Grieves - Together / Apart (2011)

Label: Rhymesayers

1. Lightspeed (3:51)
  2. Bloody Poetry (3:22)
  3. Falling from You (4:10)
  4. On the Rocks (3:06)
  5. Sunny Side of Hell (3:57)
  6. Tragic (3:16)

met Brother Ali

7. Boogie Man (3:11)
  8. Pressure Cracks (3:45)
  9. No Matter What (3:46)

met Krukid

10. Vice Grip (3:49)
  11. Heartbreak Hotel (5:36)
  12. Speak Easy (2:32)
  13. Prize Fighter (3:06)
  14. Wild Thing (3:40)
  15. Growing Pains (3:38)
  16. Against the Bottom (3:48)
Rene1979
Was dubbel toegevoegd alleen 1 zonder hoes. Daarom deze laten staan die had wel een hoes.

Dit is wel een cd waar ik heel erg naar uitkijk.!

avatar van -marco-
Rene1979 schreef:
Dit is wel een cd waar ik heel erg naar uitkijk.!

Dit is HET album waar ik naast Atmosphere & Cunninlynguists het meest naar uitkijk/keek in 2011.

Bloody Poetry is een lekkere track, maar Grieves kan beter!!

avatar van Harderwiek
Hier kijk ik ook echt naar uit. Onze nieuwe Slug! Benieuwd, benieuwd!

avatar van Silky & Smooth
Ik keek hier misschien wel het meest naar uit dit jaar! Tot nu toe vind ik hem per album beter worden en zijn laatste EP was top, dus het kan niet fout gaan eigenlijk. Ik vind Bloody Poetry alvast een leuk nummer!

avatar van FlyLo
Bloody Poetry klinkt iig wel goed ja

avatar van Elohim
@Harderwiek, jah... nieuwe Slug... Dat gevoel had ik bij Irreversible nog niet, maar na het horen van Lightspeed, Bloody Poetry klinkt dan wel lekker Grieves.

Ik wil geen nieuwe Slug, ik wil een sicke Grieves!

Ik betwijfel zelf of dit Irreversible voorbij zal streven...

Rene1979
Ow shit die eerste twee tracks zijn geniaal... Nieuwe Slug nee, maar Grieves is zeker iemand die in zijn schaduw mag staan.

avatar van Silky & Smooth
Ik vind juist dat hij na Irreversible erg gegroeid is, ik vond hem daar niet zo sterk als hij nu is.

avatar van Delars
Hier heb ik erg veel zin in , Lightspeed en Bloody Poetry klinken alvast geweldig, Juni wordt een top maand !

Mata
De eerste 2 nummers klinken inderdaad al erg goed, een goed begin en ben erg benieuwd.

avatar van Elohim
@S&S, tsjah, als je mijn top 10 bekijkt snap je het misschien eerder.

avatar van P.O.W.
Ik vind Irreversible ook z'n beste plaat tot nu toe. Heb hier wel zin in, beide tracks zijn erg goed.

avatar van Silky & Smooth
@ elohim: ja ik wist wie jou nr. 1 is, maar wilde even laten weten hoe ik het zag

avatar van Elohim
Ah okay, ik snap hem. =D

Alleen als ik die nummers hoor denk ik niet dat ik een soort track kan verwachten als The Room We Hide In of If Luck Was A Lady (_O_)... Ik denk dat het overgrote deel tracks als Another Love gaan worden. Niet ernstig, das een erg leuk nummer, maarja...

avatar van Colucci_Era
On the Rocks

Klinkt weer erg lekker.

avatar van Elohim
Pffft... ik vind het erg Sluggig worden... Geen fan van dat nummer, maar misschien is het een beetje wennen.

In ieder geval bedankt voor de link!

avatar van Silky & Smooth
Hmmm ik hoop dat Grieves ditmaal niet met die paar missers komt die altijd op zijn platen staan. Al vond ik Out of My Mind wel lekker. Dat nummer was dan wel weer een vage keuze...

avatar van niels94
Lightspeed klonk mooi. Ken verder niks van deze jongen, die er inderdaad niet bepaald als een rapper uitziet, wat ik wel grappig vind, maar ben nu toch wel benieuwd. Zoals eerder al gezegd lijkt zijn manier van rappen wel wat op die van Slug, en aangezien ik die geweldig vind zul je mij daar niet over horen klagen. Ben benieuwd wat hij er van gaat bakken.

On The Rocks klinkt weer heerlijk

avatar van P.O.W.
Yup, tot nu toe lijkt dit een topper in de 2011 lijst te worden.

Rene1979
Ik ben eruit ga de limited vinyl versie pre-orderen. Die is handgenummerd en dan komt de cd wel...

avatar van Harderwiek
Wat is je bron waar staat dat die handgenummerd is? En hoeveel zijn er beschikbaar?

**VINYL Packaging**Limited hand-numbered
double colored vinyl. Custom printed jacket and poster. Includes free digital download card and bonus DVD.

Bron: Fifth Element Online :: Grieves "Together/Apart" **PRE ORDER** - fifthelementonline.com

Ik ga de CD halen! Kijken wat ik nog meer zal halen om de verzendkosten beter te verspreiden...
CD-versie is trouwens ook limited.
**CD Packaging** Limited custom printed dual CD/DVD case. With inserted
lyrics, liner notes, poster and bonus DVD.

avatar van MAS
MAS
Dat staat hier. Er staat niet hoeveel er beschikbaar zijn.

Edit: Elohim was me voor.

Top, bedankt!

Ik ga de cd ook zeker bestellen, klote verzendkosten altijd via Amerika is inderdaad klote!! Echt benieuwd hiernaar!

Rene1979
Het rare is dat de cd 30 dollar is om te verzenden en de LP 14 dollar. Klopt dus geen klote van... Maar ik koop de cd ook maar later wel bij een andere site.

avatar van -marco-
Rene1979 schreef:

Word idd een beetje gek van die bug op fifth, wil gewoon die cd bestellen. Heb ze al gemaild, getwitterd, maar zoals altijd is fifth erg laks met antwoorden

avatar van MAS
MAS
Dat slaat inderdaad nergens op. Als je de LP + CD besteld betaal je ook 14.

avatar van Elohim
ik betaalde voor GodLovesUgly, Lucy Ford CD EN Together/Apart (moest ook nog in twee keer verstuurd worden, stond er) 10,60 verzendkosten...
Lucky?

Aparte shit, ik check het nu, zie hetzelfde, 30 nog wat, komt omdat je alleen bepaalde optie kan kiezen ofzo? Ik was iig erg lucky dus, of het komt omdat ik ook nog andere stuff had gedaan, gaan ze me later nog 30 vragen xD

avatar van Delars
Is hij al bij andere winkels te pre-orderen?
Ik kan hem nog niet vinden althans..