Madonna - Celebration (2009)

Alternatieve titel: Greatest Hits

Label: Warner Bros.

1. Hung Up (5:38)
  2. Music (3:45)
  3. Vogue [The Immaculate Collection Version] (5:16)
  4. 4 Minutes [Radio Edit] (3:09)

met Justin Timberlake en Timbaland

5. Holiday (6:08)
  6. Everybody [2009 Edit] * (4:10)
  7. Like a Virgin [The Immaculate Collection Version] (3:09)
  8. Into the Groove (4:45)
  9. Like a Prayer (5:42)
  10. Ray of Light [Radio Edit] (4:33)
  11. Sorry [Single Edit] * (3:58)
  12. Express Yourself [2009 Remix - Edit] (4:00)
  13. Open Your Heart [The Immaculate Collection Version] (3:49)
  14. Borderline [2009 Q-Sound Edit] * (3:59)
  15. Secret [Radio Edit] * (4:28)
  16. Erotica [Radio Edit] * (4:30)
  17. Justify My Love * (4:54)
  18. Revolver * (3:40)

met Lil' Wayne

19. Dress You Up [2009 Edit] (4:02)
  20. Material Girl (4:00)
  21. La Isla Bonita (4:04)
  22. Papa Don't Preach (4:29)
  23. Lucky Star [2009 Q-Sound Edit] (3:38)
  24. Burning Up * (3:44)
  25. Crazy for You [The Immaculate Collection Version] * (3:44)
  26. Who's That Girl * (4:00)
  27. Frozen * (6:18)
  28. Miles Away [Radio Edit] * (3:45)
  29. Take a Bow * (5:20)
  30. Live to Tell * (5:51)
  31. Beautiful Stranger * (4:22)
  32. Hollywood * (4:23)
  33. Die Another Day * (4:36)
  34. Don't Tell Me [Radio Edit] * (4:11)
  35. Cherish [2009 Edit] * (3:51)
  36. Celebration (3:34)
  37. Celebration [Benny Benassi Remix Edit] * (3:58)
  38. It's So Cool * (3:27)
avatar van vigil
Aardig compleet zo te zien dus de andere/eerdere verzamelaars kunnen op Martkplaats

avatar van musicfriek
Aardig compleet? Nou nee, er mist me weer veel teveel hier. Denk dat ik binnenkort maar mijn eigen verzamelaar ga maken. En op chronologische volgorde, want dat is hier ook een zootje. Wel een geweldige hoes trouwens.

Ben overigens wel benieuwd welke versies ze van bepaalde nummers gebruikt hebben.

De nummers die ik mis:

Jump
Miles Away

Tsja... doe het dan goed

avatar van madanny
Volgens mij is dit de rumoured tracklist, want bij mijn weten is er nog geen officieel bericht verstuurt met de tracklisting erbij.
Er zullen trouwens 2 versies verschijnen. een dubbel cd & een enkel cd+ een 2 dvd
Maar de hoes is wel mooi natuurlijk

De nummers die ik mis:

Love Profusion
Jump
Miles Away

Tsja... doe het dan goed

Je hebt helemaal gelijk! Another suitcase in the hall kan je er ook nog bijzetten. Ik moet ook erlijk toegeven dat ik niet heel erg goed naar de trackslist had gekeken in 1ste instantie

avatar van djarend
tja, ze kunnen moeilijk een 3 of 4 dubbel cd uitbrengen want dat verkoopt altijd de helft tot 2/3 minder./......

avatar van vigil
ach tegenwoordig wordt overal een luxe editie van uitgebracht, dus een 4 cd box voor de echte liefhebber moet toch kunnen

avatar van djarend
de 2 cd versie is al de luxe, er komt ook een enkele......

avatar van kaztor
Who's That Girl wordt maar weer eens overgeslagen, zo ook Dress You Up, Gambler... Ook geen American Pie, Live To Tell en The Power Of Goodbye hier. Al deze nummers hadden in de plek kunnen staan van de ruknummers die van de laatste 2 cd's komen.

kaztor schreef:

Gelukkig dachten de samenstellers daar anders over

Dat vind jij, dus.

Van mij hoeft die computergestuurde bende niet en dat is m'n persoonlijke mening. De door mij genoemde nummers zijn wat mij betreft veel beter en representatiever voor de artieste 'Madonna'. Leg een What It Feels Like For A Girl naast een 4 Minutes en het verschil in kwaliteit is schrikbarend. Nee, geef mij maar de vorige twee verzamelaars.

Single Celebration is in elk geval weer redelijk 'oldschool Madonna' kaztor
Een beetje een mengeling tussen haar disco Holiday pop en What It Feels Like for a Girl......

avatar van kaztor
Ken ik nog niet, maar bedankt voor de tip.

