Evanescence - Fallen (2003)

Label: Wind-up

1. Going Under (3:34)
  2. Bring Me to Life (3:57)

met Paul McCoy

3. Everybody's Fool (3:15)
  4. My Immortal (4:26)
  5. Haunted (3:06)
  6. Tourniquet (4:38)
  7. Imaginary (4:17)
  8. Taking over Me (3:49)
  9. Hello (3:40)
  10. My Last Breath (4:07)
  11. Whisper (5:27)
  12. My Immortal [Band Version] * (4:35)
  13. Farther Away * (3:58)
Ik ken al 3 liedjes en die zijn wel koewl!

Wat doet een zangeres met zo'n stem bij zo'n band? Beetje jammer. 2* voor de moeite.

avatar van Kos
Kos
Typisch zo'n hype waar ik niks van begrijp

Gebeurt me redelijk vaak trouwens.

avatar van Chainsaw
Hoewel een paar nummers (waaronder Bring Me To Life en My Immortal) wel erg goed zijn, vind ik dat sommige van de andere nummers weer wat tegenvallen...

Prima album met Hello als mooi hoogtepunt.

Geweldig album, al hou ik meestal niet van zulke muziek.
Mooie nummers zoals My Immortal, My last breath en Hello: kippenvel !

Dionysos
Pfff, stop een leuk zangeresje in een uitgekauwde formule en iedereen trapt er weer met open ogen in hoor.

Maar ja, gelukkig hoef ik er niet naar te luisteren .

Ken maar 2 nummers,en zo slecht zijn die toch niet?

moviefreak#1
Dionysos schreef:

Maar ja, gelukkig hoef ik er niet naar te luisteren .

Ja zou je ook kunnen zeggen van de meeste dance-liedjes van het moment met als dieptepunt op dit moment de verkrachting van het Jefferson Airplane nummer Somebody to Love. Stop een "mooie" dame in een clip , zoek een oud nummer en gooi er een bass bij en jawel hoor, deze week binnengekomen in de top40. Dat is stukken erger als een mooie zangeres in deze band die hun eigen nummers schrijven. Zo ik maak me weer ff populair hier

Dionysos
moviefreak#1 schreef:

Hmm ja, eigen nummers of niet, kutmuziek blijft kutmuziek heh .

moviefreak#1
Dionysos schreef:

Hmm ja, eigen nummers of niet, kutmuziek blijft kutmuziek heh .

Iedereen z'n voorkeuren

echt een goeie cd! heerlijke muziek! die zangeres heeft echt een goede stem!

fed dom liedje

avatar van Daan
Julia schreef:
fed dom liedje
Wat is fed!?!

Weet je dat niet!? Voor lul man!

avatar van Daan
Ik ben geen Surinamer weet je.

101
Zeer goed album

avatar van John Doe
moviefreak#1 schreef:

Met moviefreak#1 als naam moet je wat beter je best doen om populair te worden Trouwens, er zit zelfs een anti-commercie thema (dat reclame bedriegt etc.) in de clip Everybody's Fool

ForzaRob
ik moet wel toegeven dan mevr. amy lee live niet zo zuiver klinkt maar, maar op de cd is dat niet te horen gelukkig

slaemperayreon
ik vnd di echt te commercieel, zo van: gothic is in en jij bent een vrouw en zij spelen gitaar, dus speel makkelijke nummerrs, dan krijgen wij veel geld. WAARDELOOS!

avatar van Marki_san
zij zijn nep- gothik, maar wel leuk

Het kan mij niet zo boeien, maar ik geef het toe: de ballad Immortal vind ik dan weer wel erg mooi (cliché-nummer ik weet het, maar toch ).

avatar van twin
Dit album is uitstekend geproduceerd en commercieel opgezet, er staan best aardige nummers op, maar alle nummers lijken op elkaar, het is een beetje soft gothic

Ik vind Evanescence wel leuk. Om te zien op MTV. Als ik ergens anders mee bezig ben. Ik heb me nooit kunnen zetten tot het kopen van een CD van ze.

supermooi album, everybody's fool blijft toch het beste nummer! 3,5 sterren

slaemperayreon
o god, ik werd lijkwit toen ik las dat een van de vroegere gitaristen van Cold hierin zat. ik besloot toen dit album maar nog een keer bij mijn vriend te luisteren en ik zakte in de grond van ellende. die man kan zoveel beter, maar wat hij hier laat horen is ronduit waardeloos. zucht, wat heb ik soms toch een hekel aan de commercie.

Best wel een goed album!

3,0**

avatar van Eddie
Marki_san schreef:

zij zijn nep- gothik, maar wel leuk

Leg mij dan eens uit wat echte Gothic is. Dit is namelijk meer gothic dan wat tegenwoordig voor Gothic door moet gaan, Echte Gothic bands zijn Bauhaus, Sisters of Mercy, Lacrimosa en the Cure. en niet Epica of After Forever.

Ik ben wel met je eens dat het een erg leuke CD is vandaar dat ik hem ook 3.5* geef.

Zeer goed album, super gewoon, maar euh, Evanescence is geen Gothicband hoor, maar een Christelijke rockgoep.

Stomme band.
Maar ik moet zeggen dat ik veel nummers toch wel mooi heb gevonden en sommige kan ik nu ook nog wel waarderen (als ik niet denk aan de band zelf en de overgrote doelgroep, enzeu..).
En ook omdat ik Amy Lee af en toe nog best vind kunnen zingen live,

2,5*.
Vooruit.