The Game - LAX (2008)

Label: Geffen

1. Intro (1:21)

met DMX

2. LAX Files (3:59)
  3. State of Emergency (3:38)

met Ice Cube

4. Bulletproof Diaries (4:52)

met Raekwon

5. My Life (5:20)

met Lil' Wayne

6. Money (5:13)
  7. Cali Sunshine (4:33)

met Bilal

8. Ya Heard (4:04)

met Ludacris

9. Hard Liquor (Interlude) (1:50)

met Jelly Roll en Nas

10. House of Pain (4:32)
  11. Gentleman's Affair (3:39)

met Ne-Yo

12. Let Us Live (4:39)

met Chrisette Michele

13. Touchdown (3:59)

met Raheem DeVaughn

14. Angel (4:28)

met Common

15. Never Can Say Goodbye (4:40)

met LaToiya Williams

16. Dope Boys (4:00)

met Travis Barker

17. Game's Pain (4:21)

met Keyshia Cole

18. Letter to the King (5:45)

met Nas

19. Outro (1:28)

met DMX

20. Ain't Fuckin' with You * (3:37)
  21. Big Dreams * (4:49)
  22. Camera Phone * (4:29)

met Ne-Yo

23. Nice * (4:40)

met Newz

24. Spanglish * (4:15)
avatar van Game
Hij is bevestigd ja, ik dacht dat het Money zou worden. Hier: behind the scenes video.

Deze versie is trouwens anders, ze hebben een effect onder de beat toegevoegd zodat het een andere vibe heeft.

avatar van ThingMan
LAX,

Ik vind dit het beste album van The Game. Lekkere beats, goeie lyrics. Vooral het nummer Angel met Common vind ik goed. Er is nog een zwevend nummer op internet van dit album, met de titel "Ain't Fuckin' With You". Geproduceerd door Track Masters. Vet nummer, jammer dat die niet op het album staat.

Starface NL
Let Us Live vind ik juist één van de mindere tracks van het album, de beat vind ik verdomd irritant en het aandeel van Chrisette Michelle vind ik ook zeer matig, voor de rest is het gewoon een heel sterk album die ik iedereen kan aanraden. Zelfs Lil' Wayne klinkt op deze plaat niet heel verevelend.

avatar van ThingMan
Hier is de link om de Leftovers van LAX te downloaden. Geen schreeuwende DJ's erop gewoon muziek. Alleen op My Life hoor je een DJ. Dit had te maken met de lijn van Eminem erin.

Je moet wel een account aanmaken. Is gelukkig wel gratis.

Ik hoop dat het lukt. Veel plezier ermee.

avatar van Game
Zeer fijne tracks. Alleen is het niet officieel, het zijn voornamelijk tracks die op mixtapes zijn uitgekomen dit jaar, de meeste zijn ook niet echt album materiaal. Een gast heeft gewoon alles bijelkaar gezocht en een mooie cover gemaakt, wel mooi gedaan.

De echte mixtape met leftovers is nog niet uit, daar wacht ik nog steeds op... Superman zou die moeten heten.

avatar van Game
And my legacy will never be that of a hater
Lyrical rhyme slayer wack niggas say your prayers
It's the return of Ghandi
Criminal minded city behind me
Put it on my face to remind me
Of all the shit I been through my physical prints my pen too nice
My first album sent you life

lol @ return of ghandi.

avatar van No Surrender
The Game is tekstueel zo slecht, jammer want ik denk dat dit album wel een mogelijkheid had om goed te worden. Beats zijn niet onaardig, maar bij sommige nummers wel erg slecht. Jammer dat The Game al 3 albums over hetzetzelfde rapt, en nooit voor afwisseling zorgt. Hoevaak moet ik Dr. Dre nog horen? En helemaal raar van The Game dat die beef met Jay Z wou, Jay Z laat hem alle hoeken van de kamer zien.

avatar van No Surrender
Nu ik weer een paar nummers van dit album luisterd, klinkt dit album toch weer erg lekker hoor.

