Eminem - Relapse (2009)

Alternatieve titel: Relapse: Refill

Label: Aftermath (II)

1. Dr. West (Skit) (1:29)
  2. 3 A.M. (5:19)
  3. My Mom (5:19)
  4. Insane (3:01)
  5. Bagpipes from Baghdad (4:43)
  6. Hello (4:08)
  7. Tonya (Skit) (0:42)
  8. Same Song and Dance (4:06)
  9. We Made You (4:29)

met Charmagne Tripp

10. Medicine Ball (3:57)
  11. Paul (Skit) (0:19)
  12. Stay Wide Awake (5:20)
  13. Old Time's Sake (4:38)

met Dr. Dre

14. Must Be the Ganja (4:02)
  15. Mr. Mathers (Skit) (0:42)
  16. Déjà Vu (4:43)
  17. Beautiful (6:32)
  18. Crack a Bottle (4:57)

met Dr. Dre en 50 Cent

19. Steve Berman (Skit) (1:29)
  20. Underground (6:11)
  21. Careful What You Wish For * (3:47)
  22. My Darling * (5:20)
  23. Forever * (5:58)

met Drake, Kanye West en Lil' Wayne

24. Hell Breaks Loose * (4:04)

met Dr. Dre

25. Buffalo Bill * (3:52)
  26. Elevator * (4:52)
  27. Taking My Ball * (5:01)
  28. Music Box * (5:05)
  29. Drop the Bomb on 'Em * (4:48)
official video van 3am toegevoegd.

avatar van Game
Capo Regime schreef:

Twijfel niet aan de hebberigheid van de mens, als je het album hebt beluisterd dan zal je zeker weten dat hij niet weer is begonnen met rappen uit artiestieke view. Hij heeft 4 jaar niets gedaan en veel van zijn geld uitgegevn aan drugs nu is het weer even bijtanken met een slechte plaat in de winkel.

Die gast heeft miljoenen binnen gehaald, in die 4 jaar heeft hij ook niet stil gezeten met zijn eigen label, Shady Records, daar komt ook veel geld binnen.

avatar van lowieke
Haha uitgegeven aan drugs Wat denk je dat een gram coke 6 miljoen dollar kost? Die vent krijgt per dag bakken met geld binnen! Met zijn oude albums, nieuwe releases bij shady etc etc. Volgens mij krijgt hij zelfs geld als 50 cent weer een of ander kutspel of film maakt.

Eminem maakt absoluut geen muziek voor het geld meer, vind het ook een gaaf album. Heb hem alleen nog geluisterd ff in de trein. Maar vond voor een 1e luisterbeurt erg sterk. Beetje zieke onzin maar wel weer op een coole manier, niet zoals steen ofzo.

avatar van lowieke
Oja vergeten tot nu toe een 3. Wordt zeker nog wel hoger.

Joy
nu nog ene keer wat creatiever mbt de clips, de zoveelste clip gebaseerd op allerlei acteurs en sterren waarin emenin schijnbaar graag de rol neemt om al die ellende te spelen, en ze in de zeik te zetten kennen we nu wel

avatar van lowieke
Heb je 3am clip gezien? Die is toch wel 'lichtelijk' anders.

Joy
nope, ben nou niet zo'n ' fan ' dat ik interesse heb in zijn verdere clips ed

maar kan hem wel waarderen want heeft leuke vernieuwende dingen gedaan (zonder Dre waarschijnlijk minder spectaculair)

avatar van lowieke
Dan moet je ook niet gaan zeggen dat hij creatiever clips moet maken. Nee sorry dat is flauw. Ben ook geen diehard hoor.

avatar van Silky & Smooth
Vind een We Made You-clip leuker om te zien dan die van 3am, alhoewel dat wel een clip van redelijk hoog niveau is.
Nee, geef mij dat domme geouwehoer dan maar..

avatar van 'State Of Mind'
3.75! Wow

avatar van Conway Twitty
De flow van Eminem op Same Song & Dance zijn echt heerlijk:

See what I meant was, we should have a little intervention
Come with me to Brighton, let me relieve your tension
You little Wench ya, murder wasn't my intention
If I wanted to kill you it would of already been done
Slowly she gets in and I begin to lynch her
With sixty-six inches of extension

Snap niet dat Beautiful zo goed ontvangen wordt. De gezongen in-en outro is niet mooi en past er totaal niet bij. Lyrics zijn matig en de flow van Eminem is echt belabberd op die track.
Dan hou je alleen een redelijk beat over.

avatar van Kos
Kos
Joy schreef:

Echt enorm triest inderdaad.

avatar van No Surrender
Het gemiddelde is wel hoog, had dit niet verwacht. Had 3,1 ofzo verwacht.

