Fakkelbrigade - Colucci Era (2009)

Label: Top Notch

1. Intro (Niet Normaal) (3:32)
  2. Colucci (4:07)

met Sanders

3. Daar met Ons (3:52)
  4. Kostbaar (3:28)
  5. Gezegd en Geschreven (3:28)
  6. Levensgroot (3:32)
  7. Hitte (3:11)
  8. Groen Gras (3:59)
  9. Kosmos (4:55)
  10. Zo Fris (3:25)
  11. Corazón (4:17)
  12. Karavaan (5:09)
  13. Fakkels en Bananen (3:27)

met DuvelDuvel

14. Medicijn (5:10)
  15. Tot Hier (3:36)
  16. Exclusief (3:25)

met BlaBla

17. Chocolade * (5:12)

met New Cool Collective

18. Intro * (0:50)
  19. Werk in Uitvoering * (4:34)

met Kebapie en Blaxtar

20. Toekomstmuziek * (3:19)
  21. BlokBoy * (3:11)

met Royston Drenthe

22. Wat het Is * (3:09)
  23. Wandelaars * (3:02)
  24. Schouders Ophalen * (2:35)
  25. Praat Tot Je * (3:57)
  26. Ingeschakeld * (3:20)

met Zo Moeilijk

27. Maak Moves * (4:08)
  28. Mijn Leven Is * (3:15)
avatar van Jurrien
Net de limited edition besteld op bol.com , hoop dat die extra disc harde tracks bevat.

Rene1979
Heb nog niks gehoord hiervan. Ben wel benieuwd want vond Fakkelteit erg fijn..... Nou zit Delic hier niet bij.. Maar wel weer Sticks en Typhoon is natuurlijk een baas.

avatar van thomzi50
Ik wil jullie niet jaloers maken, maar ik heb hem al. Kan alvast vertellen dat deze voorkant echt niet klopt.

avatar van Kill_illuminati
thomzi50 schreef:

Fijn om te horen want deze vond ik niet zo heel erg mooi, laat staan bijzonder.

thomzi50 schreef:

JOOOH! GVD zeg hoe flik je dat toch weer, was ook al met Winne
geluksvogel. De voorkant is toch met zo'n soort militaire ster ofzo?

avatar van thomzi50
Vind de samenwerking met Duvelduvel wat tegevallen, verder staan er toch sterke momenten op. In elk geval véél beter dan Relapse

avatar van 'State Of Mind'
Dat is jammergenoeg niet zo moeilijk En als je het met Fakkelteit vergelijkt?

Rene1979
Thomzi is er iets wat ik niet weet?
Zijn deze en relapse te pindakazen?

avatar van 'State Of Mind'
Relapse wel, deze alleen voor een aantal journalisten denk ik.

Rene1979
Ok das jammer.... Relapse is toch bijna zeker heel slecht

avatar van Kill_illuminati
Hier een Promotie interview van de Fakkelbrigade.
YouTube - Fakkelbrigade 101Barz Preview & Vragenrondje

Extra info over de bonusdisc:

De cd komt raw en uncut uit de studio van de beste man A.R.T. en bevat nog eens elf tracks van de kabeltrui-lui! Met gastbijdrages van Brigadiers Sanders en Kebapie van BlaBla (Zwolse groep, o.a. oud-Finalist GPvNL), Blaxtar (Raen music natuurlijk!), ZoMoeilijk (Nijmeegse modo) en Royston Drenthe (vanaf de linkerflank) aan boord.

BLAXTAR

avatar van thomzi50
De foto die je in het begin van dat promofilmpje ziet is de juiste cover.

avatar van FlyLo
thomzi50 schreef:
De foto die je in het begin van dat promofilmpje ziet is de juiste cover.

Nog steeds een erg lelijke hoes

avatar van 'State Of Mind'
Ik vind 'm wel hard en strak! Een duidelijk en rauw contrast

Thomzi staat er een featuring met Zo Moeilijk op?

Nee.

avatar van PJC
PJC
FlyLo schreef:
Nog steeds een erg lelijke hoes

het is tenminste geen doorsnee hiphop-hoes zoals je er 13 in een dozijn tegenkomt. rappertje er op, 'sfeervol' lichtje er op, lelijke bombastische lettertjes enz. de fakkelbrigadiers gaan voor strak design en ik kan er alleen maar blij mee zijn. weg met de lelijkheid!

avatar van Jurrien

Volgens mij staat op de bonus disc een nummer met Zo Moeilijk.

'State Of Mind' schreef:
Extra info over de bonusdisc:

BLAXTAR

QUOTE MEZELF

avatar van thomzi50
Samenwerking met Duvelduvel valt in elk geval nogal tegen, wel dope dat Rico veel doet op 't album.

avatar van 'State Of Mind'
Als zijn flow net zo strak is als op Hitte kijk ik daar zeer naar uit
Hoe bevalt het album nu over het algemeen?

Rene1979
Ik vind schouders ophalen wel vet staat die hier niet op joh...

Rene1979
Na het horen van Hitte en Coluci ga ik dit album wel sterk vinden denk ik

thomzi.

zou jij aub de featerings willen toevoegen, want ik ben nogal benieuwd

Rene1979 schreef:
Ik vind schouders ophalen wel vet staat die hier niet op joh...

Schouders ophalen is eigenlijk ook niet echt fakkelbrigade. De mixtape waar die op stond stond het nummer onder de naam: "sticks - schouders ophalen (feat. rico & typhoon)"

pas toen de clip werd gemaakt voor patta. werd er fakkelbrigade van gemaakt. omdat 4 van de 5 leden meededen. en het rond die tijd ook bekend was gemaakt dat er een fakkelbrigade album zou komen.

dion_odinot schreef:

thomzi.

zou jij aub de featerings willen toevoegen, want ik ben nogal benieuwd

Hij heeft nog geen een keer antwoord gegeven op mijn vragen over het album, Dus waarschijnlijk wil/mag hij niet teveel prijsgeven

dion_odinot
Vandaag was die luistersessie waar 40 mensen aanwezig mochten zijn. Dus er zal tussen die 40 mensen vast wel 1 iemand zitten die wat meer info over het album kan geven, zoals bijvoorbeeld featerings

avatar van TheLegacy
Ik heb tijdje geleden al de Limited Edition besteld maar weet iemand misschien daar details over? Ik heb net op fakkelteitgroep.nl gelezen dat ie in ieder geval is uitverkocht op bol.com, gelukkig was ik snel En daar las ik bij reacties ook dat er maar 300 waren gedrukt ofzo en nog iets van dat het 1e idee niet door ging? wat dat dan ook mag wezen, ik weet ook niet hoe betrouwbaar deze info is. Misschien iemand hier die er meer van weet?

avatar van thomzi50
Alleen Duvelduvel doet mee op de plaat, verder niemand. De rol van James en Typhoon is opvallend klein, Rico en Sticks trekken de kar. Tegenvaller toch wel hoor, al met al. Ook productioneel. Hou het voorlopig op drie sterretjes.