Eels - Tomorrow Morning (2010)

Label: Vagrant

1. In Gratitude for This Magnificent Day (1:25)
  2. I'm a Hummingbird (3:14)
  3. The Morning (2:17)
  4. Baby Loves Me (3:27)
  5. Spectacular Girl (3:15)
  6. What I Have to Offer (2:55)
  7. This Is Where It Gets Good (6:18)
  8. After the Earthquake (1:39)
  9. Oh So Lovely (4:17)
  10. The Man (3:51)
  11. Looking Up (2:57)
  12. That's Not Her Way (3:48)
  13. I Like the Way This Is Going (2:35)
  14. Mystery of Life (4:22)
  15. And Now the Tomorrow Morning Bonus EP * (0:15)
  16. Swimming Lesson * (2:54)
  17. St. Elizabeth Story * (2:30)
  18. Let's Ruin Julie's Birthday * (3:16)
  19. For You * (2:43)
avatar van vigil
huh, alweer een nieuwe Eels?!?

avatar van Facedown
Blijkbaar zijn Hombre Lobo, End Times en deze een trilogie. Daarom volgen de releases zich wel heel snel op.

Dit album is dan wel weer met de volledige band opgenomen ipv solo op End Times.

avatar van coldwarkids
Die man heeft ook geen rust in z'n kont he

Ben benieuwd! Laat maar komen!

avatar van Rhythm & Poetry
coldwarkids schreef:
Die man heeft ook geen rust in z'n kont he

Ja, je zou maar eens werken voor je geld.

the x
soo, dat is wel erg snel. Als die net zo goed is als end times, kan ik niet wachten

avatar van coldwarkids
Rhythm & Poetry schreef:

Ja, je zou maar eens werken voor je geld.

Haha ja inderdaad poeh poeh.
Dat die man nog zoveel inspiratie heeft tot nummers schrijven. Ik heb wel inspiratie maar kan niet 3 albums zo snel achter elkaar schrijven

avatar van VictorJan
Prachtige hoes! Ben benieuwd.

avatar van Leeds
VictorJan schreef:
Prachtige hoes! Ben benieuwd.

Zeer zeker een prachtige hoes. Een niet te missen detail. Zeer benieuwd naar deze.

TvO
Aan de hand van de tracktitels krijg ik de indruk dat deze cd een stuk positiever is gestemd dan End Times. E lijkt zo z'n ups en downs te hebben?

avatar van Muffinman
Ben zeer benieuwd, de titels zien er leuk uit

avatar van AOVV
Hier kijk ik erg naar uit! 'Hombre Lobo' vond ik een erg degelijk album, niet speciaal, maar met name 'End Times' is waarlijk een genot voor het oor. Weet iemand of dit album in het verlengde ligt van 'End Times', wordt er teruggegraaid naar ouder werk of slaat E weer een nieuwe richting in?

avatar van lazarrus
AOVV schreef:

Ik meen dat End Times opgenomen is door E alleen, in zijn kelder en met een ouderwetse recorder.
Voor zijn nieuwe plaat Tomorrow Morning grijpt hij terug naar de volledige band, wat ik zeker niet betreur. End Times vond ik net iets te eentonig en depri.

avatar van AOVV
Dankjewel voor de info, lazarrus

avatar van Lost
Heeft E wat teveel red buls gedronken... Niet getreurd voor Eels maak ik altijd wat tijd vrij... Zou wat meer electronica in gebruikt worden...

avatar van Thomzic
Kom maar op!

avatar van MusicFreak
Alweer een nieuwe plat
End Times vond ik erg goed, dus ben benieuwd naar deze

avatar van VictorJan
Er is al een nummer gratis te downloaden

avatar van barrett
Dit lijken wel veel releases maar vroeger in de vroege jaren 70 was dit was vroeger schering en inslag als je bijvoorbeeld kijkt naar Frank Zappa en co...

avatar van Ducoz
Als de tijdsduur van de nummers al bekend is, moet hij dus ook binnen kort lekken, want dan is hij al af..

Niet dat ik m download Zo'n mooie hoes heb ik liever in mn kast er bij!

avatar van Lennonlover
Nog een nieuwe Eels? no prob, laat maar komen. De twee vorigen waren van degelijk tot hoog niveau. Deze mag er ook bij. Ben blij dat er nog hard werkende artiesten zijn. Anderen brengen verdomme amper om de 3-4 jaar een album uit.

avatar van oceanvolta
Spectacular Girl is nu te beluisteren op de website van Eels, eelstheband.com.
Klinkt in ieder geval alvast weer erg lekker.

Spectacular Girl is een nummer dat me weer doet denken aan hun hoogtij ten tijde van Beautiful Freaks. Love it!

avatar van djarend
Ik heb de plaat helemaal gehoord, 1 x en daarna mag het niet meer maar hij klonk erg ok. In het verlengde van End Times maar dan meer met keyboards e.d. en minder akoestische gitaar. Ik denk een prima cd voor de Eels liefhebbers. Geef er nog geen ordeel over omdat 1x niet genoeg is om echt te oordelen.

avatar van EMMAdEUS
Ik heb Spectacular Girl en Looking up al gehoord, en die nummers spreken me al zeker aan.
Ik hoop dat ze op Pukkelpop meer nieuwe nummers gaan spelen want ik kijk echt uit naar deze cd!

Dat het maar snel 24 augustus is zodat ik hem kan kopen!

Eels – “Baby Loves Me” (Stereogum Premiere) - Stereogum

Hier is nog een nummer te beluisteren. Klinkt weer heel leuk moet ik zeggen.

avatar van Raoul
Dat laatste nummer, 'my baby loves me', doet me op één of andere manier denken aan McHonky, misschien het gebruik van samples en het minimalistische keyboard-gebruik... Klinkt leuk, maar ben eerlijk gezegd nog niet zeker of dit album beter wordt dan het heerlijke 'End Times'.

avatar van Chameleon Day
En als toetje krijgen we weer een Eels? Ik raak overvoerd!

(verwijderd)
Hmm krijg net een mailtje dat mijn bestelde vinylversie binnen is, balen dat ik net een weekend weg ben :S dan maar snel ophalen na t weekend! Snap alleen niks van het nu al binnen zijn..

Ik zag hem net al liggen in de Plato. Dus volgens mij klopt die releasedatum toch niet helemaal.