Soulja Boy - iSouljaBoyTellem (2008)

Label: Interscope

1. I'm Bout tha Stax (Intro) (3:20)
  2. Bird Walk (3:33)
  3. Turn My Swag On (3:26)
  4. Gucci Bandana (3:56)

met Gucci Mane en Shawty Lo

5. Eazy (3:22)
  6. Kiss Me Thru the Phone (3:13)

met Sammie

7. Booty Got Swag (Donk Part 2) (3:06)
  8. Rubber Bands (4:14)
  9. Hey You There (3:52)
  10. Yamaha Mama (4:38)

met Sean Kingston

11. Wit' My Yums On (3:28)
  12. Go 'Head (3:41)

met Juney Boomdata

13. Shoppin' Spree (4:46)

met Gucci Mane en Yo Gotti

14. Soulja Boy Tell 'Em (3:31)
  15. Whoop Rico (4:06)

met Show Stoppas

16. I Pray (Outro) (5:48)
  17. Twerk Fest * (3:39)
avatar van Pooiertje
1,0
Mb. schreef:
Wat een discussie zeg. Noem het wat je noemen wilt.. origineel betekent Hip-Hop volgens mij de cultuur omtrent de muziek. Tegenwoordig verstaan de meeste mensen onder Hip-Hop de muziek zelf. Ook logisch, want rap kenmerkt zich o.a. door de mengeling met andere muziek; je hebt immers jazzy rap, soulvolle rap etc.. dus om het simpel te houden krijg je dan Hip-Hop muziek. Maar het maakt ook niet uit, iedereen heeft er wel een bepaald beeld erbij. Geniet gewoon van de muziek en denk niet zo bekrompen.

avatar van Ingo
Rhythm & Poetry schreef:
Mag ik dan de juiste definitie van swagger? Ik meende dat swagger je uitstraling naar buiten toe is, dan heeft deze man de uitstraling van een komkommer op schoolreis.

Humor

avatar van Ingo
Ik kan deze soldaatjongen alleen maar omschrijven als een schreeuwlelijkerige koekenbakker leuke muziek om nooit te gaan luisteren

M-Ty
Haha en opnieuw een faal album hoewel ik toch eerlijk moet bekennen dat de eerste keer dat ik (kiss me thru the phone & turn my swag on) hoorde ik de deuntjes toch redelijk leuk vond:p
+ dit is toch wel iets, iets, iets beter dan zijn eerste debuut album..
en wat betreft z'n reputatie.. nu weten we wel dattie slecht is lol

ik laat m'n stem bij deze dan ook leeg sinds de hele verhouding toch niet meer klopt, en waarvan ik geloof dat niemand dit album ooit heeft geluisterd xD
wat ik overigens wel kan begrijpen etc...

avatar van JLjuju
Even een serieuze vraag:
Worden zijn beats hier nog steeds gemaakt met een Demo versie van Fruity Loops?
Lang geleden dat ik het had geluisterd, maar ik meen me te herrinerren weer het een en ander te herkennen.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat zou het alleen nog maar mooier maken .

avatar van Rhythm & Poetry
JLjuju schreef:
Even een serieuze vraag:
Worden zijn beats hier nog steeds gemaakt met een Demo versie van Fruity Loops?

Volgens mij stelde ik die vraag toen aan jou, en liet ik je een track beluisteren. En volgens mij zei jij toen dat het inderdaad weer met Fruity Loops gemaakt was. Daarnaast was het op diverse, niet altijd even betrouwbare, sites te lezen.

RedLightCityBoy
Wat is er mis met FL Studio? o.a. 9th Wonder werkt daar nog steeds mee...

avatar van MJ_DA_MAN
9th helaas niet meer (tenminste, is er niet meer aan af te horen en las het ook ergens volgens mij).

RedLightCityBoy schreef:
Wat is er mis met FL Studio? o.a. 9th Wonder werkt daar nog steeds mee...

Als je de standaard fruity samples, synths en pads gebruikt is daar wel iets mis mee ja.

avatar van MJ_DA_MAN
In eerste instantie wel, maar als je ziet hoeveel mensen het kopen is het politiek incorrect te noemen dat er iets mis mee/aan is.

Dj2Jelle
Hoezo een vage conclusie, krijgt Michael Jackson niet te veel betaald voor een Coca-cola reclame omdat veel mensen Coca-cola drinken?

Maar ik had het eigenlijk niet over politiek correct, ik bedoelde gewoon dat het goedkoop is.

avatar van MJ_DA_MAN
Over vage conclusies gesproken; die mag je wel effe uitleggen.

Edit: goedkoop is het zeker, maar dat zei je in eerste instantie niet.

Dj2Jelle
Ik bedoelde trouwens Michael Jordan en Nike volgens mij .

Jij probeert te beweren dat het politiek correct is dit product te verkopen omdat 'veel mensen het kopen'. Nu maak ik de vergelijking met Nike (niet cocacola), veel mensen kopen nikes. Nu heeft dat bedrijf meer geld uitgegeven voor een commercial met Jordan dan alle jaarsalarisen bij elkaar opgeteld van hun werknemers in Indonesie (als ik het me goed herinner). Kun je beschouwen als politiek incorrect. Maar omdat veel mensen Nikes dragen is het wel oke?

Dat probeerde ik te zeggen.

Laatste edit: Michael Jordan deed Pepsi .

avatar van MJ_DA_MAN
Ik vat de vergelijking niet helemaal, maar over mijn vorige ''edit'' zijn we het iig eens .

Dj2Jelle
Ik laat het hierbij, geen zin om nog een stuk tekst te typen, misschien krijgt een van ons nog een openbaring.

Verstandig plan.

avatar van Jorge-E
Het zou politiek incorrect moeten zijn om zoiets te koop aan te bieden.

lilwaynesteven93
Wil iemand dan even een artiest of album noemen wat wel "echte" hiphop is?

Jedi Mind Tricks, Immortal Technique, MF Doom om er een paar te noemen

avatar van Game
lilwaynesteven93 schreef:
Wil iemand dan even een artiest of album noemen wat wel "echte" hiphop is?

Als je met "echte" hiphop wilt beginnen:

avatar van Stapler
Zoals de bij jullie wel bekende R&P ooit zei: Er bestaat geen echte Hiphop of neppe Hiphop, iets is Hiphop of is niet Hiphop.
En wat hier Hiphop aan is? Dat zou de heer Souljaboy zelf nog niet eens kunnen vertellen, zolang er maar geld binnen stroomt maakt hij zich daar ook niet druk om.

Frostyx
Ik vind SouljaBoy gewoon een goede zakenman die het wel heeft gemaakt

Frostyx schreef:
Jedi Mind Tricks, Immortal Technique, MF Doom om er een paar te noemen
Die zijn niet veel meer hiphop dan Soulja, laat staan ''echt''.

Welles

Er bestaat geen echte Hiphop of neppe Hiphop, iets is Hiphop of is niet Hiphop.©

avatar van MJ_DA_MAN
Ja, dat zeg ik eigenlijk toch ook (al járen voordat R&P op MuMe werd geboren, even before Akonner)?

Kiss Me Thru The Phone...zomerhitje

Dj2Jelle
Net Turn My Swag On beluisterd, en ik denk dat het misschien wel het slechtste nummer is dat ik ooit heb beluisterd.

Harco
Freekje schreef:
Kiss Me Thru The Phone...zomerhitje

Ik zeg ja.

avatar van realmadrid23
0,5
" your music is garbage! "

wie zij dat ook alweer ohja Ice T.