Limp Bizkit - Gold Cobra (2011)

Label: Interscope

11. 90.2.10 (4:18)
  12. Why Try (2:51)
  13. Killer in You (3:46)
  14. Back Porch * (3:22)
  15. My Own Cobain * (3:40)
  16. Angels * (3:21)
  17. Middle Finger * (4:27)

met Paul Wall

18. Los Angeles * (3:26)
  19. Combat Jazz * (2:37)

met Raekwon

avatar van Don Cappuccino
Tijd om deze hoes eens bij Hoesmeter voor te stellen, dat wordt zeker een flop.

avatar van Tyraelxy
De tracklist is trouwens verkeerd. Het eerste en het laatste nummer heten respectievelijk 'Introbra' en 'Outrobra'...

woord @ Tyraelxy
Heb het aangepast, nu even wachten.

Update: En zie daar de schitterende introbra en outrobra

PriestMaiden
Jeugdsentiment deze band. Hun nieuw lied gecheckt en is zeker niet slecht. 'k Ga deze zowiezo checke, ben ook benieuwd naar de samenwerking met The Game.

avatar van TheLegacy
Eventjes op een rijtje tot nu toe zijn de volgende nummers hoorbaar: Why Try, Walking Away, Shotgun en Gold Cobra

avatar van Ducoz
Ze klinken niet eens zo slecht, al een goede 5x zo goed als Hot Dog Water...

avatar van kaztor
Dus dit is wél de hoes geworden?

Jezusmina...

avatar van TheLegacy
De beste man is z'n stem anders gaan gebruiken of hoor ik dat verkeerd? Zo nu en dan klinkt het een beetje geforceerd zwaar.

avatar van TheLegacy
Back Porch klinkt vet trouwens ben benieuwd naar Game's deel.

avatar van TheLegacy
Ik hoop trouwens wel weer op van die aparte gitaar solo'tjes van Wes Borland. Met het betere tapping werk en mysterieuze deuntjes.

TheLegacy schreef:
Back Porch klinkt vet trouwens ben benieuwd naar Game's deel.

Ik denk niet dat hij erop komt, kan nergens vinden dat hij op dit album een gastbijdrage zou hebben eerlijk gezegd. Ik hoop het wel. Ik las wel ergens dat Lil Wayne en Paul Wall erop kwamen, dat zou dan weer niet echt passen vind ik.

Game schreef:

Ik denk niet dat het hier om een gast bijdrage gaat maar om een sample
het genre kennende..

avatar van Game
Mwah. The Game heeft nummers gedaan met Travis Barker en Good Charlotte, dus ik hoop dat hij gewoon een verse heeft.

avatar van bennerd
En Limp Bizkit heeft al nummer gemaakt met Method Man. Het zou wel vet zijn mocht The Game effectief een verse leveren.

Game schreef:

The Game & Lil' Wayne zijn niet te horen op het album. De enige collab die tot nu toe zeker en bekend is, is Middle Finger met Paul Wall.

Heb alle wijzigingen al aangepast en doorgegeven incl looptijd van nummers!

avatar van TheLegacy
Waarom kan ik niks vinden op de officiële limp bizkit site over een nummer genaamd Middle Finger?

avatar van Game
Het staat op Wikipedia volgens mij, maar verder kan ik ook geen gastbijdrages vinden op dit album.

avatar van TheLegacy
Heb echt ontzettend zin in dit album! Vind het gewoon lekker klinken, wordt één van de betere Limp Bizkit albums denk ik.

avatar van TheLegacy
Douchebaaaaaaag! Imma fuck you up! Fuck You! Fuck You! Fuck You Up!

Gelekt?

Weet ik niet?
Ik luister gewoon non-stop die snippets hahaha

avatar van Ducoz
Toch kan ik alleen deze plaat vinden met die andere hoes die hier eerst stond.
Dit is de hoes van de deluxe(geloof ik)

Limp Bizkit - Gold Cobra | Sounds Delft Online CD/DVD/LP Winkel - soundsdelft.nl

avatar van TheLegacy
Sorry moet je teleurstellen, het wordt toch echt deze hoes. Staat ook op de Limp Bizkit site en op alle grote leveranciers. De cover art is gemaakt door Wes Borland himself.

avatar van kaztor
Schoenmaker, blijf bij je leest.

avatar van Don Cappuccino
De Gold Cobra is er hoor!

Ik ben zeer benieuwd. De 4 nummers die ik heb gehoord waren erg goed.

avatar van CWTAB
volledig gelekt, en ja hmmm niet slecht maar deze band scoorde toch beter in mijn jeugdjaren, nog wat rondjes laen doen en dan stemmen...

avatar van Marsvin
Het album is gelekt dames en heren!
Zeer goede opvolger, ik durf zelf te zeggen dat dit hun beste plaat is.

avatar van TheLegacy
Eindelijk! Ben erg benieuwd!
Heerlijke af reageer muziek om mijn toets van net te verdringen!

Come on... ik kan dit gewoon niet serieus meer nemen. Een 40-jarige Fred Durst die nog steeds als een puber zo boos in de microfoon loopt te blèren... totaal ongeloofwaardig. Met als dieptepunt het refrein van Douche Bag, waarna ik de plaat maar afgezet heb omdat ik het niet meer aan kon horen; "Douchebag, I'ma fuck you up. Fuck you fuck you up". Zucht. Ik had stiekem gehoopt dat de band met de jaren mee zou gaan en iets nieuws en toepasselijker voor hun leeftijd zouden maken, maar helaas. Enige lichtpuntje is wel Wes Borland's gitaarspel.

Ze hebben voor mij bewezen dat ze een jeugdsentiment blijven, heel geschikt voor de puberjaren, maar nu echt persoonlijk een lachertje zijn. Ik zal mijn stem wel onthouden