Eminem - Recovery (2010)

Label: Aftermath (II)

1. Cold Wind Blows (5:03)
  2. Talkin' 2 Myself (5:00)

met Kobe

3. On Fire (3:33)
  4. Won't Back Down (4:26)

met P!nk

5. W.T.P. (3:58)
  6. Going Through Changes (4:59)
  7. Not Afraid (4:10)
  8. Seduction (4:35)
  9. No Love (5:00)

met Lil' Wayne

10. Space Bound (4:38)
  11. Cinderella Man (4:39)
  12. 25 to Life (4:01)
  13. So Bad (5:25)
  14. Almost Famous (4:52)
  15. Love the Way You Lie (4:23)

met Rihanna

16. You're Never Over (5:05)
  17. Untitled (3:14)
  18. Ridaz * (5:00)
  19. Session One * (4:28)

met Slaughterhouse

avatar van niels94
Dat klopt, was niet officieel bevestigd dacht ik maar wel een erg hardnekkig gerucht. Lijkt niets waar te zijn dus.

Bigup2
Ja, er komt een re-release rond kerst van Recovery met 7 bijgevoegde tracks.
Net als Relapse met Refill.

avatar van UmindC
Rond de kerst, dat lijkt mij sterk.

Bigup2
Ja, en het gaat Revival heten.

avatar van UmindC
Bron? Het lijkt me namelijk erg sterk dat er rond de kerst nog een re-release komt.

avatar van MJ_DA_MAN
Niet te snel naar Bigup2 luisteren; alleen fan-site's (niet objectief dus) melden het (al een maand), en ook nog eens dat het geruchten zijn volgens hun. Bigup2, geen haat naar jou, maar je moet niet zo snel alles geloven als je iets leest.

avatar van UmindC
Er komt geen re-release dus, voorlopig nog niet in ieder geval. Ik zit er ook niet bepaald op te wachten.

avatar van Booyo
Zit er ook zeker niet te wachten, wel weer even genoeg Eminem. Recovery is opzich een prima album, maar niet meer dan dat. Enkele zeer sterke nummers (On Fire, Seduction, Going Through Changes, 25 to Life, Almost Famous) en de bekende hitjes die inmiddels licht beginnen te vervelen. De rest is vrij matig tot slecht helaas.. En de lengte van 77 minuten is mij ook veels te lang! Had makkelijk ingekort kunnen worden tot 10 a 12 tracks. Indien ze de juiste er uit had gegooid zou mijn beoordeling een stuk hoger zijn.

avatar van UmindC
Dat laatste heb ik heel vaak met dit soort artiesten.

avatar van jordkaka
1,0
1 ster voor Not Afraid, zwak album, had hier meer van verwacht destijds.

Hier en op wat andere plekken wat Bigup2-berichten en reacties weggehaald.

Goed album met wat mindere nummers vandaar 4*

Cinderella Man en Talkin 2 Myself vind ik o.a. minder

avatar van UmindC
Talkin 2 Myself, 1 van de beste imo.

avatar van Hurrdurr
Vind daar de flow echt verschrikkelijk, zeker in het eerste couplet.

avatar van niels94
Ik vind Talkin' 2 Myself maar zozo, Cinderella Man daarentegen vind ik dan weer super, samen met 25 To Life (wat ik nog steeds gewoon een erg sterk nummer vind) duidelijk mijn favoriet van dit album. Geweldig, die beat met dat gitaartje ook. Lang niet meer gehoord terwijl ik toch de CD heb... misschien maar weer eens opzetten, vond het toch een redelijk vermakelijk album.

avatar van Hurrdurr
Met Cinderella Man ben ik het dan nog wel eens, 25 To Life vind ik echt zwaar niks. Concept is nogal afgezaagd en (onder ander) beter uitgevoerd door Joe Budden op Cut You Lose. De gitaar klinkt in mijn ogen nogal goedkoop.

