Fakkelbrigade - Colucci Era (2009)

Label: Top Notch

1. Intro (Niet Normaal) (3:32)
  2. Colucci (4:07)

met Sanders

3. Daar met Ons (3:52)
  4. Kostbaar (3:28)
  5. Gezegd en Geschreven (3:28)
  6. Levensgroot (3:32)
  7. Hitte (3:11)
  8. Groen Gras (3:59)
  9. Kosmos (4:55)
  10. Zo Fris (3:25)
  11. Corazón (4:17)
  12. Karavaan (5:09)
  13. Fakkels en Bananen (3:27)

met DuvelDuvel

14. Medicijn (5:10)
  15. Tot Hier (3:36)
  16. Exclusief (3:25)

met BlaBla

17. Chocolade * (5:12)

met New Cool Collective

18. Intro * (0:50)
  19. Werk in Uitvoering * (4:34)

met Kebapie en Blaxtar

20. Toekomstmuziek * (3:19)
  21. BlokBoy * (3:11)

met Royston Drenthe

22. Wat het Is * (3:09)
  23. Wandelaars * (3:02)
  24. Schouders Ophalen * (2:35)
  25. Praat Tot Je * (3:57)
  26. Ingeschakeld * (3:20)

met Zo Moeilijk

27. Maak Moves * (4:08)
  28. Mijn Leven Is * (3:15)
avatar van thomzi50
Ja, het is zo.

avatar van Conway Twitty
Vond Schouders Ophalen redelijk zwak, maar Colucci is echt een erg lekker nummer, beetje die klassieke New York stijl.

Dit is vlijmscherp, vijf sterren, kwaliteitsmerk
sterk rijmwerk, colucci tijdperk

avatar van dilladawg
thomzi50 schreef:
Ja, het is zo.

thanks

avatar van Jurrien
Ik heb zin in dit album, maar de cover is wel matig naar mijn mening. Op papier is dit natuurlijk heel vet, maar ik vind die track Colucci niet top. Ik hoop op beter.

avatar van FlyLo
Op papier inderdaad uitstekende rappers, maar dat was bij D.I.T.C. ook zo.
Ik kijk er naar uit, maar verwacht er niet zo veel van.

Mb.
Naja, ik ben niet zo in de Nederlandse hip-hop, maar deze lijkt me toch wel leuk. Maar daarom ook, vraag ik mij af.. als Fakkels joints zijn, wat zijn dan de bananen?

avatar van Apieknar
Mb. schreef:

Die gasten van DuvelDuvel zijn toch "de apen", daarbij passen bananen. Fakkels en Bananen zal dus wel een featuring met DuvelDuvel zijn.

avatar van dusso
Net de track ''Hitte'' gehoord. En het is niet heel slecht. De rappers zeker niet. Maar het niveau wat ze met delic hadden gaan ze never nooit halen.

avatar van thomzi50
Vind die track flink tegenvallen

MAS
Zou het album niet 22 mei uitkomen???

avatar van Jurrien
dusso schreef:

Bedankt voor de tip heb hem ook beluisterd. De productie is echt goed naar mijn mening en de rappers ook, hoop dat de andere nummers ook van dit niveau zijn.

Mijn verwachtingen van dit album zijn hoog gespannen. Ik vind zelf dat alle rappers van dit album zich al bewezen hebben ( behalve James dan) Dus waarom zal deze combinatie niet goed zijn?

Ik hoop dat ze niet gaan teleurstellen.

