vigil schreef:(quote)
en dat is dus na 5 weken.. Dat gaat snel heen en weer dan van nummer 1 en er weer uit!
Zo, jij zit ook mijn lijsten scherp in de gaten te houden.
Ja, Ik heb eigenlijk wel een cd of 100 die in aanmerking komen voor een plaats in mijn top 10. Op het ene moment ben je weer wat meer gecharmeerd van de ene cd dan van de andere. Heb je daar nooit last van?
En dan luister je naar een cd en dan denk je: dit is toch echt het beste dat er ooit is gemaakt. Dan draai je het de hele week en dan komt er weer eens iets anders tussen...........
Eerlijk gezegd geloof ik ook niet in het bestaan van één super cd die in lengte van jááááááren je enige echte nummer één is. Bestaat gewoonweg niet, dan is er wat met je aan de hand.
Is er dan nog hoop voor bepaalde groepen en bepaalde cd's ga je dan aan mij natuurlijk vragen.
Nou, dat dacht ik niet. Die kern van cd's staat wel redelijk vast, af en toe komt er wat bij.
Trespass is er nu wel uit gevallen maar komt ongetwijfeld weer eens naar boven. Zit sowieso ook bij mijn eerste 100 cd's. En dat kan dan weer niet van alle Genesis cd's worden gezegd.................