Heb hem zelf laatst nog één keer opgezet, als ritueel afscheid van dit album. Eminem laat duidelijk zien dat hij "het" nog kan op meerdere tracks, maar door de matige beats en saaie teksten ondermijnt hij zichzelf enorm. Op goede Beats doet hij prima (So Bad, On Fire, mijn guilty pleasure Cinderella Man en de twee bonus tracks) maar bij de mainstream beats lijkt hij alleen naar de bas te luisteren, op die punten te rijmen en voor de rest als een tank over de melodie te walsen. Hij is nergens melodieus of lijkt de beat bij de onderwerpen te passen.

Jammer.

Hurrdurr schreef:

Jammer.

Mja, het concept van hip-hop als vrouw is inderdaad vaker gebruikt maar ik vind ik de lyrics van dat nummer sterk, bovendien vind ik er toch wel een andere lading aanzitten dan bij Slaughterhouse, zeker omdat hij gebruik maakt van zo'n wending op het einde, je denkt dat het over Kim ofzo gaat aan het begin. Die gitaar maakt Cinderella Man juist af voor mij.

Heb het album nog maar eens opgezet... Zit bij het eerste nummer en die is meteen al minder dan ik me herinnerde (lang geleden dat ik hem heb opgezet). Ik vermoed ineens dat mijn cijfer wel eens zou kunnen gaan zakken...

Ben een tijdje helemaal wild geweest van dit album, ik zat toen nog niet op MusicMeter en kende erg weinige andere (veel betere) hip-hop. Ken dus al die liedjes nu zowat uit mijn hoofd, dat is toch weer grappig

Ben het trouwens met je eens over de bedroevende kwaliteit van veel van de beats, lyrics vind ik wel redelijk eigenlijk (behalve op die flauwe nummers over 'liefde', hoewel ik Space Bound dan weer best aardig vind), maar hij probeert inderdaad geforceerd te flowen. Ga hem in elk geval naar 3* doen. Verder staan er gewoon een paar slechte nummers op (W.T.P., Won't Back Down, Love The Way You Lie, Not Afraid, No Love en You're Never Over... eigenlijk erg veel als ik het zo bekijk). Er staan dan ook wel weer wat nummers op die ik best goed vind (Going Through Changes, Cinderella Man, So Bad, 25 To Life en de bonustracks).

avatar van MAS
MAS
Hier is de originele versie van Love The Way You Lie.

avatar van UmindC
Een stuk beter, maar dat was natuurlijk nooit een hit geworden.

avatar van pqt
pqt
Dat is toch part 2?

avatar van René.
pqt schreef:
Dat is toch part 2?
Ja.

avatar van UmindC
Nee, hier doet Rihanna niet op mee toch?
Ik ken part 2 verder helemaal niet hoor.

avatar van Robbie Keane
MAS schreef:
Hier is de originele versie van Love The Way You Lie.

Verrek!
Dat is die meid die ook zo'n goed refrein afleverde op Where'd You Go van Fort Minor !

avatar van UmindC
Zij zit toch ook in I Need A Doctor?

avatar van Game
Robbie Keane schreef:
Verrek!

Fout. Die meid op Where'd You Go is Holly Brook.

En dat is niet de originele versie volgens mij. Het is gewoon het couplet van Em op Rihanna's Love The Way You Lie Part II geremixed met Skylar Grey.

avatar van Robbie Keane
Game schreef:

Fout. Die meid op Where'd You Go is Holly Brook.

Skylar Grey - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org naamsverandering NIGGU

avatar van Hurrdurr
Dat is dus wel de originele versie, die Rihanna later opgekocht heeft toen ze het hoorde en op Recovery terecht kwam. Dit was gewoon een demo, die nooit een "echt" nummer is geworden.

avatar van Game
Ik geef mijn fouten toe, heren

avatar van René.
Space Bounds wordt de volgende single.

avatar van MB23
Niks mis met dat nummer vind ik. Velen malen beter dan Love The Way You Lie.