Jurrien schreef:

De cover die hier staat is nog niet de officiele het is slechts een voorproefje

Hitte net ook gehoord, harde track Rico flowt echt heel goed op die track, alleen jammer dat er geen volle verse van Sticks op staat.

avatar van nopro
Net Hitte nog een paar keer geluister. Was de 1e keer niet echt enthousiast maar dat zit nu wel goed. Had de eerste paar luisterbeurten wel een beetje moeite met het verstaan van JJ. Rico flowt als een gek weer. Hij blijft me verbazen.
Typhoon flowt ook lekker. Stemgeluid van hem heb ikzelf geen last van gelukkig. Vind het verder niet erg dat Sticks geen verse dropt. Denk niet dat hij echt iets toe te voegen zou hebben.
Live gaat deze track toch wel erg dope klinken denk ik. Beat klinkt goed. Dit album gaat weer een lekkere sound brengen. Met de tracks die ik nu heb gehoord ben ik wel erg benieuwt geworden. Hoop wel dat er een goede balans in de verschillende tracks zit.

avatar van Kill_illuminati
Dikke drums, de beat opzich is wel chill. Zoals Nopro zegt zal dit live erg goed klinken. Iedereen doet z'n best maar toch springt Rico er met kop en schouders er boven uit.

avatar van 'State Of Mind'
Openingsline van James is echt tof

'' Dit is wat het is, was, en wat het gaat worden, denk niet in hokjes, zwart/wit als schaakborden ''

Deze van Rico vond ik ook grappig

'' Aux Raux, waus, Amy Winehouse haar medicijnkastje ''

avatar van TheLegacy
Deze gaat zekers besteld worden.. maar dan wel de limited edition van Hotel! die zien er altijd strak uit..

De limited Edition is een dubbel CD, met op de 2e disk een FB Mixtape

Eindelijk doen rappers eens iets nuttigs met de leftovers

Kwam Supah tegen, en hij zei dat er een track was samen met Fakkelbrigade, dus dat van Fakkels en Bananen kan wel kloppen

MAS
Dat was idd al bekend gemaakt.

Heb de dubbel cd besteld . Het is trouwens geen mixtape:

Vol trots presenteren we "Ingeschakeld: Prelude Van Een Era". Wat?! Een bonusdisc met nog eens extra elf zowel nieuwe als niet eerder op cd verschenen tracks! Deze schijf zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn bij de Limited Edition van Colucci Era. Dus niet, zoals op Bol.com vermeld, een mixtape maar hele nummers. "Ingeschakeld.." zal verschillende gastbijdrages bevatten, daarover later meer. Hou de fakkelteitgroep in de gaten!

komt www.fakkelteitgroep.nl

oh oke nog beter

Relax
Ik heb het niet zo met Sticks & Rico.. maar toch heb ik stiekem wel een goede hoop voor dit album.

De tracks die al uitgelekt waren zijn wel redelijk.

avatar van dilladawg
Ik heb net de nieuwe track "Hitte" gehoord en die vond ik enorm tof.
Rico flowt egt enorm.

avatar van lowieke
Duvel en opgezwolle leden? Dacht dat Duvel pissig was op iedereen?? Zou wel ultra gaaf zijn, hoe hard was bosmuis

avatar van BoordAppel
Niet zo heel erg hard. Minste nummer op Eigen wereld.

avatar van Kill_illuminati
BoordAppel schreef:
Niet zo heel erg hard. Minste nummer op Eigen wereld.

Idd. ik vind Duvel erg matig komen op dat nummer. Vooral Delic komt productie-gewijs het hardst.

avatar van 'State Of Mind'
Ik vind Bosmuis ook maar een gare track ik verwacht ook niet dat Fakkels & Bananen iets in die trant zal zijn. Ik denk dat het een KEIHARDE track wordt

lowieke schreef:

Hoe hard was Opgeduveld!

Misschien na Fakkels en Bananen toch nog een beetje hoop op Opgduveld 2..

avatar van PJC
PJC
Hier verwacht ik véél van... misschien te veel want met te hoge verwachtingen kan het al snel gaan tegenvallen. Colucci is in elk geval al een dikke track. Hitte is op het eerste gehoor minder maar da's zo'n typische groei track denk ik.

en bosmuis vind ik best wel een mooie nummer