Radiohead - The King of Limbs (2011)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Bloom (5:15)
  2. Morning Mr. Magpie (4:41)
  3. Little by Little (4:27)
  4. Feral (3:13)
  5. Lotus Flower (5:00)
  6. Codex (4:47)
  7. Give Up the Ghost (4:50)
  8. Separator (5:20)
Christoph
Enkel van Radiohead.com ja. Verzendkosten zitten in de weergegeven prijs ('Shipping is included in the prices shown' staat op hun site).

De Klever
Er kan alleen betaald worden met een creditcard. Gadverdamme zeg.

avatar van niels94
Ook met paypal. Zit te twijfelen of ik het zou doen: 36 euro voor 1 CD...

Vinyl is fijn, kan er alleen niet veel mee. We hebben wel een platenspeler, van me vader, die staat op de logeerkamer, daar draai ik toch geen muziek. Ja, ik kan ze ophangen, maar om daar nou zoveel extra geld voor neer te leggen...

Voor de mp3's doe ik het ook niet, die download ik zo wel. En 650 plaatjes hoort ook niet echt bij mijn eerste levensbehoefte. Voor 36 euro kan ik heel wat CD's halen bij CdWow.

Nouhou

avatar van Snoeperd
Ik wacht wel tot de fysieke release en tussen mij en Radiohead klikt het niet altijd ( Amnesiac, HttT ) maar als het van dezelfde kwaliteit is als de vorige koop ik hem zeker. Eerst maar 'ns rustig beluisteren. ( Nou ja, rustig, kei veel ) kan niet wachten.

De Klever
Paypal vraagt om een koppeling met een creditcard.. Ik snap er geen hol van.

De Klever
Alleen de download kost maar 7 euro trouwens he. Dat heb ik zeker wel voor Radiohead over.

Iemand al de Japanse site gezien? RADIOHEAD - thekingoflimbs.jp
Daar kan je zien dat het 8 tracks zijn.

avatar van niels94
Hoe kom jij bij een Japanse site?

Snoeperd schreef:
Ik wacht wel tot de fysieke release

Daar gaat het mij nu om.

Ik heb geen creditcard. Voor paypal moet je een account aanmaken, koppelen aan een rekening (het is een redelijk gedoe) en dan kun je zonder creditcard er zomaar mee betalen.

avatar van Arrie
Paypal is redelijk eenvoudig hoor.

Ik denk dat ik hem gewoon ga pre-orderen, met al het artwork lijkt het me sowieso een mooie release om te hebben.

niels94 schreef:
Hoe kom jij bij een Japanse site?

Wikipedia lezen . Daar staat trouwens ook dat er een gewone cd-release zou zijn op 23 en 28 maart. Heb hier wel m'n twijfels over.

avatar van niels94
Ik zal er nog eens over denken of ik hier 36 euro voor over heb (toch heel wat uurtjes werken).

Wat ik mij afvraag is of deze newspaper edition later ook nog te koop is in de winkels, dus zonder de downloads, of dat dit een beperkte editie is en we hierna gewoon de plastic/kartonnen hoesjes krijgen. Ik heb het gevoel dat dat hoesje ziek vet wordt. De cover is overigens ook niet zo lelijk als je hem in het groot bekijkt, zoals hier

Even wat anders, wat vinden jullie hier van?
Will Radiohead's The King of Limbs save the music industry? | Music | guardian.co.uk

De Klever
Geld overmaken naar Paypal kost weer 3 tot 4 werkdagen. Ze maken het ons wel lastig zo.

avatar van HiLL
De Klever schreef:

Is direct verwerkt met Paypal is mijn ervaring.

Geniale hoes trouwens.

avatar van Eveningguard
Dus de titels kloppen gewoon. MM: wat een visie!

avatar van niels94
Het zou wel ziek grappig zijn

avatar van Glurp
bloempje24 schreef:
Het domein kingoflimbs.com is opgezet op 10-12-14.
Door dit in binaire cijfers te zetten en slash achter www.thekingoflimbs.com te zetten, krijg je de complete tracklist

jellecomicgek72 schreef:
Het is toch: Geduld is een schone zaak?

Wil iemand dit alsjeblieft nader toelichten? Ikke niet snap...

De Klever schreef:

Nee hoor, je hoeft het helemaal niet eerst naar Paypal over te maken. Je kan direct betalen vanaf Paypal, en vervolgens wordt het automatisch van je rekening afgeschreven.

HiLL schreef:

Is direct verwerkt met Paypal is mijn ervaring.

Geniale hoes trouwens.

Ik heb het geld overgemaakt naar Paypal, maar zie nog niks staan. Nou goed, ook al kost het 3/4 werkdagen, dan heb ik het album in ieder geval zaterdag binnen!

avatar van DirkM
Hoesje ziet er weer apocalyptisch uit, net als bij Kid A. Een beetje creepy wel.

avatar van niels94
Ik begin dat hoesje steeds geweldiger te vinden. Ongekend hoe Radiohead het gewoon voor elkaar krijgt het net in rep en roer te krijgen, zonder leaks van tevoren, met slechts een paar vage geruchten dat er een nieuw album aan zou zitten te komen, ergens in 2011. Gewoon uit het niets. Bam, we zijn er weer. En dan ook nog met zo'n bijzonder album design. Waarom lukt andere bands dit soort dingen toch niet?

avatar van Arrie
Ik vind het hoesje nog steeds bijzonder lelijk.

avatar van niels94
Bekijk het eens in het groot. Erg mooi vind ik het ook niet hoor, maar om de één of andere manier wel vet. Mooi van lelijkheid?

avatar van Eveningguard
Misschien wordt het wel de hoes niet. Of was dat bij In Rainbows ook zo?

De Klever
Laten we inderdaad maar een week gaan discussiëren over de cover.

avatar van RensZ
Ik vind hem ook verschrikkelijk lelijk en die letters, bleh.

avatar van Eveningguard
Die letters lijken zo uit Word te komen ja.

avatar van RensZ
Ja, de functie 'Word-art'.

avatar van nognooit
Ha, een nieuwe Radiohead die uitkomt op mijn verjaardag. Misschien dan wel de beste verjaardag ooit.

avatar van bloempje24
Ik had vorige week gemengde gevoelens bij de 'over de top' namen die zogenaamd gelekt zouden zijn. Toch zit die gelekte "tracklist" erg dicht op de bekendmaking/releasedatum en sluit ik niet uit dat het gewoon klopt. Zaten er wellicht 10 dagen tussen die " tracklist" en de release? Vast wel.

0 mkIII
1 super collider