Satriani/vai schreef:
Voor zover ik weet heeft Genesis geen Dvd's met Peter Gabriel. Wat ook niet verwonderlijk is, want dat is allemaal begin zeventiger jaren
Nou dan volg je het Genesis gebeuren toch niet echt goed. Er zijn sowieso wat semi-legale DVD-tjes in omloop die je bij uitverkoop winkels wel eens ziet liggen, maar de echte video pareltjes zitten in de officiële Genesis boxset 1970-1975 en ook wat in enkele latere boxsets (live en de moviebox).
Elk album in de 1970-1975 set bestaat uit een SACD en een DVD waar de audio ook op alle DVD schijfjes staat met interviews plus enkele leuke concert beeldopnames. Ga sowieso maar op zoek naar België 1972, Bataclan 1973 en de Shepperton Studio's opname, ook in de Live Boxset en de Movie Boxset. Ik weet niet uit mijn hoofd welke beeldopnames precies waar staan maar ze zijn er en dus ook officieel uitgebracht.
Bij deze Nursery Cryme zijn de beeldopnames gemaakt in België in 1972 wel het meest bekend.
Geweldige plaat natuurlijk deze waar Tony Banks heerlijk aan de slag gaat met de mellotron.