Jay-Z & Kanye West - Watch the Throne (2011)

Label: Roc Nation

1. No Church in the Wild (4:23)

met Frank Ocean

2. Lift Off (4:26)

met Beyoncé

3. Niggas in Paris (3:39)
  4. Otis (2:58)

met Otis Redding

5. Gotta Have It (2:21)
  6. New Day (4:33)
  7. That's My Bitch (3:23)
  8. Welcome to the Jungle (2:54)
  9. Who Gon Stop Me? (4:17)
  10. Murder to Excellence (5:10)
  11. Made in America (4:52)

met Frank Ocean

12. Why I Love You (3:21)

met Mr. Hudson

13. Illest Motherfucker Alive * (8:23)
  14. H•A•M * (4:36)
  15. Primetime * (3:19)
  16. The Joy * (5:18)

met Curtis Mayfield

avatar van MJ_DA_MAN
Schrijf Def Jam anders een aangetekende brief, ik weet zeker dat ze je dan alvast een exemplaar sturen.

toris
Ik zie allemaal reacties op op youtube van "Kanye killed it" en allemaal positieve reacties. Ik hoor zelf niet 1 rap op dit nummer. Ik heb Otis, noch Kanye noch Jay-Z gehoord op deze track. En dan die metal... wat een verschrikkelijk nummer zeg.

avatar van UmindC
Hij is inderdaad wat kort, maar de eerder gereleasde versie van Devil in a New Dress en Runaway duurde ook veel korter dan de uiteindelijke album-versies. Ik vind het in ieder geval erg lekker klinken.

toris schreef:
Alsof dat het daadwerkelijke nummer is .

avatar van Jordyp
Hahahahah De link is iets veranderd

toris
Ik dacht al dat het een of ander experiment was ofzo.., Dat lucht op.

Edit: Het echte nummer is ook niet echt een hoogvlieger, na de eerste luisterbeurt.

avatar van TheLegacy
Niggas in Paris, wat een titel zeg

avatar van faguar
Hier kan je Otis beluisteren. Moet je de 2e balk aanklikken

TheLegacy schreef:
Niggas in Paris, wat een titel zeg

De titels doen mij sowieso niet veel; "Who Gon Stop Me", "Murder to Excellence", "Illest Motherfucker Alive". Niet echt namen die ik op een Jay en Ye album zou verwachten.

avatar van Game
Nou ja, ze passen wel bij Kanye's ego

avatar van UmindC
Dat kan ik niet ontkennen.

avatar van Norim
Het zal geen egotrip album worden, heb ik ergens in een interview gezien/gelezen.

Geen zorgen dus.

avatar van InnerFreedomInt
Game is echt best wel triest gaat hij een diss track maken op otis?
Eerst moet hij maar een keer komen met wat nuttige muziek voordat hij andere weer gaat afkraken,

avatar van InnerFreedomInt
Ik dacht echt even dat ik russle crow zag? wtf

avatar van Game
Russell Crowe was aanwezig bij sommige studiosessies inderdaad. Wat een baas.

avatar van InnerFreedomInt
Ja echt he! als acteur zeker maar nu hier ook aanwezig is haha:P

avatar van Game
Ik kan me ook totaal niet voorstellen dat de beste man van hiphop houdt, maar als Beyoncé in de buurt is, zou ik ook langs komen

avatar van Boy
Boy
Het duo gaat vanaf nu door het leven als The Throne. Album komt de 8e uit.

@ Game
Haha ja ik ook zeker weten

Harco
Boy schreef:
Het duo gaat vanaf nu door het leven als The Throne. Album komt de 8e uit.

Heb het aangepast!

Russel ain't the only Russel .... Russel Brand, Russel Crowe

avatar van PJC
PJC
Otis is alvast een dikke track!

avatar van MB23
Hij staat nu op bol.com (ook een deluxe editie, weet iemand wat het verschil is?)

avatar van Rhythm & Poetry
Op de deluxe editie zingt Chris Brown de refreintjes in plaats van Frank Ocean.

avatar van MB23
Het zal vast niet zo zijn dat de deluxe versie wel de bonus tracks bevat want dat was bij MBDTF ook niet zo dus dat zal wel weer alleen bij de downloadable versie zijn. Ik vind dat dat eigenlijk andersom had moeten zijn...

avatar van Jordyp
Waarom heet het dan de Deluxe Version?

Op CDWow is die trouwens een stuk goedkoper...

Jordyp schreef:
Op CDWow is die trouwens een stuk goedkoper...
Zoals altijd. Feit is wel dat de kans groot is dat je één of zelfs twee maanden moet wachten voordat je hem hebt terwijl je hem bij Bol.com al de volgende dag binnen kan hebben.

Jordyp schreef:
Waarom heet het dan de Deluxe Version?

Ja dat was dus mijn vraag, bij MBDTF was de deluxe versie voorzien van een dvd met een film maar de bonus tracks kreeg je alleen bij de download.

avatar van UmindC
De deluxe versie van MBDTF had ook een veel mooier hoesje. Wellicht dat de deluxe van deze dat metalen hoesje krijgt waar iedereen het over heeft.