Grieves - Together / Apart (2011)

Label: Rhymesayers

1. Lightspeed (3:51)
  2. Bloody Poetry (3:22)
  3. Falling from You (4:10)
  4. On the Rocks (3:06)
  5. Sunny Side of Hell (3:57)
  6. Tragic (3:16)

met Brother Ali

7. Boogie Man (3:11)
  8. Pressure Cracks (3:45)
  9. No Matter What (3:46)

met Krukid

10. Vice Grip (3:49)
  11. Heartbreak Hotel (5:36)
  12. Speak Easy (2:32)
  13. Prize Fighter (3:06)
  14. Wild Thing (3:40)
  15. Growing Pains (3:38)
  16. Against the Bottom (3:48)
Rene1979
Hij is nog niet verstuurd.! Je krijgt altijd direct de bevestiging van verzenden bij FE maar dat is niet zo. Hij verscheept pas rond de 16e en geen dag eerder.

avatar van Harderwiek
Toch heb echt een bevestiging ervan gehad via de mail. Misschien dat het niet klopt, maar ik heb toch echt een mailtje gehad dat ze hem verzonden hebben en een trackingnumber erbij gekregen.

Rene1979
Ja maar dat is wat ik net aangaf standaard bij FE. Dat doen ze met alle pre-orders. Daarmee zetten ze je een beetje op het verkeerde been.

avatar van Delars
Hij komt alweer bijna uit!
Heb er zin in!

Lighspeed en Bloody Poetry zijn hier al kapot gedraait.

avatar van Harderwiek
Ow dan begreep ik je verkeerd.

Ja hier ook. Maakt misschien wel kans op beste release dit jaar. Maar je weet nooit, kijk erg uit!

Rene1979
Dan weet je het voor de volgende keer, ik vind het ook irritant, maar ja het is beter dan helemaal geen mail zoals bij QN5... Das ook irritant

avatar van RebelINS
Ik ben, na het meerdere malen afspelen van de al bekende nummers, toch wel erg benieuwd naar dit album. Ik had nog nooit van Grieves gehoord en kwam hem toevallig tegen op youtube na het afspelen van een aantal Atmosphere nummers.

avatar van thgryda
Rene1979 schreef:
rond de 16e en geen dag eerder.

Weer een release waar ik niets van wist maar waar ik naar uit kijk, 2011 gaat toch nog vet worden, ik voel het

avatar van FlyLo

avatar van niels94
Errug gaaf inderdaad!

Rene1979
Mooi gedaan inderdaad ben alleen meer benieuwd naar de handgenummerde vinylversie.

avatar van Colucci_Era
Rhymesayers heeft bijna altijd van die geniale designs. Hopelijk krijg ik geen spijt dat ik de vinyl versie heb gepre-orderd.

avatar van Delars
Oew dat ziet er wel vet uit inderdaad.
Iemand een linkje waar hij te bestellen is met goede verzend tijd?
Liefst niet Fifth Element.

avatar van MAS
MAS
Dan zou ik hem gewoon op ughh.com bestellen als ik jou was.

Edit: Ook maar besteld samen met zijn EP van vorig jaar.

avatar van Harderwiek
Ziet er bruut uit inderdaad, ook wel benieuwd wat de dvd te bieden heeft. Nog maar 2 weken

avatar van P.O.W.
Heeft iedere versie die DVD, of alleen pre-orders?

alleen pre

avatar van MAS
MAS
Oo dat wist ik niet. Nice

avatar van P.O.W.
Pre-orderen dus. Ik ben echt een sucker voor bonus DVD's.

Vergo
Op Facebook/youtube telt Grieves af naar de release day, waarbij hij commentaar geeft bij elk liedje. Nummer 3 (Falling From You) klinkt alvast ook super!!

Mijn pre-order heb ik ondertussen ook al gedaan

avatar van Delars
Op bol.com kan je hem ook pre orderen voor 16 euries.

avatar van MJ_DA_MAN
En op CD-Wow voor € 11,99 (en € 22,99 voor de LP-versie).

avatar van L_T_B
Berichten omtrent onterechte stem verwijderd. Aangezien alle berichten met elkaar verbonden waren, zijn er ook een paar gedeeltelijk ontopic-berichten verwijderd.

Vermoedens van onterechte stemmen/stemmers in het vervolg graag via PM.

avatar van Elohim
FlyLo schreef:
klopt.

Elohim schreef:
klopt.

Ze laten alleen de poster nog niet zien, die zou er ook bij zitten toch?

Sunny Side Of Hell klinkt er goed. Kan niet wachten...

avatar van FlyLo
Brother Ali op FB over dit album:
Brother Ali schreef:
Once again it's Rhymesayers with the best album artwork in the game. -Music's not too shabby neither. My good friends Grieves and Budo are only a couple weeks away from dropping their amazing album "Together/Apart". As always, I recommend doing the pre-order thing on fifthelementonline.com . I think I'm actually on this album as well. I hope they used the song we made together.

avatar van Elohim
@Harderwiek: Poster zat alleen bij de pre-order, zit misschien daarom niet in het filmpje, hoewel ze dat ook zeiden van de DVD...

lol@ dat stuk van Brother Ali, echt pure marketing natuurlijk dat, maar wel erg leuk.

avatar van -marco-
FlyLo schreef:
Best wel knap ontworpen album design

RSE heeft het weer voor elkaar!! Hoe vet GVD niet meer normaal is dat design geworden zeg, damn!!!

Vind je hem ook vet?

avatar van Bedorvenkebab
Tof ontwerpje hoor, maar ik vind de cover zelf echt lelijk. Net een vrouwelijke emo.