avatar van J.M.
Toch wel weer een goed album van Game. Uiteraard niet zo goed als z'n debuut maar wel weer beter als de vorige. Nummers als LAX Files, My Life, Money, Dope Boys & Letter to the King zijn gewoon erg sterk. Daarnaast staan er ook een paar missers op als Gentleman's Affair & Touchdown verder ben ik ook niet echt fan van Ludacris. Over het algemeen luistert dit gewoon lekker weg.

avatar van miharbi
een 3.5 is een redelijk punt. er zitten nummers tussen waarvan je echt hoofdpijn krijgt. zulke liedjes moeten ze gewoon niet meer maken.

avatar van No Surrender
Jammer dat dit album zonodig 19 nummers moest tellen. Met 14 zou het album echt goed kunnen zijn. Skip dan Touchdown, Cali Sunshine, Gentleman's Affair, Let Us Live en je hebt een goed album. Iets minder gast artiesten en dan kan het een geweldig album worden .

avatar van Game
Let Us Live is één van de beste tracks!

Heeft iemand Through my eyes gehoord? Ook een erg lekker nummer met superstrak refrein.

Berichten verplaatst naar The Game

M-Ty
Lekkere plaat van The Game, helaas wel met wat mindere tracks maar dat is moeilijk te voorkomen met 23tracks..

avatar van Niek
M-Ty schreef:
Dan moet ie er geen 23 op pleuren.

avatar van Game
In feite zijn het maar 16 tracks met 4 eventuele bonustracks.

Camera Phone is heerlijk.
Ne-Yo verpest het helaas, de flikker

Enter Makaveli schreef:
Waarom noemt hij Grootheden zoals Pac en Biggie zo vaak?

ik denk omdat het voorbeelden voor hem waren..

avatar van p-azz
Dit album overtreft alle albums van The Game, dit is echt een goeie vooral My Life en Angel, Dope Boys en Game's Pain
Super goed.

Enter Makaveli schreef:
Waarom noemt hij Grootheden zoals Pac en Biggie zo vaak?

Omdat Game niets anders kan dan opscheppen en over anderen lullen. Erg jammer.

avatar van Game
Ik had het al eerder gezegd, maar dat komt dus omdat toen hij van de coma herstellende was, luisterde hij alleen maar naar oude hiphop. Biggie en Pac sprongen daar duidelijk tussenuit, laten we maar zeggen dat The Game een obsessie heeft voor die twee. Door die Biggie en Pac (en Eazy-E) is hij feitelijk gaan rappen.

avatar van 'State Of Mind'
Ik hoop dat Game met RED album een niet al te slecht album neerzet, want anders was dit album een mooi album geweest om zijn rapcarriere mee af te sluiten

Blijft een lekkere plaat!

avatar van Outblasty
Na 1x in zijn geheel beluisteren zeg ik 2,5*. Ik vind The Game helemaal geen slechte rappers maar de beats en de vele gezongen refreintjes verzieken het een beetje voor hem. Maar deze stem zegt eigenlijk niks, dwingt me alleen maar om hem nog wat vaker te beluisteren.

avatar van Kid
Kid
The Game is zo'n artiest waar ik persoonlijk een 'zwak' voor heb. Hij mag dan nogal magere teksten hebben, zijn flow daarintegen is echt geweldi. Teminste na mijn mening. De CD begint lekker met DMX, en zet meteen een goede sfeer. De 1e helft van de cd is erg lekker, om vervolgens weer minder te worden, en op het eind weer wat aan kracht te winnen. Het album is gewoon wat je wil van The Game. Verwacht geen hoogstaande lyrics, maar gewoon lekkere wegluister-muziek! Ik hou er persoonlijk heel erg van! 4*

Dope boys blijft geweldig!

avatar van thtboz

hmm dat vind ik het slechtste liedje van het hele album, dat komt onder andere omdat ik een haat heb aan lil wayne

voor de rest is het een goed album niet over de top gruwlijk. Het album heeft een aantal vette nummers zoals angel, dope boys, letter to the king en bulletproof diaries. Maar het heeft ook weer tracks die het gemiddelde naar beneden haalt, zoals gentleman affaire en zoals eerder gezegd my life. Een 3.5 ster is verdient vind ik

Daily Operator
Game's Pain is een hele vette track

Wat off topic berichten verwijderd en een bericht over het nieuwe album verplaatst naar The Game