Radiohead - The King of Limbs (2011)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Bloom (5:15)
  2. Morning Mr. Magpie (4:41)
  3. Little by Little (4:27)
  4. Feral (3:13)
  5. Lotus Flower (5:00)
  6. Codex (4:47)
  7. Give Up the Ghost (4:50)
  8. Separator (5:20)
avatar van niels94
Ik dacht altijd dat het 'geduld is een schone zaak' was. Zou Radiohead hier een boodschap mee uit willen dragen...?

En dan dat 'nietwaar?' op het einde... Dit gaat duidelijk een album worden dat tot nadenken stemt.

avatar van Teunnis
Eveningguard schreef:
Deugd lijkt me vreselijk emotioneel nummer.

Vooral de komma die er nog achter staat is interessant. Ben benieuwd wat voor betekenis die heeft.

avatar van Glurp
Ik ben benieuwd of deze nieuwe van Radiohead de Last.fm charts weer zo zal overdonderen net als In Rainbows deed http://gd.is/FMX3

avatar van niels94
Het mooie is dat je ook meteen een soort Radiohead revival ziet, ineens worden de OK Computer tracks ook weer aangehaald

Marko
Maar die nieuwspapieren versie ligt over een paar maandjes dus ook gewoon in de winkel?
Ik ga 'm nu gewoon lekker op mp3 bestellen, schitterend hoe deze gasten het in deze digitale tijden toch voor elkaar krijgen om heel de wereld gelijktijdig van een nieuw album te voorzien.
Hopen maar dat er lekker veel experiment op deze plaat staat deze keer, In Rainbows was een fijne plaat maar ook wel een beetje een stijloefening. Daar gaan ze meerdere jaren na elkaar niet
mee weg komen.

Toch waren ze niet de eersten.

De Klever
Nieuw album Radiohead?! dit is wel heel verrassend nieuws. En dat ook nog eens binnen 5 dagen... haha. Dat wordt weer Radiohead dat de klok gaat slaan de komende tijd. En dan ook nog the Strokes binnenkort! Moet zeggen dat ik zeer, maar dan ook zeer benieuwd ben naar het nieuwe werk!

avatar van jacobz
Deze week? Ik word paranoid android

avatar van lovegun
lowieke schreef:

Excuus, ik bedoelde het niet zo van 'maar dat is heel normaal heur!'. Ik heb zelf de release van in Rainbows niet echt zo beleefd eigenlijk. Was nog wat jongen en niet heel erg geinteresseerd in Radiohead.

Maar nu ga ik het heel bewust meemaken, hehe.

haha, dit word ook mijn eerste bewuste radioheadalbum release
maar het is gelijk ook zeau overvallend :'o

avatar van frankieman
Zijn er hier al mensen die de plaat hebben besteld? Zo ja, een vraag: kregen jullie meteen of binnen enkele uren een soort van bevestiging of iets dergelijks?
Ik heb namelijk vanmiddag meteen een besteling geplaats maar nadat ik alle gegevens had ingevuld en op accept klikte kwam ik zonder enig bericht weer op de pagina waar je een versie moest kiezen. Ik heb ook nog steeds geen mail of zo ontvangen. Is dat normaal of is er iets misgegaan?

avatar van Eveningguard
Ik mag hem niet kopen van ouders.

frankieman schreef:

ik heb 'm ook net besteld, heb alleen een bevestiging gehad van paypal. Ik kan wel gewoon inloggen op http://www.thekingoflimbs.c...

avatar van DirkM
Ik heb ook nog niks ontvangen frankieman, maar daar maak ik me niet zo'n zorgen om. Gewoon inloggen zaterdag en dan komt het helemaal goed. Sluit alleen niet uit dat de site er de hele zaterdag uit ligt..

avatar van lovegun
Oowja, nu moet ik alleen nog vrij nemen zaterdag

DirkM schreef:

Tja, ik wilde het alleen even checken, zeker omdat er ook niets bij order tracker staat. Maar het zal inderdaad allemaal best goed komen.

Ben wel echt enorm hyped sinds ik vanmiddag het nieuws zag.

avatar van KampF
WAT GAAN WE NOU BELEVEN!

avatar van Eveningguard
Kom je ook mee feesten KampF?

avatar van KampF
Zeker

Ben alleen nog aan het uitzoeken wat er zo speciaal is aan "newspaper album" als mp3 vorm.
*edit* gevonden: http://www.thekingoflimbs.com/DIEUR.htm

"625 tiny pieces of artwork and a full-colour piece of oxo-degradeable plastic to hold it all together."

Dit zal me benieuwen!

tuktak
Helaas is 'Schone' nog niet gelekt

avatar van SilverGun
Mooi dat bij de release van een nieuwe Radiohead alle regels even overboord worden gegooid. Die tracklist ook

avatar van rsca800
Ik heb wel een bevestigingsmail gehad direct na mijn bestelling (ik heb de newspaper editie besteld en betaald met visa..)

De Klever
Leuk en aardig al die prullaria. Maar doe mij maar gewoon de muziek. Hoef al die zooi er niet bij. 625 artwork pieces... jezus! Radiohead heeft daar wel een handje van. Aan de andere kant is 36 euro niet al te duur voor zowel de cd, het vinyl en een download. Misschien zelfs wel spotgoedkoop...

avatar van bloempje24
Het domein kingoflimbs.com is opgezet op 10-12-14.
Door dit in binaire cijfers te zetten en slash achter www.thekingoflimbs.com te zetten, krijg je de complete tracklist

rsca800 schreef:

Oh, dat maakt het verhaal wel weer wat anders. Moet ik toch nog even gaan kijken hoe het zit.

bloempje24 schreef:
Het domein kingoflimbs.com is opgezet op 10-12-14.

Ik zou zeggen geef dat adres eens dan . Ik ben niet zo'n wiskundige held.

avatar van SilverGun
bloempje24 schreef:
Het domein kingoflimbs.com is opgezet op 10-12-14.

En ik het nog proberen ook

avatar van jellecomicgek72
Het is toch: Geduld is een schone zaak?

Rizz
Zo ken ik hem ook, maar beiden goed volgens mij

avatar van niels94
Klopt, wij vermoeden dat Radiohead daar iets mee bedoelt. Een geheime boodschap.

Christoph
Hier ook besteld (met Mastercard) en heb een bevestigingsmail gekregen.
Kan niet meer wachten. Was een typische grijze maandag, maar deze heeft m'n dag toch echt goed gemaakt.

avatar van niels94
Kun je het alleen van Radiohead.com bestellen? Komen er dan niet veel verzendkosten bij?