NewYorkCityLight schreef:
Dit is juist een origineel album. Je kent enkel en alleen een nummer, of misschien 2 of 3 dus oordelen kun je niet echt Joy. Maar dit album heeft echt een eigen sound.
Je kunt zeggen dat zeggen dat je het slecht vind, maar niet dat het slecht ìs!
special for you, weer een dik uur van mijn leven down the drain maar ik vind dat als je wat wilt zeggen je ook moet weten waarover je wat wilt zeggen
ik heb echt mijn best gedaan het niet alleen maar af te zeiken, of het gelukt is, das aan de lezer
Boom boom pow
saai intro,duurt te lang, bekende inspiratieloze bep werk
Rock that body
opt eerste gehoor lekker, maar o zo achterhaalt, vooral met de stemvervormer, niet vernieuwend, verre van, 13 in dozijn
standaard nummer dus
Meet me halfway
rustiger, daar blijft het dan zon beetje bij,wat stemvervormers derin, wat geluiden her en der (evenals alle nummer van de peas,overbodig,en weinig constistent)
duidelijk hoorbaar is idd de met computer bijgestuurde stem van fergie
snel skippen dit boeit voor geen meter
Imma be
ah, dit kan leuk worden, nee helaas, allemaal al eerder gehoord en dat gerap klinkt werkelijk nergens naar, verveelt, geen actie, half zingen half rappen, het heeft nog nooit gewerkt en nu ook weer niet
I gotta feeling
fergie zal wel gaan zingen zo aan het intro te horen
ohnee, tis iemand anders, die het niet kan
sher-stemeeffect weer van stal, leuk maar mensen, kom eens met wat nieuws
standaard deuntje, al velen malen eerder gehoord
Alive
sjah,zoals het begint, nog steeds niet kunnen zingen, wederom cher-stemeffect, niet meer leuk, skipmomentje
missing you, zo die fergie heeft wat ondersteuning van een computer nodig zeg om eea recht te breien
tis net alsof ik dit nummer op deze plaat al 2 keer gehorod heb, weinig inspiratie, weinig verheffend, zal het best doen in een slechte top 40
jo jo jo, ja mensen dat gejo komt iedereen al 20 jaar de neus uit maar blijkbaar moet men dat toch weer roepen
next!!!
Ring a ling, spannend, nee hoor, we gaan gewoon hetzelfde doen als de voorgaande nummers, eenzelfde beat, een rap, fergie, wat rare geluidjes, en het leid weer tot niks
fuk, nog 8 te gaan, nou vooruit dan
party all the time, sjah, origineel , waar hebben we dat eerder gehoord, ook tekstueel komt bep niet veel verder dan kindergartengerijm, beat weer dezelfde, waar om toch mensen, een studio ter beschikking waarin je alles kan maken en wat doe je? vooral veel van hetzelfde
cathy reffreintje, aan het irritante af, hands in the air, screaming like u just dont care, om moe van te worden
snel next!
Out of my head
lekker basje, dit kan wat worden, maar daar wordt het niet, het nummer is van begin tot end een kopie van de voorgaande 15 seconden, al klinkt het fergie reffreintje wel, maar waarom die knakker der vals door heen moet tetteren, geen id
Electric city
god allemachtig, zo ontzettend 138 keer al gedaan en 243 keer beter, tis niet te doen dit, fergie a la shaggy, ff leuk, maar niet heus, bedenk nogmaals eens wat nieuws!
Showdown, gaat het nu toch gebeuren?
zou wel eens een echt nummer kunnen worden met een catchy melodie en...ohnee stop maar, zo snel die knakker zijn mond opendoet weten we al waar het heen gaat, dit wordt weer een nummer van 13 in dozijn zoals de peas er al vele gemaakt hebben
Now generation, de ballad? want die missen we nog
nee, totaal niet, we gooien het op rocktoer, kan wellicht werken, maar nee, fergie der smoel zorgt er weer voor dat het liedje geen karakter krijgt (proest) enfin, het gaat weer nergens heen er zit geen kop en staart aan, ook al zon gebrek van de peas, we jatten nog ff iets van de peppers in d evorm van een zanglijn (stone cold bush)
magoed, het is leuk geprobeerd en meer niet dan dat
One tribe, toch een ballad?
Klintk aardig dat koortje, maar nee, geen ballad, dezelfde boom boom deun weer etcetc blabla kan hetzelfde blijven zeggen, ongeinspireerde rotzooi
Rocking the beat, irritant geluidje, stemvervormer, funky gitaartje, lekker basje, wordt het dan toch nog wat?
nee helaas, we gaan dat gewoon een heel nummer lang kopieren zonder wat spannends toe te voegen, leentjebuur bij die 2 knakkers van daft punk
Simple little melody, weer leuk zon stemvervormer, en bitch roepen, en dan?
Wederom de cher-stemvervormer, (moe moe moe wordt je dervan)
en als je niet kan zingen moeje het niet doen
lalalalala la laaaaa, tis wat
Mare!
gelukkig, de laatste
nou, het is weer.... , ach laat maar, bagger bagger bagger
Conclusie, Bep IS slecht, en das geen enkele kwestie van smaak
nou nog ff wat onderbouwen
Bep is niet meer dan standaard beats, standaard raps, standaard fergie zanglijnen en een standaard gebruik van stemvervormers, comuptergeluidjes, wordt nergens spannend en blijft nergens hangen, geen enkel fatsoenlijk catchy reffreintje of fatsoenblijk opgebowud nummer met kop en staart het gata allemaal nergens heen en is elk nummer weer dezelfde meuk
qua titels hadden de nummers net zo goed, my left foot, 3 in da head, body moves, little chicks, red balloon , of om het even elk andere debiele titel kunnen hebben
ach, ik begrijp dit gewoon niet en denk dat ik er geen seconde spijt van moet hebben
pluspuntje zoals reeds gezegd, dit gaat het heel goed doen op festivals, niet nadenken, beetje huppen, beetje zuipen, beetje dom schreeuwen, en lachen geblazen
tis 3 keer niks maar met een meter bier in je nek zou ook ik mee gaan staan bleren, nou vooruit, 2 meter dan, en dan een teiltje, vanwege de muziek uiteraard