Lil' Wayne - Rebirth (2010)

Hip-Hop / Rock

10. One Way Trip (4:39)

met Kevin Rudolf

11. Knockout (4:09)

met Nicki Minaj

12. The Price Is Wrong (3:28)
  13. Die for You * (5:08)
  14. I'm So over You * (2:58)

avatar van Game
De releasedatum is nu teruggezet naar juni. Terwijl het album al een maand is gelekt! ...

Wat een management

avatar van Silky & Smooth
Misschien komt ie wel met volledig nieuw album, het zou niet de eerste keer bij hem zijn

P-DawG
Misschien is hij wel tot inkeer gekomen dat dit zelfs voor zijn doen te wack was om uit te brengen.

Rene1979
Ook ik geef dit een 1 wat een slechte cd.

X-man
Haha, lang leve het optimisme!

De tracks Ground Zero, Drop The World en Paradice vind ik in positieve zin eruit springen, en maken het dat ik niet lager kom dan een 2. Maar erg goed is dit niet nee. Snappen jullie nu wat ik bedoelde met 'tussen het wal en het schip'?

avatar van NL_RAPPIN
Als er idd andere tracks op zullen gaan staan, zal dit dan als dubbel disc erbij worden gedaan?

t-h-y-$
waarom zou dat?

het album is nog niet officieel uitgebracht,, dus als ze willen hebben ze nog alle kans en tijd om de tracklist te veranderen

avatar van NL_RAPPIN
500 mensen hebben dit album al orgineel geleverd gekregen door een fout van Amazon maar het was gewoon een vraag.

On fire....Cool

avatar van Koert
Ja die 80's intro van On Fire is erg lekker, maar daar houdt het ook mee op. Vind de rest van het album maar een beetje laffe rock/slappe hip-hop. Heb ook een bonustrack met Madonna?

avatar van NL_RAPPIN
Hij komt gewoon 2 feb uit. Bron.

Hoezee!

avatar van jizumusic
ik denk dat er veel meer in had gezeten als ik naar de tracks luister krijg ik het gevoel dat ze veel te overhaast zijn gemaakt... het idee van rock&rap is al eerder vrij succesvol gedaan (hollywood undead) maar bij rebirth klinkt het allemaal uit de computer en de autotune word ook weer vrolijk gebruikt! paar goede nummer maar daar blijft het ook bij!! had zowiezo meer ingezeten

X-man
Wat is zijn stem trouwens veranderd door de jaren heen. Waar hij vroeger nog erg goed verstaanbaar was, lijkt het dat hij tegenwoordig alles 'inzingt' met een grote slok hoestsiroop op.

avatar van Silky & Smooth
Het enige goede aan zijn stem is dat ie uniek is. Je herkent hem meteen. Maar de stem van een paar jaar geleden (die van de periode van Tha Carter I t/m III) vind ik zijn stem het 'mooiste'. Daarvoor was hij te eentonig en nu rot zijn stem langzaam weg...

Silky & Smooth schreef:

Ja precies, helemaal eens. Op Tha Carter II was hij op zijn top, qua stem. Ook qua album trouwens.

Hoe kan een stem zo verslechteren? Wat voor oorzaak zit daar achter? Daar ben ik echt benieuwd naar, want hij is nog best jong, en een normaal persoon van die leeftijd heeft niet zo'n stem. Roken? Hoestsiroop verslaving?

avatar van Silky & Smooth
Ik heb zijn docu gezien. Hij zei zelf dat hij bijvoorbeeld geen alcohol drinkt en geen harddrugs als coke en heroine gebruikt. Alleen wiet en hoestsiroop. Maar als je de docu hebt gezien doet ie dat ook non stop. In elk beeld is hij te zien met een joint en een beker hoestsiroop. Zijn manager kan ook niet te lang bij hem in de buurt zijn zei hij. Hij veranderd helemaal door die troep. Dus ik denk dat de combinatie van die twee het wel moet zijn. Dacht alleen dat hoestsiroop goed voor je keel zou zijn ...

avatar van Kill_illuminati
Ik denk dat het na z'n gevangenis bezoek z'n stem niet veel beter wordt.

P-DawG
Misschien ontdek je nu wel wat vrouwelijks in z'n stem.

avatar van NL_RAPPIN
Een member van Young Money ''Short Dawg'' heeft gezegt dat hij sinds de AMW tour gestopt is met het drinken ervan.

Kill_illuminati schreef:
Ik denk dat het na z'n gevangenis bezoek z'n stem niet veel beter wordt.

Die misplaatste grap had ik gisteren ook al getypt, en toch maar niet geplaatst.

Ik denk niet dat de crimineeltjes zo'n Lil Wayne kunnen waarderen, dus hij zal wel hard aangepakt worden.

NL_RAPPIN schreef:

Als je hem toevallig spreekt, zeg dan dat ik hartstikke trots op hem ben.

P-DawG schreef:

Als je hem toevallig spreekt, zeg dan dat ik hartstikke trots op hem ben.

Zal ik doen.

avatar van Kill_illuminati
Er staan een aantal vette producties maar daar is dan ook alles mee gezegt. Ik had liever KanYe of T-Pain gehad. Lil Wayne's stem is afschruwelijk met Ground Zero als dieptepunt. Maar dit zal weer een instant hit worden. Haters zal het woord van het jaar worden.

Edit: Het is zo overduidelijk dat de drums van Da Da Da uit een drumcomputer komen.

Daily Operator
NL_RAPPIN schreef:

Zal ik doen.

Rij hem over met Kempi zijn Vespa dan voor mij?

RedLightCityBoy
Heeft iemand een lijstje met de producers voor me?

RedLightCityBoy schreef:
Heeft iemand een lijstje met de producers voor me?

Zie wikipedia.

avatar van MJ_DA_MAN
RedLightCityBoy bedoelt per track.

Maxmus
lil wayne zal echt verbannen moeten worden van de '' muziek '' als hij dat maakt.
Als clown geef ik hem een 5.

elrayo
Dit is niet clownmeter.nl, toch?