Rammstein - Liebe Ist für Alle Da (2009)

Duitsland
Rock / Metal
Label: Vagrant

1. Rammlied (5:19)
  2. Ich Tu Dir Weh (5:02)
  3. Waidmanns Heil (3:33)
  4. Haifisch (3:45)
  5. B******** (4:14)
  6. Frühling in Paris (4:45)
  7. Wiener Blut (3:52)
  8. Pussy (3:59)
  9. Liebe Ist Für Alle Da (3:28)
  10. Mehr (4:11)
  11. Roter Sand (3:59)
  12. Führe Mich * (4:33)
  13. Donaukinder * (5:18)
  14. Halt * (4:21)
  15. Roter Sand [Orchestral Version] * (4:07)
  16. Liese * (3:56)
  17. Rammlied [Trash-ter Piece Remix] * (6:19)
guess who
ik heb net pussy gehoord, lied valt wel mee, maar rammstein kan beter. trouwens wel jammer dat ze gedeeltelijk in engels zijngen, duits past veel beter bij hun muziek

rammlied is dan wel weer erg vet

avatar van Erikk
Niet best, als je zo aandacht moet vragen, stop er dan gewoon mee...

Erikk schreef:
Niet best, als je zo aandacht moet vragen, stop er dan gewoon mee...

ja denk ook dat dit aandacht vragen is ja als hun kaarten de eerste dag eigelijk al uitverkocht waren (zonder de hele dure mee te rekenen)
dit is gwn vermaak ^^ ik vind em wel grappig jammer van engels though ..

avatar van Ploppesteksel
Ik denk niet dat ze aandacht zoeken, eerder dat ze het zelf gewoon grappig vinden.

avatar van Phoebe318
Rammstein krijg zelf al genoeg aandacht, ik denk dat ze er gewoon een schepje bovenop wouden doen.

Vod Rammstein vooral irritant door het snauwende/marcherende karakter wat ze altijd hadden. Dat lijkt hier nu wel een beetje weg, of misschien is dat al jaren weg aan het gaan.
Anyway, die clip is redelijk grappig in al zijn platheid. Je kan het triest vinden, of te plat, maar neem t vooral niet te serieus. Dat doen hun ook niet. Wat wil je met zulke teksten, haha

Het album zal ik verder wel weer aan me voorbij laten gaan, niet echt mijn muziek waarschijnlijk

avatar van FreekHeining
Zo dás knap, 5 sterren al!
Ik vind Pussy echt een slecht lied, en de clip is 1x grappig maar verder ook maar triest. Ze hebben zoveeel mooiere en betere clips..
Rammlied klinkt wel aardig.
Hopelijk word t album nog wat. Ik ben er iig wel weer bij 6 december. Hopelijk spelen ze veel oud werk, en ben benieuwd om wat van Rosenrot live te horen een keer! Daar zitten toch wel een paar leuke nummers op.

avatar van nega
dope cover

avatar van aerogp1
Een nieuwe Rammstein?
Gewoon even downloaden, al is het maar om te gniffelen .

avatar van Mu_sic_bre_ker
ik vind pussy niet slecht ik denk dat ze gewoon met de tijd zijn meegegaan en daar is niks verkeerd mee

ElsenaarMetal
precies, Misschien dat het uiteindelijk (het resultaat) nog wel eens heel vet kan zijn.

avatar van VanDeGriend
stem verwijderd

avatar van Gommans
Ik denk dat Rammstein een beetje over is.
Net iets zu groB geworden....

ElsenaarMetal
ja dat gevoel heb ik ook een beetje.

avatar van djarend
Rammstein is niet over hoor, verkoop er nog wekelijks cd's van (ben zelf geen liefhebber, vind het wel grappig) en wilde even melden dat er voor de superfans een schitterende verassingsbox van uit komt, met jawel, 6 dildo's / vibrators erin die een afspiegeling zijn van de p** van de heren Rammstein, setje handboeijen en oh ja, de cd zit er ook nog bij voor liefhebbers kan ik van de week een afbeelding laten zien van die prachtige box Ik weet niet of er batterijen bij zitten

Joy
dus men richt zich op uitsluitend vrouwelijke fans en wat verdwaalde gaylords?

avatar van aerogp1
Joy schreef:
dus men richt zich op uitsluitend vrouwelijke fans en wat verdwaalde gaylords?

Klaarblijkelijk! Wel typisch, want ik zou Rammstein niet meteen inschalen als muziek-speciaal-voor-de-vrouw .
En de clip van dat nummer 'bitch' is ook al niet zo vrouw-vriendelijk.

Gommans schreef:
Ik denk dat Rammstein een beetje over is.
Net iets zu groB geworden....

Dat waren ze na Mutter al.

Eerste albums blijft toch het leukste, denk ik.