Moet wel gezegd worden dat ik Miles Away juist weer wél goed vond, maar die mist hier dus ook.

Gelukkig dachten de samenstellers daar anders over

Helemaal mee eens, juist bv Who's that Girl vind ik niet meer om aan te horen, maar goed, muziek is en blijft subjectief, en de nummers van de laatste cd's staan er uiteraard op, want die oudere nummers staan al op de oudere verzamel cd's. logisch toch.....

We verschillen duidelijk van mening. Nu vind ik 4 Minutes ook niet zo best, maar Hung Up, Give it 2 Me en met name Get Together staan wat mij betreft in de top 5 beste Madonna singles van de laatste 10 jaar, samen met Drowned World/Substitute for Love en The Power of Goodbye. Die laatste 2 staan er dan weer niet op, jammer.

avatar van musicfriek
Vind Who's That Girl wel een gemis, notabene een nummer 1 hit van haar geweest hier. Gambler en Dress You Up zijn haar zwakste singles ooit, die mis ik eigenlijk niet, maar voor de volledigheid had ik die er wel graag op gezien. Maar inderdaad, subjectief...

avatar van vigil
Wellicht hebben ze gekeken naar verkopen (al kan ik me dat nauwelijks voorstellen gezien het rijtje) en de best verkochte singles er op gezet.

Don't Cry For Me Argentina staat er ook niet op. Nu heb ik daar nooit veel aan gevonden en het is sowieso geen eigen nummer, maar toch.

herman schreef:

Hier zijn we het dan weer wel eens

herman schreef:

Die gewone singleversie vind ik ook niet veel aan, maar die danceremix des te meer.

Nou, als niemand er wat aan vindt zal dat wel de reden zijn dat ie er niet op staat.

De danceremix heb ik nooit gehoord, volgens mij. Straks eens opzoeken op YouTube.

avatar van thelion
Als dit het cadootje ((voor haar 50st verjaardag) jaartje te laat maar alla) van madonna aan haar fans is dan is het behoorlijk matig.

Een box met alle singles aangevuld met outtakes en b-kantjes had wel passend geweest.

Deze is alles behalve compleet en ik vind nu ook niet dat deze verzamelaar een goed beeld geeft van wat Madonna de afgelopen 25 jaar gemaakt heeft......

Al met al is dit eigenlijk een overbodige release toch zeker voor de fan.

thelion schreef:
Als je Madonna compleet wilt hebben (lijkt me heerlijk ) koop je al haar reguliere albums. Met deze verzamelaar ben ik meer dan tevreden. Volgens mij is Celebration (2009) dus wel een goede afspiegeling van haar 25 jarige loopbaan.
De echt perfecte verzamelaar moet ik overigens tegenkomen. Er ontbreekt altijd wel een nummer die je er graag op zou willen hebben. Een nummer als "Sanctuary" of "Forbidden Love" had ook wel op "Celebration (2009)" mogen staan. Het zal mij er echter niet van weerhouden om maandag 28 september in alle vroegte deze Madonna verzamelaar te kopen .

Hans Brouwer schreef:
Een nummer als "Sanctuary" of "Forbidden Love" had wel op "Celebration (2009)" mogen staan.

Dat zijn gewoon 2 albumtracks, niet bepaald Greatest Hits.

musicfriek schreef:
Dat zijn gewoon 2 albumtracks, niet bepaald Greatest Hits.
Ja, en wat wil je daar mee zeggen Het feest dat met "Celebration (2009)" gevierd kan worden is m.i. niet compleet als de door mij genoemde nummers niet ten gehore worden gebracht. Hit of geen hit, doet niet terzake.

avatar van musicfriek
Stel dan lekker je eigen verzamelaar samen zou ik zeggen. Dit gaat om haar grootste hits (zie ondertitel), niet om persoonlijke favorieten..

avatar van Hans Brouwer
Musicfreak, volgens mij moet jij "on Holiday" .

Ik zou gewoon The Immaculate Collection en Greatest Hits Volume 2 aanschaffen.

Hans Brouwer schreef:
Musicfreak, volgens mij moet jij "on Holiday" .

Nou gezellig, ga je mee? Helaas ben ik dit jaar niet zo'n 'Material Girl' om naar 'Hollywood' te gaan

deric raven schreef:
Ik zou gewoon The Immaculate Collection en Greatest Hits Volume 2 aanschaffen.

Heb ik, maar die laten je met een zeer onbevredigend gevoel achter (missende nummers, andere versies).

Gelukkig kun je in deze tijd makkelijk je eigen verzamelaars maken

Gelukkig kun je in deze tijd makkelijk je eigen verzamelaars maken

Dan is deze verzamelaar een mooie aanvulling.