Rammstein - Liebe Ist für Alle Da (2009)

Duitsland
Rock / Metal
Label: Vagrant

1. Rammlied (5:19)
  2. Ich Tu Dir Weh (5:02)
  3. Waidmanns Heil (3:33)
  4. Haifisch (3:45)
  5. B******** (4:14)
  6. Frühling in Paris (4:45)
  7. Wiener Blut (3:52)
  8. Pussy (3:59)
  9. Liebe Ist Für Alle Da (3:28)
  10. Mehr (4:11)
  11. Roter Sand (3:59)
  12. Führe Mich * (4:33)
  13. Donaukinder * (5:18)
  14. Halt * (4:21)
  15. Roter Sand [Orchestral Version] * (4:07)
  16. Liese * (3:56)
  17. Rammlied [Trash-ter Piece Remix] * (6:19)
avatar van Ploppesteksel
Pussy vind ik, afgaande op het refrein, maar rommel..
Te bombastisch voor mij.

avatar van Von Helsing
You have a pussy, I have a dick
so what's the problem
let's do it quick

Geniaal. Toch?

15 jaar geleden zou ik pussy leuk vinden maar niet weet ik nog niet wat ik ermee aan moet

MarcoB schreef:

ik zeg niks.....

avatar van Von Helsing
De heren van Rammstein weten er anders wel raad mee.

VISIT-X - Amateur Webcam Community

(gaarne niet op het werk bekijken of waar kinderen bij zijn)

avatar van Von Helsing
Het nummer is kut met peren. Als dit een indicatie is hoe het album gaat klinken dan laat ik deze aan mij voorbij gaan.

avatar van snarf349
Porno-metal, ook een manier om je nieuwe plaat te promoten.

avatar van Mr T
Pussy is inderdaad niet bepaald een goed nummer. Heb ook Rammlied gehoord nu en dat is veel beter. Hoop gewoon dat pussy de amerika van dit album is, dan zit het verder wel goed.

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Pff, die video: the less said, the better. Tweede pff, Pussy: wat een onding. Hopelijk is dit de enige misser op dit album.

avatar van De-noir
Die nieuwe clip gaat wel vrij ver ja..

"Mein bratwurst in dein sauerkraut!", zegt genoeg..

avatar van Mr. Rock
Zowel Rammlied als Pussy vallen me zwaar tegen...

avatar van Thomzic
Lachwekkende vertoning van Rammstein. Dan wel weer benieuwd hoe ze die live gaan vertonen...

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Ik mag niet oordelen op basis van één lied (Pussy) die me absoluut niet bevalt, maar ze gaan moeten opletten - al merkbaar op vorige albums - om zichzelf niet te herhalen. Rammstein moet ook niet te ernstig zijn, ligt niet in hun aard, maar het moet toch nog op iets trekken, hé?

ik vindt hem wel tof. Heerlijk flauw.

Tekst klinkt op het eerste gehoor niet echt briljant. Maar toch heeft het wel wat. Het is een platvoers liedje, dus ook de tekst.
Alles gaat eigenlijk compleet over de top in de bombast.

Hoop wel dat de rest van het album iets minder van "dit" is.

Overigens wel een zeer vette riff in het refrein.

Joy
hoezo foute uitstraling

ben eigenlijk allang rammstein af sinds dat domme gebeuk van america maar men heeft altijd wel een nummer of 2 op de plaat die toch de moeite waard zijn

magoed, haal de scheurgitaar weg uit rammstein en je houdt een slappe dance-act over

zo mager is het tegenwoordig

avatar van hank2
Jezus, clip gaat inderdaad wel ver. Klaarkomen in je clip
Maar moest eigenlijk ook wel erg lachen op het begin. "I have dickuh" Het sarcasme druipt er van af.
Het is wel mooi dat er nu standaard wordt geroepen dat het niet kan, terwijl iedereen nu overal pornografie aantreft. Zo maken ze wel een punt.
Toch vind ik het gewoon triest omdat het daar niet om gaat, ze willen gewoon zo veel mogelijk promotie, dus geld.
En ga ik nog naar gelredome ook

avatar van Von Helsing
Rammstein was vroeger meesterlijk in dubbelzinnige teksten, maar je moest ten minste als luisteraar zelf de link leggen, maar nu is het allemaal wel erg plat geworden en is het uit met de pret wat Rammstein betreft.

Relax
Von Helsing schreef:
De heren van Rammstein weten er anders wel raad mee.

VISIT-X - Amateur Webcam Community

(gaarne niet op het werk bekijken of waar kinderen bij zijn)

Dat ze daar uiteindelijk seks hebben is toch nep hoop ik?

Relax schreef:

Dat ze daar uiteindelijk seks hebben is toch nep hoop ik?

De sex is wel echt maar de hoofden erop denk ik niet. Geen idee eigenlijk, zal mij verder ook bratwurst zijn.

Relax
Von Helsing schreef:

Ja ik bedoel idd dat de hoofden erop zijn bewerkt, want ze kijken gigantisch sarcastisch en met schaamte als je ze die acties zien doen.

Maarja, is inderdaad beetje doelloos allemaal.

Gedverdikke: pussy. aandachtsHOEREN! Smakeloos, sex sells..ik weet het ondertussen wel. Enfin, de KONINGEN DER SUBTILITEIT zijn terug. En we hebben nog maar net de nieuwste Muse gehoord. Wel, een band die ik nog even kan aanhoren, deze crap beluister ik natuurlijk gewoonweg niet.

avatar van Fake_world
hopende dat de rest goed klinkt, maar vrees ervoor... pussy is echt te dom voor woorden, het gaat om muziek, niet om controverse scheppen.
daar hebben we mr. Manson voor

BSound
Pussy is kut.

BSound
Wtf ik kijk nu de clip pas af.....Zou het echt zijn?

avatar van Fake_world
BSound schreef:
Pussy is kut.

indeed

BSound schreef:
Wtf ik kijk nu de clip pas af.....Zou het echt zijn?

Nee.

ElsenaarMetal
Nee doe mij dan maar Sonne of Engel, dit gaat nergens over.

ElsenaarMetal
kan iemand link van Rammlied sturen, kan hem op een of andere manier niet beluisteren via YT.