Joy
aerogp1 schreef:

En de clip van dat nummer 'bitch' is ook al niet zo vrouw-vriendelijk.

me neither

kheb zo het id dat geen manhond zit te wachten op ene box set met dildos

rammstein kent voornamelijk heterosexuele mannelijke fans (speculatie met de natte vinger) en daar maken ze het zelf naar

die zie ik niet massaal zon box aanschaffen

ach rammstein is allang een band die weinig boeiends meer uitbrengt, na mutter was het afgelopen

stoppen en in de pornoindustrie gaan werken

avatar van Musico Pinjo
De eerste twee platen erg vaak geluisterd, dit was zo anders dan andere bands.
Mutter was al een twijfelgevalletje, ongeveer de helft van de nummers dik in orde en de andere helft vulmateriaal.

Helaas zijn de laatste twee albums saai, de donkere humor die Rammstein gebruikt ken je al wel en komt een beetje uitgekauwd over. De ideeen die opkwamen zijn meer in de marketing dan in de muziek gestopt. Van dit album verwacht ik muzikaal gezien ook weinig, al zal het best weer een paar luisterbeurten leuk zijn.

Typisch gevalletje waarbij mainstream-succes behoorlijke afbreuk heeft gedaan aan het "concept" Rammstein.

avatar van djarend
Dat vinden jullie, nogmaals, het is helemaal mijn band niet, maar je moest eens weten hoeveel peperdure boxen ik van Völkerball heb verkocht, heeeel veeeel, allemaal die hard fans, die de humor van de komende box ook wel in zullen zien, is uiteraard gewoon voor de verzameling, ik kan je garanderen dat zo'n box in 2 jaar tijd het 3 dubbele waard wordt op ebay........en daar kopen mensen het soms ook voor, moeten ze verder zelf weten, zou ze zelf ook 2 jaar achter in magazijn kunnen houden, maar die praktijken gaan mij iets te ver Hier is de mooie "doos" te zien, alleeen nog ongeopend Zelfs op eigen site nog niet te vinden,
The Ultimate Rammstein Collection - Albums - rammstein.darkster.nl

avatar van freitzen
djarend schreef:
en oh ja, de cd zit er ook nog bij

tja, als we die kant op gaan...

avatar van VanDeGriend
Off topic berichten verwijderd en een paar berichten verplaatst naar Rammstein

avatar van space-ace
Ik heb zojuist de clip van Pussy gezien. Dit gaat me echt te ver. De muziek klinkt wel goed, maar mijn menig te commercieel maar ach... welke band doet dat niet maar in deze clip gaan ze veel te ver. Dit heeft niets meer muziek te maken.

avatar van ozwald
als Pussy de opmaat voor hele plaat is dan wordt dat met hele grote afstand het slechtste wat ze ooit uitgebracht hebben.

ook die special box set is natuurlijk ziek.

het zal allemaal wel weer ironisch bedoeld zijn, maar er zijn natuurlijk wel grenzen. Grenzen opzoeken kan ik wel waarderen maar er zonder enige gene mijlenver overheen gaan?... (sorry voor de woordspeling)

avatar van Sebashuis
Heb Rammstein een hele tijd rechts laten liggen. Reise Reise was het eerste wat ik van ze hoorde geweldig toen. Op de lange termijn begon ik het wat minder te vinden en ik heb er sinds Reise Reise eigenlijk totaal geen oor meer aan besteed. Totdat iemand mij vertelde dat ik "de nieuwe clip van Rammstein" eens moest zien.

Geweldig, Briljant! muzikaal niet bijster interessant maar het idee erachter doet het hem zoals ik van Rammstein gewend ben (Mein Teil, Man Gegen Man)

Ik ga hem zeker proberen!

ElsenaarMetal
Proberen ga ik inderdaad doen, maar of deze plaat de eer heeft een plekje in mijn muziekkast te krijgen... nee denk het niet.

avatar van Maximusic
Ik heb lang uitgekeken naar een nieuwe Rammstein en inmiddels zelfs weer vergeten dat ik er naar uitkeek. Maar nu is ie er dan bijna!
Ik heb net Pussy beluisterd (en gezien)
Zeker niet een van hun beste nummers maar luisterd wel goed weg. Ik wil wel eerst de rest van de nummers horen of er nog wat moois tussen zit voor ik deze aanschaf. Ik denk eerlijk gezegt dat dit zeker niet een van de betere is, zoals meestal met eerste singles.

En of ze te ver gaan? Achja daar is het toch Rammstein voor?
Het zou ook wat zijn als ze steeds braver werden zoals de Peppers (verder niks mis met de huidige Peppers)

avatar van Killeraapje
Pussy heb ik op You Tube gezien en beluisterd en ik vind het allemaal nogal geforceerd en heeft niet dat leuke/geniale wat de vorige drie albums wel hadden. Het nummer klinkt erg overgeproduceerd en de zanger is moeilijker te verstaan dan normaal. Dit vind ik een groot minpunt omdat ik juist de teksten en de nadrukkelijke aanwezigheid van zanger een van de sterkste punten van Rammstein vind. Desondanks ben ik erg benieuwd naar het album en hoop daar een betere Pussy aan te treffen dan op You Tube.

avatar van lennon
ElsenaarMetal schreef:

Vind het knap van mensen dat ze een heel album op 1 of 2 nummers kunnen beoordelen voor ie uberhaupt in de schappen ligt.