Grieves - Together / Apart (2011)

Label: Rhymesayers

1. Lightspeed (3:51)
  2. Bloody Poetry (3:22)
  3. Falling from You (4:10)
  4. On the Rocks (3:06)
  5. Sunny Side of Hell (3:57)
  6. Tragic (3:16)

met Brother Ali

7. Boogie Man (3:11)
  8. Pressure Cracks (3:45)
  9. No Matter What (3:46)

met Krukid

10. Vice Grip (3:49)
  11. Heartbreak Hotel (5:36)
  12. Speak Easy (2:32)
  13. Prize Fighter (3:06)
  14. Wild Thing (3:40)
  15. Growing Pains (3:38)
  16. Against the Bottom (3:48)
avatar van Harderwiek
Als ik er nu een ander album bij doe zijn de verzendkosten opeens 12,60. Dus scheelt weer:P Is inderdaad gewoon een bug.

Nee, heb hem ook nog niet bij anders winkels zien liggen!

Ik bedoel webwinkels he

avatar van MAS
MAS
Bij Amazon kun je hem ook al preorderen.

avatar van Harderwiek
Heb de pre-order bestelt. Gelijk ook maar even zijn debuutalbum erbij gedaan! Wat word ik trouwens moe van fifthelementonline, is zo langzaam!

Kijk er naar uit!

edit: Krijgt trouwens 15% korting als je de coupon 'freemoney' invoert!

Rene1979
Ik heb de Vinyl handgenummerde versie besteld verzenden 14.60$, Vervolgens voor -marco- en mij de cd ook besteld voor mezelf een T-Shirt erbij gedaan, verzending 8.60$ Beetje vage site af en toe dat Fifth... Maar ja ze komen nu iig wel binnen.

avatar van Harderwiek
Ik had ook voor alleen de cd 30,60$ en heb gelijk nog maar 4 cd's erbij gedaan, dus kwam voor 5 cd's op verzendkosten van 14,60$. Klopt inderdaad weinig van....

Harderwiek schreef:

Hoop voor je dat het goed gaat bij Douna dan, Fifth werkt niet echt mee aan soepelheid bij customs en geeft shit gewoon aan!!

Derhalve bestel ik bij Fifth altijd tijd maar max 1 a 2 cd's.

Heb een keer een hele lange discussie met Fifth hierover gehad, wat erop neer kwam dat het risico en extra kosten voor de koper is en zij gewoon hen ding doen

Het is nog maar 17 Mei
De tijd gaat te langzaam..

-marco- schreef:

Derhalve bestel ik bij Fifth altijd tijd maar max 1 a 2 cd's.

Ik heb het nu al meerdere keren gelezen op meerdere dagen, maar... wat zeg je nu eigenlijk? Het zal wel aan mij liggen, hoor. xD

Klopt dat trouwens? Twee keer een featuring, twee keer dezelfde mensen?
In ieder geval, helemaal mee eens... 21 juni is nog zo ver... O.o

avatar van Harderwiek
Ja, ik heb die featurings toegevoegd, stond op Fifth Element Blog...

Inderdaad duurt erg lang nog:( Hoop hem wel op dag van release binnen te krijgen..

Elohim schreef:

Marco bedoeld dat je bij meerdere cd's soms inklaringskosten moeten worden betaald. Maar dat is uit Japan al snel maar uit Amerika pas bij meer dan 100 euro. Ongeveer.

avatar van Elohim
Oh zo... Moet je toch best wel wat CD's in een keer kopen, hoor, om boven de 100 euro uit te komen. O.o

Elohim schreef:

Is niet waar, ik bedoel dit:

3,5% douanerechten en
19% omzetbelasting over de waarde van de goederen

Zie ook:

Hoeveel belasting moet ik betalen bij invoer? - douane.nl

avatar van Elohim
Hmmkay... heb ik zelf nooit iets van gemerkt bij bestellen, denk ik. Zeker niet speciaal bij FE ofzo...

avatar van Harderwiek
Waarom duurt het nog zo lang....

avatar van Delars
Echt he, dat denk ik ook elke keer

Elohim schreef:

Ik juist alleen bij FE, omdat zij als een van de weinige, de werkelijke prijs op de verpakking vermelden, hetgeen de problemen met Douna veroorzaakt!

Wat betreft dit album, I also can't wait, damn echt, hebbe hebbe hebbe

Gisteren binnen gekregen en heb niks extra's moeten betalen

Gisteren binnen gekregen?

What the flux man... het is nog mei O.o

Gisteren binnen gekregen en heb niks extra's moeten betalen

Ok, zeer goed, vet album? Rene1979 mijn exemplaar al binnen?

-marco- schreef:

Rene1979 schreef:

Nee, jullie begrijpen mij verkeerd Gaat om wat hier boven staat. Dat ik de cd's die ik bij de pre-order heb bestelt gewoon gekregen heb zonder extra kosten aan de deur. Heb dit album helaas nog niet binnen, dan had ik een gat in de lucht gesprongen:P Was het maar zo

Rene1979
Huh binnen gekregen? Dat moet een foutje zijn? Hij is nog niet eens uit.... ??

Lees bovenstaande

avatar van MAS
MAS
Hij heeft tegelijk met dit album nog een paar andere albums besteld en die albums heeft hij al binnen. Maar kan een mod dit topic even opschonen?

avatar van Elohim
Ah jah... dan snap ik hem! Had ik ook een tijdje geleden, GodLovesUgly en The Lucy Ford EPs erbij besteld, kwamen los, maar geen extra kosten.

avatar van Harderwiek
Kreeg net een mailtje van Fifth dat ze hem verzonden hebben:) Wilhemnu!

avatar van Elohim
Jah? Pffft... zul je weer zien, krijg ik hem weken later... net als vorige keer bij The Family Sign.

avatar van Rhythm & Poetry
Bitches zijn het daar in Minnesota.

Rhythm & Poetry schreef:
Bitches zijn het daar in Minnesota.

Word!!

avatar van Harderwiek
Het rare is ook dat ik 2 mailtjes heb gehad met 2 verschillende trackcodes. Terwijl ik hem maar 1x heb bestelt... Beetje vaag, maar uiteraard niks mis mee als ik er 2 krijg. Hoop dat jullie hem ook snel opgestuurd krijgen.