avatar van No Surrender
Trouwens, morgen in de winkel? Wie gaat hem halen, ik ga hem zaterdag halen. (als hij er dan nog is:P)

avatar van Capo Regime
lowieke schreef:

Ten eerste zat hij aan de pillen, maar ik ga niet mierenneuken , Ik zeg niet dat de beste man straat arm is. Hij heeft zeker wel wat verdiend in de afgelopen 4 jaar met verschillende royalties en dergelijken, maar ik weet bijna zeker dat hij dit niet doet omdat hij zichzelf wil uitdagen of creatief te zijn. Als het wel zo is, dan is deze man zijn vak helemaal verleerd. En even over hoe snel het kan gaan met geld wegpissen, Scott Storch is volgens mij bijna blut terwijl hij op een gegeven moment een ton ving voor elke beat die hij maakte en hij had ook een label met royalties enzo, maar zijn coke verslaving begon een dure grap te worden.

Rene1979
Ik begrijp geen reet van dit gemiddelde... Willen sommige nou echt zeggen dat deze ik zou bijna zeggen rommel (voor eminembegrippen) Beter is dan Slim shady lp, Eminem show en marshal lp is??

avatar van aerogp1
Er staan drie nummers op, die precies 5:19 duren.

Wooo

Frostyx
Nee, bijna net zo goed

avatar van Game
Deluxe versions of multi-platinum hip-hop artist Eminem's brand-new album Relapse will be made available through all digital retailers on May 19th, the same day the physical album goes on-sale in stores.

One deluxe version will feature two bonus tracks not included on the physical CD, as well as videos for Eminem's recent singles "3AM" and "We Made You." Another deluxe version will be made available which features the same two bonus tracks without the videos.

Buyers of the physical CD will be able to download one hidden track by playing the disc on a computer and visiting www.eminem.com.

3 nieuwe nummers op 19 mei?

Fidelodelientje
Rene1979 schreef:

Het hoge gemiddelde houdt inderdaad wel erg lang stand. Ik vind dit album niet beter dan de SSLP en MMLP, maar wel minimaal even goed als the Eminem Show. Het album zit gewoon erg goed in elkaar (afgezien van dat vercrackte stemmetje).

Frostyx
Relapse 2 word beter nog _o_

Fidelodelientje
Game schreef:

3 nieuwe nummers op 19 mei?

Daar lijkt het wel op, he

Frostyx schreef:
Relapse 2 word beter nog _o_

Wat is de deal nu met Relapse 2 ?
Wanneer komt ie uit, wat komt erop te staan enz.?

Snap er geen hol meer van

avatar van Silky & Smooth
Volgens mij is er nog geen datum, maar aangezien het overgebleven nummers zijn zal dat toch wel niet heel lang duren. Hoogstens een paar maanden...

Ben benieuwd naar die 3 nummers. Weet iemand daar al meer van?

avatar van Silky & Smooth
Ligt er ook aan wat ie met overgebleven bedoeld.

SSS
No Surrender schreef:
Het gemiddelde is wel hoog, had dit niet verwacht. Had 3,1 ofzo verwacht.

Het moet nog uitkomen dus het gemiddelde zal waarschijnlijk nog wel naar beneden gaan.

aerogp1 schreef:
Er staan drie nummers op, die precies 5:19 duren.

Wooo

Twee skits duren 0:42 en twee duren er 1:29, trouwens Crack a Bottle duurt 5:18. Waarschijnlijk was de inspiratie op anders was het ook gewoon 5:19 geweest. We Made You duurt 4:47 en niet 4:29 zoals in de playlist staat.

Diek schreef:

Wat is de deal nu met Relapse 2 ?
Wanneer komt ie uit, wat komt erop te staan enz.?

Snap er geen hol meer van

Voor zo ver ik weet...

Eminem, Relapse (Mei)
50 Cent, Before I Self Destruct (Juni)
Eminem, Relapse 2 (Oktober?)
50 Cent, Titel onbekend (November?)
Dr. Dre, Detox (December?)

avatar van thomzi50
Ik denk dat er één van die albums nog in 2009 verschijnt.

Relax
50 Cent dropt sowieso 2 albums... voor zijn film en gewoon regulier.

SSS
Nu maar hopen dat 50 Cent van voor The Massacre is dan komt 't goed. Wat Dre's Detox betreft, waarin hij al jaren (op verschillende tracks) ''Look out for Detox'' rapt ook écht uitkomt. Ik denk wel dat 'ie uitkomt maar het duurt zo lang dat ik een het-kan-alleen-maar-tegenvallen-gevoel krijg.

avatar van Raul
Detox komt nooit meer volgens mij, hoe lang wachten we nu al, zeven jaar ofzo?!

Ik geef Relapse voorlopig 3.5 sterren, vind het een leuk album maar weet niet hoe lang ik em blijf luisteren (Eminem Show was ik bijvoorbeeld behoorlijk snel zat)