop?) muziek (Lady Gaga).

NewYorkCityLight schreef:

Ehmm, er komen meer nieuwe nummers op hoor. Het schijnt dat er 6 nieuwe nummers op komen. Maar andere zeggen weer 3. Dus we zien het wel. En waarom zou je je er kwaad om maken? Je hoeft het toch niet te kopen.

avatar van Arrie
Omdat ze een album uitbrengt, en een jaar later alweer dat album opnieuw uitbrengt met een paar nieuwe nummers op. Iedereen die het album dus al gekocht heeft, is benadeeld. Want als ze die 6 nieuwe nummers willen, moeten ze wel opnieuw die prijs betalen. En de fans doen dat ook, waar de platenmaatschappijen van profiteren. Laat haar dan die nummers bewaren voor een nieuw album ofzo...

SSS schreef:
@ Antonio

@ musicman13

tja smaken verschillen

Arrie schreef:

Helemaal mee eens!

avatar van Starstruck
Tja, ik ben het er ook wel mee eens hoor. Ze had er beter een EP van kunnen maken ofzo. Ik heb al 2 versies van The Fame maar voel me toch verplicht de Rerelease ook te kopen als ie uitkomt.

SSS
Als jullie die re-release nou allemaal eens boycotten ipv kopen dan laat je de platenmaatschapij weten dat je het er niet mee eens bent. Aangezien je anno 2009 (en daarvoor ook al) de muziek niet hoeft te kopen om het te bemachtigen, lijkt mij dat een goed statement.

avatar van NewYorkCityLight
Ik koop sowieso geen re-releases maar er zijn genoeg fans die dat wel doen...

avatar van lauradance
Typisch geval van zoveel mogelijk geld naar binnen harken!
Belachelijk zo'n re-release.

avatar van musicman13
ach als het met een dvd erbij is ofzo zou het nog kunnen....

avatar van sinterklaas
Pokerface, meest irritantse nummer van het moment.

avatar van Doc
Doc
Mja... ik vind het maar moeilijkdoenerij. Beetje kankeren op Nederland, wat er in de charts staat, en meer van dat soort nutteloos gepraat.
Ik vind deze plaat ook bagger..... jammer dan.... zet ik wel een ander op. Als ik daarvoor al zou moeten emigreren dan zou ik wel erg vaak moeten verhuizen.

Wat kinderachtige Lady Gaga-bash berichten verwijderd en het een en ander verplaatst naar Lady Gaga

avatar van Starstruck
Paparazzi nieuwe single! Geweldige clip dus ik ben blij.

Starstruck schreef:
Paparazzi nieuwe single! Geweldige clip dus ik ben blij.

zoo laatbloeier

musicman13 schreef:

zoo laatbloeier
Hahaha, ik zie het nu pas. Ik bedoelde in Nederland. Hij is alarmschijf op 538. De clip ken ik natuurlijk al veel langer.

ooo dacht al

avatar van NewYorkCityLight
Oh ik ben blij dat het Paparazzi is geworden, veel beter dan Eh Eh. Maar de clip van Paparazzi vind ik echt niks (ik weet dat ik een exception ben op dat gebied) dus ik hoop niet dat ze die uitgebreide versie steeds voorbij laten komen.

Berichten verplaatst naar Lady Gaga

beaster1256
ik heb ze gezien op glastonbury op tv , en eerlijk het was een fantastische show , zodat ik besloten heb de cd te bestellen voor mijn dochter , als je het vergelijkt met madonna en britney is dit veel beter .

beaster1256 schreef:
zodat ik besloten heb de cd te bestellen voor mijn dochter

Bestellen voor je dochter ?

Jaja...zou ik ook zeggen als ik jou was

Maar je bent in goed gezelschap (al zeg ik het zelf...), want als ik een kaartje had kunnen krijgen, dan was ik 25 juli met plezier naar haar concert in Amsterdam gegaan.

Ik heb Britney Spears ook al eens gezien in het Gelredome, dus dit kan er dan ook nog wel bij